337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydınnn :3:
şimdik benide aradı sevgülüm :66: ama konuşurken sesimi duyuyorum telefon çok yankı yapıyor dinleniyor ondanmı acaba :26::26:

olabilir cnm bnde duyuyodum sesimi bıde bızımkıler uzaktaya ankesörlüden arıolar ondan öle cicim aman arasnlarda biz sesimizi duyalım bebegm yaa :21:

olabilir cnm bnde duyuyodum sesimi bıde bızımkıler uzaktaya ankesörlüden arıolar ondan öle cicim aman arasnlarda biz sesimizi duyalım bebegm yaa :21:

tabi ki öyle ama konuşurken konsantrem bozuluyo , sorucaklarımı unutuyorum :1::1:
ayy telefonda sevgilimin arkadaşıyla konuşuyodum, o da birazdan birliğine teslim olucak hayırlı teskereler diliyodum, baktım o an benimki arıyoo.. kapat kapat diye bi bağırdım çocuğa şak diye kapadım suratına :1::1::1::27::27: heyecandan elim ayağım dolandı birbirine hiç arayabiliceğini düşünmüyodumm :66::66::66: şok etkisi yarattı bende :52:

tabi ki öyle ama konuşurken konsantrem bozuluyo , sorucaklarımı unutuyorum :1::1:
ayy telefonda sevgilimin arkadaşıyla konuşuyodum, o da birazdan birliğine teslim olucak hayırlı teskereler diliyodum, baktım o an benimki arıyoo.. kapat kapat diye bi bağırdım çocuğa şak diye kapadım suratına :1::1::1::27::27: heyecandan elim ayağım dolandı birbirine hiç arayabiliceğini düşünmüyodumm :66::66::66: şok etkisi yarattı bende :52:

delii söleseydın barii çocuga aradıgınıı :1: nyse senınkıyle konuşman daha iyi olmş boşwerrr :81:

benimkide şuan cezaevindeymiş.aradı konuştuk.çok fazla gelen olmuş il jandarma yetmemiş cezaevinin koğuşlarına dağıtmışlar gelenleri.adı korkutuyor ama rahatlarmış.yemeğe çıkacaklardı saat 8-9 gib i.merak etme yani.

benimkide cezaevinde yapacakmış.yemekleri fena değil dedi.umarım rahattırlar

jandarmalar rahat rahat ararmıs arkadaslar.karakol yada cezaevi verileceklerı yerler.komutanları havacılardan sonra geleni genel anlamda en pamuk komutanlar olurmuş.iştimaları olmazmış. 2-3 hafta arasında yemın torenı olurmus.acemi bırlıgınde gece 1 saat koğus nobeti dişinda nobetlerı olmazmıs. gece 3-5 tarzı nobetlerde pek yazılmazmiş.
Cezaevi olursa mahkümların sevki ile uğrasırlarmıs yada genel olarak koğus guvenlıgı saglarlarmıs.
karakol olursa resmı yazışmalar ve devriyelere cıkarlarmış.
jandarmaların doguya gitme durumları %90 oranında olmazmıs olursa da kara kuvvetlerı komutanlıgına baglı oldukları ıcın piyadelerın yanında gıderlermiş.

17 mayıs saat 17.00de paydos edeceklermiş:66:

biraz once enistem geldi arkadaşlar.kendisi jandarma albay:72::72:
birde büyük sehıre düssün yada ufak yerinden oynatmazlar.sadece aynı tabura bağlı bırlıklere giderler dedi. yanı Ankarada askerlık yapan bi jandarma ancak Çankırı Polatlı gıbı yerlere gidermiş.

Biraz konuştuk ögrendıklerımı paylaşmak istedim arkadaşlar...

