arkadaşlar bende 335. dönem asker bekliyorum ilk gün arayamayabilirler çünki gercekten yoğun oluyor ilk gün iş olmuyormuş tanıma ile geçiyor bu yüzden merak etmeyin iyidirler... allaha emanet olsunlar çekecekleri sıkıntıda yemin törenine kadar ondan sonra işleri ddaha kolay olacak her gün sesini duyarsınız hatta günde 2 kere 3 kere bile ararlar... ilk zamanlar sizin için çok zor geçecek ama size uyguladığım rahatlama yöntemlerini anlatayım... alın bir defter yazın duygularınızı sanki sevdiğinizle konuşuyormuş gibi... çünki her derdinizi her sıkıntınızı hemen koşup anlattığınız insana her an ulaşamayacaksınız gerçekten rahatlatıyor hem askerlik bittiğindede çok güzel bir hatıra olur... ilk gün dipsiz kuyu gibi geldiği için zaman bu süreçte hep uzun dönemlerin şafaklarına bakıp şükrettim ben arkadaşlar ben 150 sayarken onlar 300lerdelerdi allah yardımcıları olsun ilk gün içiniz nası yanıyor biliyorum ama alışılıyo gerçekten nefes alamayacakmış gibi oluyor insan her anınız aklınızda oluyor ama zamanla geçiyor... zamanla size askerliğin katkılarını görüyosunuz sabretmeyi küçük seyler için kırmamayı öğreniyosunuz ve her gün aşkınız büyüyor... size bir kötü haberim var benm şafak 38 otuzlu sayılarda şafak sıkıştırmaya başlıyor zaman duruyor sanki... sizde göreceksiniz bu rakamları sabır sabır sabır sonunda aşkınız kocaman olmuş olacak çektiğiniz sıkıntıların ödülünü alacaksınız emin olun ilk zamanlar geçen günleri sayın3 gün oldu 5 gün oldu bi 10 gün geçtikten sonra şafağınızdan düşersiniz daha ii oluyor allah yardımcımız olsun kızlar...
kızlar benim sevgilimde 337.dönem salı günü teslim olucak kızmetse erzuruma gidiyor kısa dönem yapıcak aranızda erzurum yolu gözleyecek olan var mı
günaydın kader arkadaşlarımmmmmmmm
günaydınn...
kaldı 154günn ooooo bitti bitti
hep sitem ederdim ona hep senden önce kalkıyorum 1 kere beni sen uyandırmadın diye....
Şimdi istimaya çıkmadan önce hemen beni aradı.
5 ay boyunda ben uyandırcam seni dedi
jandarmada iştimada yokmuş sadece düz koşu edeceklermiş
(benim herifte biraz göbekl var eritecekler diyordum yalan oldu )
bu arada herkes günlük yazıyormuş, ben biraz teknolojik takılıyorumfaceine mesaj gönderiyorummm dün iyigeceler mesajımı ordan yazdım hergün yazıcam kısmetse şimdi mail adresine atsam 5,5 ay boyunca ona gelen maillerin arasına karışabilir ama facete öyle olmaz diye düşündüm öneriyoruumm
Barbiii, gittimi seninki ?? Kisa dönem haa.. masallah
Carsiya falan cikmiyorlarmi kisa dónemliler?
Allah kavustursun hepimizi...evet bebeim gittii cumartesi günükısa dönem çok şükürrrr
bilmiyorumki çıkacakmı , çıkmayacakmı :26: henüz hiçbir bilgim yokk
Allah kavustursun hepimizi...
Insallah su gibi akip gecer..
$afak 67 Zonguldak'a selam
Biten: 393
faceimi kapattırdı benim herüfff
kızlaarrr günaydınn benim aşkımm aradıı ayy çokk mutlu oldumm iş yernden masa telimi aradı sesını duyım dedim bebeğim dedii canım benım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?