337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yaa bacım 4,5 yıldır normal arkadaşımdı 1,5 yıl sevgilimdi 6 aydırda nişanlım inanırmısın ayrı şehirde olmamız o kadr zordu ki o kadar özlüyordum ki ama tel ler bi nebzede olsun dindiriyordu. şimdi elimizdeki o fırsatta gitti sabırdan ve duadan başka çare yok.. inşallah yemin töreninden sonra biraaz daha rahatlayacağız
ayyy ne mutlu sana canım aradaki mesafeler bile aşkınızı öldürmemiş... gözden ırak gönüldende ırak derler siz zor olanını başarmışssınız... mesafeler küçük sevdaları öldürür büyük sevdaları güçlendirirmiş tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını alevlendirdiği gibi... sizinkide öyle bir sevgi hissi uyandırdı bende... sayılı gün çabuk geçermiş bununda hakkında hep birlikte geleceğiz evellallah :13: bizim birlikteliğimizde allah nasi ederse 26 şubatta 2 yıl dolacak...

aynen katılıyorum canım sana... '' ŞAFAK KAÇ OLURSA OLSUN , BİTMEYE MAHKUMDUR '' :DDD

biz bitirdik siz de bitireceksiniz inşallah
benim eşim de 331. dönemde gitti. bundan bi önceki aralık döneminde.
bende kayınvalimde kaldım 6 ay boyunca.
evli olmayanlar için büyük şans bence nişanlıyken gitmek ;)

HEPİNİZİ ALLAH KAVUŞTURSUN

esfa kardeş Allah razı olsun. aminn inşalah bizlerde tezden kavuşuruz inşallah sevdiklerimize

ayyy ne mutlu sana canım aradaki mesafeler bile aşkınızı öldürmemiş... gözden ırak gönüldende ırak derler siz zor olanını başarmışssınız... mesafeler küçük sevdaları öldürür büyük sevdaları güçlendirirmiş tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını alevlendirdiği gibi... sizinkide öyle bir sevgi hissi uyandırdı bende... sayılı gün çabuk geçermiş bununda hakkında hep birlikte geleceğiz evellallah :13: bizim birlikteliğimizde allah nasi ederse 26 şubatta 2 yıl dolacak...

Allah razı olsun tertipim inşallah bazı şeyleri Güzel Mevlamın izni ile aştık bunuda aşarız Rabbimin izni ile tabi hepimiz inş.. Bizimde 1 şubattı:) bu arada profiline baktım canım balıkesirlisin :) nişanlımda orda :)

evet benim askerim topçu olarak gitti ondan kıbrısa gidiyo.kıyamam ya üzüntüden kolum uyuştu benim kızlar.ama aslında bu kadar ağlayıp üzülmemiz iyi değiil sonuçta herkes yapıyo bunu bundan kaçış yok.yapabilceğiiz en iyi şey onlar için dua etmek ve her aradaıklarında moral vermek

evey maviş beni aradı bir buçuk saat önce falan..hatta burda telefon sıkıntısı olmayacağa benziyo ben fırsat buldukça arıcam seni dedi..çok iyi dedi memnundu yerinden..koğuşları daha belli olmamış yarın belli olacakmış..kıyafetlerini falan da yarın vericeklermiş..yemeklerini de yemişler:)çok büyük bir yer burası yemekhane falan çok büyük dedi:)

çokk saol tatlım yaa birazcık içim rahatladı :61: artık arayamaz zaten saat 10bucuk oldu artık yatmıslardır belkı de :)

cnm delyshe alemdağ bizim bu tarafta tatlım kocamannnnnnnnnnnnnn bir yer ve çok güzel bir yer şileye giderken önünden geçiyoruz hep jandarmaların 2 hafta sonra yemin töreni oluyor genele bazende 3 haftayı buluyor benim aşkımda jandarma 2 hafta sonra yemin töreni olmuştu bu arada askerleriniz gün aşırı aramayamasalarda akşam 7 den sonra arayabilirler eğitimden sonra sizde askerlerinizi eğer askerleriniz teleon numarası verdilerse size 7 gibi arayın acemide oldukları için erken yatırıyorlar en geç 9 da koğuş yat emri veriliyor...eğer içtimaları alınmşsa 7 de ararsanız konuşabilirsiniz ..tabi bu her yere göre farklılık gösterebilir bazı yerlerin komutanları maalesef kıl olabiliyor :9:bu gece 12 den sonra sizin şafağınız 154 haydi bakalım 1 gün bittiiiiiiiii

ay tutim cok sagol :(
kızlar yatcaz kalkcaz ytcaz kalkcaz bitcek...
kuçukken yiyordumda bu uydurmayı şımdı o yediğim lokmalar büyüyo büyuyo yutamıyorumm....

