337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

o da doğru bnm annem de erkek arkadaşın olduğunda paylaş bnmle dedi bende salak gbi anneeee erkek arkadaşım var dedim evde kıyametler koptu evden çıkma yasakları vs ama noldu evlendim erkekimle

hep mi böle bu anneler yaaa bnde söledgmde kızdı bıde mardinli deynce ayılıp bayıldı ama smdi damatını bnden daha cok savunuo biz kavga ettiğimzdee çıbanın başı sensın çocuga hiçç b..kk atma demezmiii delirtio benii citl cnm snde skma canını bak inan snden daha cok damatlarını sevıcekler

bende çok özledim ya kokuşmuş kazaklarını koklayarak yatıyorum yakında çoraplara terfi etmesem iyi

ayy sormaaa cnm yaaaa dioki aşkm çorapları yıkamıorum atıorum hbrın olsun dedim atma bıtanem bana gönder ben koklaya koklaya yıkarımm bebeğim snden bunuda duydumya ölsemde gam yemem eve girer girmez ayaklarımı yıkatan kız şmdi neler sölüo dioo

evet çok doğru gerçi benmki hala pek sevmiyor ama olsun benm sevgim yeter kocama

anammm olsa da ayacıklarını yıkasammm

Allahın izniyle herkes sevdiğine kavuştuğunda hatırlatcam kızlar bunları size bakalım neler olcak

günaydın kızlar.. askerim dün aramadı bugün arar inşallah sesini duyamadım moral felan kalmadı

evet yaaa ne ayagı ben komple banyoya atıp yıkıcam onu zaten geldkten 40 gun snraa lililili düğün de var ohh tamamen kavuşucam ozamanda atıp yıkıcam herifimii vallaa :82:

sea bizim bu muhabbet terse gidecek gbi geliyor kuzu komple banyo falan fena oluyorummm

günaydın kızlar.. askerim dün aramadı bugün arar inşallah sesini duyamadım moral felan kalmadı

canım sıkma canını yemin törerine hazırlıktan egıtımleri çok yogunmuş ilk fırsatta ara üzülme
ben 2011 gelinleri topigine giremiyorum uzun zamandır unutmayın beni mayıstan sonra oranın yogun takipcisi olacagım

düğün ne zman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…