hepimiz çok özledik ama hayatta devam edıo sabah uyandık işimize geldk neyapalım yani şmdi askere gttiler diye hayatımızı karartalmmı onlar gelene kadarr ozaman zaman hiç geçmez emin olun walla ben sabahta konuştum çok şükür allahıma sesine kurban olurum rahatladım .canım snde üzüldüğünü belli etme sakın telde olurmuüzülür oralarda ben hep espri yapıorum onunda hoşuna gdio
onu ancak esınden ogrenebılırsın cnm cunku yer yer farklılık gosterıyobayanlar kısa dönemde acemilik kaç gün yani ayın kaçında yemin töreni uçak bileti ayarlamak istiyorumda eşim gaziantepe düştü
onu ancak esınden ogrenebılırsın cnm cunku yer yer farklılık gosterıyo
kızlar merhaba dün teslim oldu nişanlım.. ancak fırsat bulmuş az önce aradı şükürler olsun sesi iyi geliyordu.. yemin törenini sordum 28 gün sonra yemin töreni olacak dedi. Rabbim hayırlısı ile kavuşmamızı nasip etsin sevdiklerimize
nişanlın nereye gitti askere canım
bayanlar kısa dönemde acemilik kaç gün yani ayın kaçında yemin töreni uçak bileti ayarlamak istiyorumda eşim gaziantepe düştü
bende aynı şeyi bekliyorum canım .. henüz belli değill :26:
benim aşkım dün gece 12 de aradı hiç beklemiodum dedim güldüBugün de sabah o beni uyandırdı Sesi iyi geliodu. Ne uyuyosun sen bu saatte dio bana Bi de bana demez mi "burası çok eğlenceli" die Aşkımı çok özledim
hahaha resmen dejavu oldum cnm.Benim yaşadıgım muhabbetler. artık alarmım o olacakmıs her gun 06.55 te kaldıracakbenim aşkım dün gece 12 de aradı hiç beklemiodum dedim güldübugün de sabah o beni uyandırdı sesi iyi geliodu. ne uyuyosun sen bu saatte dio bana bi de bana demez mi "burası çok eğlenceli" die aşkımı çok özledim
kızlar sevgilileriniz jandarmaysa 2 hafta sonrayani 24 aralıkta değğilse 28 gün sonra yani 7 ocak tarihinde olacak büyük ihtimal ben çok araştırmıştım gitmeden bilgiler bu yönde
hahaha resmen dejavu oldum cnm.Benim yaşadıgım muhabbetler. artık alarmım o olacakmıs her gun 06.55 te kaldıracak
kızlar sevgilileriniz jandarmaysa 2 hafta sonrayani 24 aralıkta değğilse 28 gün sonra yani 7 ocak tarihinde olacak büyük ihtimal ben çok araştırmıştım gitmeden bilgiler bu yönde
hadi yao zaman hemen 7 ocağa rezervasyon yapiyimm ..
sevgilim dün teslim oldu dünden beri 3 farklı güne 9 tane uçak bileti rezervasyonu yaptımama ben 2 hafta sonrası diye hesaplıyordum , 3 aşşa 5 yukarı günlere yaptım rezerveleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?