337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy artık bunalım modundan çıkın kızlar ya.. siz ağlamaklı yazınca benimde moralim bozuluyoo tamam zor ama dayanıcaz bundan sonra yazılarımız motivasyon yönünde olsun, ağlamaklı sızlamaklı yazmayalıım ne dersiniz?? :44::44::44::82:

ya ben daha sesini duymadım dünden beri :2::2::2::2:

benim sevgilimm dün gece 3 kere arayabildi toplam 20 dk konuşabildik ama bu gün henüzz ses yokk
gerçi hala hiç konuşamayan arkadaşlar var şükür halime birazdan okula gideceğim öğrencilere kafamı nasıl vericem bilmiyorum:) aklım fikrim aşkımdaaa bide ben okuldayken nasıl arayacak o beni akşamaa kaldıkk yineeee

bayanlar kısa dönemde acemilik kaç gün yani ayın kaçında yemin töreni uçak bileti ayarlamak istiyorumda eşim gaziantepe düştü

evet kzlarr şükredelim hiç konuşamayan arkadaşlar var onlarında en kısa zamanda konuşmalarını diliorumm ve artık üzüntülü moddan cıkalım dıorumm vee bırbırımlee vakıt gecerirek bekleyelm aşklarımızı

kızlar merhaba dün teslim oldu nişanlım.. ancak fırsat bulmuş az önce aradı şükürler olsun sesi iyi geliyordu.. yemin törenini sordum 28 gün sonra yemin töreni olacak dedi. Rabbim hayırlısı ile kavuşmamızı nasip etsin sevdiklerimize

nişanlın nereye gitti askere canım

benim aşkım dün gece 12 de aradı hiç beklemiodum dedim güldü bugün de sabah o beni uyandırdı sesi iyi geliodu. ne uyuyosun sen bu saatte dio bana bi de bana demez mi "burası çok eğlenceli" die aşkımı çok özledim

ay ne kdr güzel ben aşkımın daha sesini bile duymadım dünden beri

hahaha resmen dejavu oldum cnm.Benim yaşadıgım muhabbetler. artık alarmım o olacakmıs her gun 06.55 te kaldıracak

kızlar sevgilileriniz jandarmaysa 2 hafta sonrayani 24 aralıkta değğilse 28 gün sonra yani 7 ocak tarihinde olacak büyük ihtimal ben çok araştırmıştım gitmeden bilgiler bu yönde

hadi ya o zaman hemen 7 ocağa rezervasyon yapiyimm ..
sevgilim dün teslim oldu dünden beri 3 farklı güne 9 tane uçak bileti rezervasyonu yaptım ama ben 2 hafta sonrası diye hesaplıyordum , 3 aşşa 5 yukarı günlere yaptım rezerveleri

hahaha resmen dejavu oldum cnm.Benim yaşadıgım muhabbetler. artık alarmım o olacakmıs her gun 06.55 te kaldıracak

benim aşkım da hep bole dalgacıdır eğlencelidir askerde de ole oldu sanırım Allah nazardan saklasın. hepimizin askerlerinin keyfi iyi olur rahat askerlik yaparlar inşallah

kızlar sevgilileriniz jandarmaysa 2 hafta sonrayani 24 aralıkta değğilse 28 gün sonra yani 7 ocak tarihinde olacak büyük ihtimal ben çok araştırmıştım gitmeden bilgiler bu yönde

teşekkürler berru eşim gaziantep 5.zırhlı tugayına düştü ozman söylediğine göre ocak 7 o da öğrenince daha net olur

canım 7 ocağa muhakkak yaptır eğer jandarma değilse % 70 7 ocak.. bende yaptırdım şimdiden rezervasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…