337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:)))) yarın bı arasınn annaaaaaaaammmm hepınıze benden çay :)))))))))))))

evet Allah a sukur o konuda gercekten sanslıyım...:17::69:
amin canım amiiiiinnnnnn cümlemiziiii :)))))

kız Allah ıyılıgını versın 155 gun sayıcaz :) ama bugunden ıtıbaren mı yarından ıtıbaren mı onu bende bılmıyorum :17:

155 olması lazım :64:[/QUOT

KIZLAR SAFAK KONUSUNDA SIZI AYDINLATCAK WE ISINIZI KOLAYLASTIRACAK GUZEL VE BEGENDIGIM BI YERE YONLENDIRIORUMM UMARIM ISINIZE YARAR:49:
337. Ksa Dnem
:64::66:

Allah tamamına erdırsın sımdıden :))))
ay ne guzel ıkı kere mı aradıııı...bı de sen arayabıleceksın...ay cok kıskandım yaaaaa :17::52::54:
benımkının gıttıgı yer cok buyuk benımkı cok sık arayamayacak anladıgım kadarıyla..sıra cok olur...

CEKHUCUM SENİNKİ jandarmamı onların 2 hafta sonra oluyor yweminleri çünkü.. allah bizide de sizide herkeside tamamınaa erdirsinn bakalım bu gün ilk gün diyemi yoksa hep böyle rahat olacak mıyız bilmiyorum ustadada orada kalacakmış sevgilim öyle demişler.. hayırlısı bakalım..

ayy 155 gün ne ki gızlarr :)

5 ay 5 gün canım :) ömrümüz gün saymakla geçiyor yaa sınav tarihşerine gün say sınavlar biter askerlik gelsin diye gün say heh tamam geldi dersin bu defa gelmelerine gün say başlamak bitirmenin yarısı derler bakalım bittiğini de görebilecekmiyiz bir an önce ufff :44:

arkadaşlar bi kız arkadaş vardı balıkesire giden askeri girince kıbrısa gidecek demişlerdi ya. Kaynım nişanlımı götürdü içeri girerken evraklara bakmışlar önündeki çocuğa demiş kıbrısa gideceksin yemin töreninden sonra demiş sonra nişanlımın evrakına bakmışlar sen burdasın demişler sormuşlar nasıl şimdiden belli oluyor diye askerde demiş topçuları kıbrısa yolluyorlar demiş. kaynım anlattı bana bilginiz olsun diye diyeyim dedim balıkesirde askeri olanlar

5 ay 5 gün canım :) ömrümüz gün saymakla geçiyor yaa sınav tarihşerine gün say sınavlar biter askerlik gelsin diye gün say heh tamam geldi dersin bu defa gelmelerine gün say başlamak bitirmenin yarısı derler bakalım bittiğini de görebilecekmiyiz bir an önce ufff :44:

evet canım 5 ay 5 gün.. valla bacı ben sivildede hasretim ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla şimdi bide bu ahsretlik düşünün halimi

evet aslında kızlar uzun donem sayan arkadaslarımız 155e dusunce safak sevınıyolar ..bırde oyle dusunelım morallerımızı yuksek tutalım bız asker yarenlerıyız artık..guclu olalım aglamak yok..:34::72:

haklısın tertipim

:)))) yarın bı arasınn annaaaaaaaammmm hepınıze benden çay :)))))))))))))

evet Allah a sukur o konuda gercekten sanslıyım...:17::69:
amin canım amiiiiinnnnnn cümlemiziiii :)))))

kız Allah ıyılıgını versın 155 gun sayıcaz :) ama bugunden ıtıbaren mı yarından ıtıbaren mı onu bende bılmıyorum :17:

155 olması lazım :64:[/QUOT

KIZLAR SAFAK KONUSUNDA SIZI AYDINLATCAK WE ISINIZI KOLAYLASTIRACAK GUZEL VE BEGENDIGIM BI YERE YONLENDIRIORUMM UMARIM ISINIZE YARAR:49:
337. Ksa Dnem
:64::66:

AAAaaa kızlar lınk gondermek yasakmı lınk yazmıstım ama cıkmamıs.elektronık safak sayacı bulmustum sızeede onu gostercektım:59:

arkadaşlar benim yarimide bugun 5te abisi teslim etti.İstanbul alemdağda vatanı gorevinı yapacak.Son 1 kez göreyim seni diye 1 saatlik uçak yolunu 16 saat yaptı bi tanem:43::43::43:
nasıl bı yürek acısı bu ALLAHım ya...
hemencecik bitsin bu hasret.
nasipse mayıs 17 teskre tarihimiz...
16 mayısta bizim yıldönümümüz..