jandarmalar kebapmış valla, hadi iyisiniz :86:

tankçılarda durum ne acaba :26: tankına atlayıp yanıma gelse, kaçırsa beni buralardan :98::1:

bilmem kii :26:
ama sen beklentilerini maksimum değil minumumda tut hayal kırıklığına uğrama sonra , ben öyle yapıyorum.. hep aramaz gözüyle bakıyorum ve arayınca dünyaalr benim oluyorr

bnde öle yapıorum cnmm dun akşam mesela teslm oldu 5 gibi aradı ben evde yoktum annmle konuşmş anne bıdaha arayamam belki denizi çok öptüğümü söle demişti bende aramaz dıye beklerken saat 10 da bı aradıı aklım gittii cok sevndimm ve bu sabahta aynı şeklde beklemedgm anlarda araynca dunyalar bnm oluyorr :69::66: ilk defa p.tesi gunune çok gusel başladım yüzümde güller açıyoo :16:

bnde öle yapıorum cnmm dun akşam mesela teslm oldu 5 gibi aradı ben evde yoktum annmle konuşmş anne bıdaha arayamam belki denizi çok öptüğümü söle demişti bende aramaz dıye beklerken saat 10 da bı aradıı aklım gittii cok sevndimm ve bu sabahta aynı şeklde beklemedgm anlarda araynca dunyalar bnm oluyorr :69::66: ilk defa p.tesi gunune çok gusel başladım yüzümde güller açıyoo :16:

kikikiki :1::1::1: aynen sevinçten zıplamak istiyorum aradığı içünn :52::52:
seninki neredeydi ?

jandarmalar kebapmış valla, hadi iyisiniz :86:

tankçılarda durum ne acaba :26: tankına atlayıp yanıma gelse, kaçırsa beni buralardan :98::1:

tankçılar kıbrısa gidermiş.'savaşmı var be ne edecekler ancak bakımını ederler,kullanmayı ıyıce oğrenırler dedı'.
aynen agızından cıkanı yazdım walla:9:

tankçılar kıbrısa gidermiş.'savaşmı var be ne edecekler ancak bakımını ederler,kullanmayı ıyıce oğrenırler dedı'.
aynen agızından cıkanı yazdım walla:9:

kıbrıs mııı :53::53::53: erzurumdan kıbrısa geçerse hava değişiminin alasını yaşıcak desene sevdiceğimm :37::37:
yani ben bide şey düşnüüyorum olimpiyatlar varmış erzurumda, orda tankla gösteri falan yaparlarmı diyedüşünüyorum vatan caddesi gibi :1:

kıbrıs mııı :53::53::53: erzurumdan kıbrısa geçerse hava değişiminin alasını yaşıcak desene sevdiceğimm :37::37:
yani ben bide şey düşnüüyorum olimpiyatlar varmış erzurumda, orda tankla gösteri falan yaparlarmı diyedüşünüyorum vatan caddesi gibi :1:

walla onu bilemiyomkı :44:
olar belkı ama genelde kıbrıs dedi.

beim sözlüm de dün aradı..ama daha bugün ses yok.işteyim diye aramıyo sanırım..ben de günlük tutuyorum sanki onunla konuşuyomuş gibi yapıyorum..bugünün en güzel yanı ne biliyo musunuz kızlar 154 gün kalmış olması:) oh şafaklar atıyo bir bir

beim sözlüm de dün aradı..ama daha bugün ses yok.işteyim diye aramıyo sanırım..ben de günlük tutuyorum sanki onunla konuşuyomuş gibi yapıyorum..bugünün en güzel yanı ne biliyo musunuz kızlar 154 gün kalmış olması:) oh şafaklar atıyo bir bir

evet aynen cnm şafak 154 :) 2 günü yedik bile geçicek yaaa geçmek zorunda zaman :)) :64:

aşkımı ben çoközledim ya biran evvel gelsin artık şafak 154 artık ya çok özledim:5::5:

aşkımı ben çoközledim ya biran evvel gelsin artık şafak 154 artık ya çok özledim:5::5:

hepimiz çok özledik ama hayatta devam edıo sabah uyandık işimize geldk neyapalım yani şmdi askere gttiler diye hayatımızı karartalmmı onlar gelene kadarr ozaman zaman hiç geçmez emin olun walla ben sabahta konuştum çok şükür allahıma sesine kurban olurum rahatladım .canım snde üzüldüğünü belli etme sakın telde olurmu :20: üzülür oralarda ben hep espri yapıorum onunda hoşuna gdio :21:

kim özlemedi ki tatlım.burda elele verip birbirimizi avutacağiz.kendi şafağımızı sayacağız.
Onlar bizim bizde onların kıy*****i daha iyi anlayacağız.Ben eminim ki hersey cok daha güzel olacak.:72:

Back