337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benimki için kıbrısa düşer dedi de bir arkadaş usta birliğinde.
tankçı ve erzurumdada, onlar oraya düşerlermiş :26:
seninki neci ve nerden oraya düştü ??
Canim Amasyada yapti acemiligini..
Genelde Amasya ve Manisa Kibris'a düser.. Erzurum'u bilmiyorum cnm..
Benim Askim, Cavus..

ayy çok kötü bi durum ya :(( şimdi yemektedirler sanırım neler yaptıgını çok merak ediyorum biz normaldede ayrı sehirlerdeydık ama telefonla her sanıye ne yaptıgı bilirdim simdi gözüm kulagım telefonda teli ben kapatmazdımda sabah aramaya fırsatı olamz dedim yoksa zaten 6:30 uyanıp teli acıyorum birdaha bu hatayı yapmam asla:26::25:

ayy çok kötü bi durum ya :(( şimdi yemektedirler sanırım neler yaptıgını çok merak ediyorum biz normaldede ayrı sehirlerdeydık ama telefonla her sanıye ne yaptıgı bilirdim simdi gözüm kulagım telefonda teli ben kapatmazdımda sabah aramaya fırsatı olamz dedim yoksa zaten 6:30 uyanıp teli acıyorum birdaha bu hatayı yapmam asla:26::25:

yemektede kara şimşek vardır belkii :1::1:

günaydın kızlar :)
sabah 6:22 de aradı askim :)))))) sesi çok iyi geliyordu :))) aksam yemeğini yemiş sabah kahvaltisinida yapmış:))) soracak 1000 tane soru vardı kafamda hepsi uçtu gitti sesini duyunca :)) sesi çok iyi geliyordu:))) bir daha arar mı ki :(

tabi yemeklerde bol bol bakliyet çeşitleri olur bizimki yemekler güzel demişti ilk teslim oldugu gün hep öyle davam eder inş.

tabi yemeklerde bol bol bakliyet çeşitleri olur bizimki yemekler güzel demişti ilk teslim oldugu gün hep öyle davam eder inş.

güzelmi :37: benimki beğenmemişti :26: gerçi çok yemek seçer o herşeyide beğenmez, ondan olabilir
sabah kaçta kalkıyorlar acaba?
koğuş kalk diye biri bağırıyormu ki :1:

bu arada kızlar sabah bana hemen ara dedi sevgilim ankesorluyu..ama arayamadim..tahminimde acemi birliklerde ankesorlu aranmıyor..veya bizimkinin gittiği yerde öyle bilemiyorum..çalıyor çalıyor açılıyor ama ses gelmiyor..hatta hemen ardından tekrar aradı,sesin gelmedi dedim çalmadı ki telefon dedi..kontörü çabuk gidiyor diye de ben sustum o konuştu ve kapattık hemen..
24 unde yemin törenine giderken 10 tane 100luk kart alicam :) 5 tane almıştı o giderken :) ben 10 tane daha alicam rahat rahat konuşalım dağıtıma kadar :)))

Son düzenleme:
kuru değil kız mercimekk :1:

ayyy doğruuuu..
yinede aynı koğuşta olmak istemezdimmm:91:
Cem yılmazın bi esprısı vardı.Askerlık hatıralarından.
demişti ki '
bir koğuşta 40 adam,o 40 adamın 2 ayagı ve 10 adet ayak parmagı var.Akşama yemekte de kuru fasülye oldugunu varsayarsak koğuşun oksıjen durumu ne olur'
:33:

evlıyken daha zor olmalı...
dusunemıyorum bıle...Allah sana sabır versın canım..bende olsam bende yatamazdım o olmadan..
sımdı bıle yataga gırmek ıstemıyorum...gozlerım benımle alay edıyor resmen :) ama ben ınat edıyorum :) bır yandan da yatmak,uyumak aslında daha ıyı cunku yenı bır gune uyanıyorsun..safak atmış oluyor :)))ha tabıı o'nsuz yenı bır gune uyanmayı da ıstemıyorum...
of of of of....
bu gunluk ınsanı bıraz da olsa rahatlatıyor arkdaslar..sımdı yazdım bende..4 sayfa :D daha da yazacaktım aslında ama beynım durdu sankı..soylemek ıstedıgım o kadar cok sey vardı kı aslında..ama zorlandım nedense...cok koydu o satırları yazmak...herzaman yuzune soyledıgım seylerı sımdı bır defterın bos satırlarına yazıyorum................................
bu arada benım bıldıgım safak 155 ten baslıyor kızlar..ama sızde benım aklımı karıstırdınız sımdı :) aslında o kadar emındım kı kendımden :) arastırayım ve kesınlestıreyım ben bunu sımdı :D

Kısa dönem askerlik yapan arkadaşlar izin kullanmadan 18 mayısta evlerinde olmuşlar,gün olarak hesapladığımda bugünüde sayıyorum ben :))) 156 gün oluyor...Bugünü bitti sayarsanız 155 gün...İnşallah 5 gün kaldı dediğimiz zamanda çabuk gelir...Eşimin sesiyle uyandım ve çok iyi hissediyorum kendimi.Bebeğimin sesi iyi geliyordu oburukluğu kırılmıştı azda olsa bu bana yeter zaten.Onun rahat olduğunu düşünerek 5 ayı daha kolay atlatacağıma inanıyorum.Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet. :)))

ayyy doğruuuu..
yinede aynı koğuşta olmak istemezdimmm:91:
Cem yılmazın bi esprısı vardı.Askerlık hatıralarından.
demişti ki '
bir koğuşta 40 adam,o 40 adamın 2 ayagı ve 10 adet ayak parmagı var.Akşama yemekte de kuru fasülye oldugunu varsayarsak koğuşun oksıjen durumu ne olur'
:33:

:60::60::60::60::60:

böğğğ ay evetttt :37::37::37:

Back