hasret çekerken sevgı gerçekten varsa buyur.. yoksa zaten yokolur gıder zamanla..bızde bısure ayrı sehırlerdeydık cok zordu..safaklar bıtecek..e benım adımda safak budurm garıp oldu kzlar :))):9::9:

evet benim askerim topçu olarak gitti ondan kıbrısa gidiyo.kıyamam ya üzüntüden kolum uyuştu benim kızlar.ama aslında bu kadar ağlayıp üzülmemiz iyi değiil sonuçta herkes yapıyo bunu bundan kaçış yok.yapabilceğiiz en iyi şey onlar için dua etmek ve her aradaıklarında moral vermek

Canım benimki de Topçu olarak gitti.İnşallah rahat geçer dua ediyorum hala sesini kötü duydum ya içim rahat etmedi bi türlü...

nice tertipim üzülme canım Rabbim hayırlısı ile gitmesini nasip etti gelmesinide nasip eder inşallah. bizler alıştık onlara ee herşey onmlarda kısıtlanınca bizlerde askerlik yapıyor gibi hissettik kendimizi bide adı askerlik bu görevin onun stresi. nediyelim onların yar ve yardımcısı olsun Mevlam bizede sabır versin inşallah göz kapayıp açıncaya kadr bi zaman olur.. iyiki uzun dönem değiliz

kızlar topçulara TOPER, tankçılara da TANKER diyorlarmış:1:

Allah razı olsun tertipim inşallah bazı şeyleri Güzel Mevlamın izni ile aştık bunuda aşarız Rabbimin izni ile tabi hepimiz inş.. Bizimde 1 şubattı:) bu arada profiline baktım canım balıkesirlisin :) nişanlımda orda :)
Allah sendende razı olsun tertibim ...:) ne güzel balıkesirde askerlik rahat olurr... ben merkezinde değilim yalnız ilçesindenim canım ... askerin tam olarak nerede yapacak görevini...

kısa dönemlere poşet denirmiş öyle demişti sevgilim.torun,eksik...vs vs diğer lakalarıymış..Sevgilimle lakapları bi severki sormayın :D

nice tertipim üzülme canım Rabbim hayırlısı ile gitmesini nasip etti gelmesinide nasip eder inşallah. bizler alıştık onlara ee herşey onmlarda kısıtlanınca bizlerde askerlik yapıyor gibi hissettik kendimizi bide adı askerlik bu görevin onun stresi. nediyelim onların yar ve yardımcısı olsun Mevlam bizede sabır versin inşallah göz kapayıp açıncaya kadr bi zaman olur.. iyiki uzun dönem değiliz

amin canımm ya onlar rahat etsin de uzaklığa katlanıcaz mecburen.biz sıcacık evimizdeyiz onlarda orda rahat olsunlar inşaallah.ya biz aile kart almıştık e kıbrısa gidince ordan arayabilcek mi beni yaa

merhaba kizlar..benim herseyim gitti bugün kisa dönem kütahyaya havaci olarak:43:
canimin yarisida gitti onunla beraberr ben ztn yurt disindayim internetten gorusuyoduk
simdi daha cok ayri kaldikk sanki msne girivericekmis gibi oluyoo cokk kötüyüm yaa
aklima geldikce gözlerim doluyor:58:

merhaba kizlar..benim herseyim gitti bugün kisa dönem kütahyaya havaci olarak:43:
canimin yarisida gitti onunla beraberr ben ztn yurt disindayim internetten gorusuyoduk
simdi daha cok ayri kaldikk sanki msne girivericekmis gibi oluyoo cokk kötüyüm yaa
aklima geldikce gözlerim doluyor:58:

hosgeldın cnm uzulmemeye calıs burda hepımız aynı durumdayız..yenı yolladık herbırımz askerlerımızı..asker yarenlerı olarak guclu olmalyz ınan alıscaz bıtırcez ınsallah napalım..

evey maviş beni aradı bir buçuk saat önce falan..hatta burda telefon sıkıntısı olmayacağa benziyo ben fırsat buldukça arıcam seni dedi..çok iyi dedi memnundu yerinden..koğuşları daha belli olmamış yarın belli olacakmış..kıyafetlerini falan da yarın vericeklermiş..yemeklerini de yemişler:)çok büyük bir yer burası yemekhane falan çok büyük dedi:)

mavigüll benide şimdi aradııı :66: keyfim birazcıkk yerine geldi şimdi yatıyorlarmıs çok kalabalık ve çok büyük bir yer dedi soğukmus ama icerler sıcakmıss meraklanma dedi. biz böyle haberleri birbirimize verelim :)

Back