337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

askerim sabah altıda beni aramış sabah aramaya fırsatı olmaz dıye kapatmıstım telimi çok üzüldüm konusamadığım için :43:

canım 7 ocağa muhakkak yaptır eğer jandarma değilse % 70 7 ocak.. bende yaptırdım şimdiden rezervasyonu:61:

ya rezervasyon yaptım şimdi ama opsiyon süresini çok az veriyorlar.
thy ertesi güne veriyor
sunexpress 20 dk içinde bileti almanı istiyor..
ben şimdi benimkiyle konuşmadan nasıl alıyım ki bileti :26::26::26:
bide kaçta oluyormul bu yemin törenleri saat olarak??

benim askerim mardinle eger ailesi gitmeze yemin törerine ben tek başıma gitmem imkansız ama çok istiyorum yanıda olmayı

ya rezervasyon yaptım şimdi ama opsiyon süresini çok az veriyorlar.
thy ertesi güne veriyor
sunexpress 20 dk içinde bileti almanı istiyor..
ben şimdi benimkiyle konuşmadan nasıl alıyım ki bileti :26::26::26:
bide kaçta oluyormul bu yemin törenleri saat olarak??

bende aynı durumdayımm:43: pegasustan çokta uyguna buldum ama

kızlar ya biz çok kısa konusmak zorunda kalıyoruzz çünkü ankesörden cepi arıyor ev telimiz olmadıgında aynı durumd aolan varmı nasıl bi çözüm düşünüyorlar

benim askerim mardinle eger ailesi gitmeze yemin törerine ben tek başıma gitmem imkansız ama çok istiyorum yanıda olmayı

neden ki ya :26: mardin çok turistik biryer , yabancılarada alışık.. ben hiç çekinmezdim açıkçası..
gerçi ben biraz deliyüreğim hakkari olsa giderim :1::1:

bende aynı durumdayımm:43: pegasustan çokta uyguna buldum ama

korkarım o güne kadar hiç bilet kalmıcak , şimdiden dolu görünüyor zaten bir sürü yer ve promosyonlu biletler :50::50::50:

kızlar ya biz çok kısa konusmak zorunda kalıyoruzz çünkü ankesörden cepi arıyor ev telimiz olmadıgında aynı durumd aolan varmı nasıl bi çözüm düşünüyorlar

alan kodundan zaten bılırsın o senı caldırsın hemen sen onu ara ankresörü

neden ki ya :26: mardin çok turistik biryer , yabancılarada alışık.. ben hiç çekinmezdim açıkçası..
gerçi ben biraz deliyüreğim hakkari olsa giderim :1::1:

tek gitmeme ailem hayatta izin vermez ki nişanlımda bunu hiç istemezz
anküsörü ariyabiliyormuyuz?

ben aradım hemen ankesörlüyü ama olmuyo bi tuhaf oyle ayarlamışlar ama her yerde aynı olacak die bişi yok tabii...,

bu arada ANKARA POLATLI da askeri olan var mı???

Back