*SeA* gözünüz aydın Allah teskere haberi almayı da nasip etsin inşallah
amin canım aminn 17 mayıs bi gelsede kavuşsakk askerlerimize yaaa çok özledm kokusunuuu
o da doğrubnm annem de erkek arkadaşın olduğunda paylaş bnmle dedi bende salak gbi anneeee erkek arkadaşım var dedim evde kıyametler koptu evden çıkma yasakları vs ama noldu evlendim erkekimle
bende çok özledim ya kokuşmuş kazaklarını koklayarak yatıyorum yakında çoraplara terfi etmesem iyi
hep mi böle bu anneler yaaa bnde söledgmde kızdı bıde mardinli deynce ayılıp bayıldı ama smdi damatını bnden daha cok savunuo biz kavga ettiğimzdee çıbanın başı sensın çocuga hiçç b..kk atma demezmiii delirtio benii citl cnm snde skma canını bak inan snden daha cok damatlarını sevıcekler
ayy sormaaa cnm yaaaa dioki aşkm çorapları yıkamıorum atıorum hbrın olsun dedim atma bıtanem bana gönder ben koklaya koklaya yıkarımmbebeğim snden bunuda duydumya ölsemde gam yemem eve girer girmez ayaklarımı yıkatan kız şmdi neler sölüo dioo
günaydın hoşgeldinn
anammm olsa da ayacıklarını yıkasammm
günaydın 337. dönem güzelleri
günaydın 337. dönem güzelleri
günaydın kızlar.. askerim dün aramadı bugün arar inşallah sesini duyamadım moral felan kalmadı
evet yaaa ne ayagı ben komple banyoya atıp yıkıcam onu zaten geldkten 40 gun snraa lililili düğün de var ohh tamamen kavuşucam ozamanda atıp yıkıcam herifimii vallaa:82:
günaydın kızlar.. askerim dün aramadı bugün arar inşallah sesini duyamadım moral felan kalmadı
canım sıkma canını yemin törerine hazırlıktan egıtımleri çok yogunmuş ilk fırsatta ara üzülme
ben 2011 gelinleri topigine giremiyorum uzun zamandır unutmayın beni mayıstan sonra oranın yogun takipcisi olacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?