tecrübeli arkadaşlar anlatsın bize acemi birliğinde ne olur,nasıl arayabilirlermi?
genelde kaç gibi ararlar ne biliyorsanız öğretinn yahuu..
bizde sizin torunlarınız olduk 335.asker yolu gozleyenler:9::9:

evet canım 5 ay 5 gün.. valla bacı ben sivildede hasretim ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla şimdi bide bu hasretlik düşünün halimi

kıyamam canım ya senin durumun daha zormuş uzun zamandan beri şafak sayıyorsun desene...nişanlanarak önemli ilk adımı atmışssın darısı başımıza güzelim:) kavuşunca bu ayrı kalınan günlerin acısını çatır çattııırrrr çıkarırızz artık hehe :52:

arkadaşlar bi kız arkadaş vardı balıkesire giden askeri girince kıbrısa gidecek demişlerdi ya. Kaynım nişanlımı götürdü içeri girerken evraklara bakmışlar önündeki çocuğa demiş kıbrısa gideceksin yemin töreninden sonra demiş sonra nişanlımın evrakına bakmışlar sen burdasın demişler sormuşlar nasıl şimdiden belli oluyor diye askerde demiş topçuları kıbrısa yolluyorlar demiş. kaynım anlattı bana bilginiz olsun diye diyeyim dedim balıkesirde askeri olanlar

benim eşim gittiği gün daha öğrenmişti dağıtım yerini şok olduk önce ben söylentidir sanmıştım sınır karakolu çıktı çünkü sonra sorduk soruşturduk doğruymuş.. olabilir yani

cnm delyshe alemdağ bizim bu tarafta tatlım kocamannnnnnnnnnnnnn bir yer ve çok güzel bir yer şileye giderken önünden geçiyoruz hep jandarmaların 2 hafta sonra yemin töreni oluyor genele bazende 3 haftayı buluyor benim aşkımda jandarma 2 hafta sonra yemin töreni olmuştu bu arada askerleriniz gün aşırı aramayamasalarda akşam 7 den sonra arayabilirler eğitimden sonra sizde askerlerinizi eğer askerleriniz teleon numarası verdilerse size 7 gibi arayın acemide oldukları için erken yatırıyorlar en geç 9 da koğuş yat emri veriliyor...eğer içtimaları alınmşsa 7 de ararsanız konuşabilirsiniz ..tabi bu her yere göre farklılık gösterebilir bazı yerlerin komutanları maalesef kıl olabiliyor :9:bu gece 12 den sonra sizin şafağınız 154 haydi bakalım 1 gün bittiiiiiiiii

evet canım 5 ay 5 gün.. valla bacı ben sivildede hasretim ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla şimdi bide bu hasretlik düşünün halimi

kıyamam canım ya senin durumun daha zormuş uzun zamandan beri şafak sayıyorsun desene...nişanlanarak önemli ilk adımı atmışssın darısı başımıza güzelim:) kavuşunca bu ayrı kalınan günlerin acısını çatır çattııırrrr çıkarırızz artık hehe :52:

yaa bacım 4,5 yıldır normal arkadaşımdı 1,5 yıl sevgilimdi 6 aydırda nişanlım inanırmısın ayrı şehirde olmamız o kadr zordu ki o kadar özlüyordum ki ama tel ler bi nebzede olsun dindiriyordu. şimdi elimizdeki o fırsatta gitti sabırdan ve duadan başka çare yok.. inşallah yemin töreninden sonra biraaz daha rahatlayacağız

yaa bacım 4,5 yıldır normal arkadaşımdı 1,5 yıl sevgilimdi 6 aydırda nişanlım inanırmısın ayrı şehirde olmamız o kadr zordu ki o kadar özlüyordum ki ama tel ler bi nebzede olsun dindiriyordu. şimdi elimizdeki o fırsatta gitti sabırdan ve duadan başka çare yok.. inşallah yemin töreninden sonra biraaz daha rahatlayacağız

KIZLAR LINK GONDERIMI YASAK MI _?:97:

ayy çok sevindim ya :) aradı mı pekı hiç gittiginden beri

evey maviş beni aradı bir buçuk saat önce falan..hatta burda telefon sıkıntısı olmayacağa benziyo ben fırsat buldukça arıcam seni dedi..çok iyi dedi memnundu yerinden..koğuşları daha belli olmamış yarın belli olacakmış..kıyafetlerini falan da yarın vericeklermiş..yemeklerini de yemişler:)çok büyük bir yer burası yemekhane falan çok büyük dedi:)

Canım inan belkide otogara gitmemen daha iyi otogarda ayrılması çok zor.:59:Bu ilk haftanız zor geçicek,canınız yanacak devamlı ama geçicek.Her geçen gün ona yaklaşacaksın öyle düşün :34:Kalbin artık sevdiğin nerdeyse orada atacak offf offf benim ki 121 gündür çanakkalede atıyor:58:Bütün şafaklar bitmeye mahkumdur :72:

aynen katılıyorum canım sana... '' ŞAFAK KAÇ OLURSA OLSUN , BİTMEYE MAHKUMDUR '' :DDD

biz bitirdik siz de bitireceksiniz inşallah
benim eşim de 331. dönemde gitti. bundan bi önceki aralık döneminde.
bende kayınvalimde kaldım 6 ay boyunca.
evli olmayanlar için büyük şans bence nişanlıyken gitmek ;)

HEPİNİZİ ALLAH KAVUŞTURSUN

Back