337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sea bizim bu muhabbet terse gidecek gbi geliyor kuzu komple banyo falan fena oluyorummm

ayy dur ayoll daha 5 ayınız var sık dişini ben ne yapim adam gelcek taa 40 gün snra düğünn sen hemen girecen koynuna snrasını rtük kapatıo beni konuştrmaa yavruuuuuuu

ayyy kzlarrr şmdi bizim şafak_150 bide buna artı 40 ekleyeyim ben düğünüde yani benım asıl şafak_190 190 gün sonraaa kupayı alacam elime kaldıracammmm

ayy dur ayoll daha 5 ayınız var sık dişini ben ne yapim adam gelcek taa 40 gün snra düğünn sen hemen girecen koynuna snrasını rtük kapatıo beni konuştrmaa yavruuuuuuu

yok yavruu ben 7 ocağı bekliyorum valla 5 ay beklenir mi zaten ona da diyorum tamamen duygusal sebeplerden geliyorumm diye hep erkek mi isteyecek ayoll

ayyy kzlarrr şmdi bizim şafak_150 bide buna artı 40 ekleyeyim ben düğünüde yani benım asıl şafak_190 190 gün sonraaa kupayı alacam elime kaldıracammmm

Kızlar merhaba :)))
Ay çok güldüm buna canım benim evlenince kupayımı kaldırırsın neyi kaldırırsın bilemicem ama Hayatını nen mutlu günü düğüngünü diye boşuna dememişler Sonrası okadar güzel olmuyo hehehehe :))))
Bende Mayıs 16 Askerden geldi 13 Haziranda evlendim 30 gün bile yoktu
Ne hevesliydim ozamanlar

askerim üst devrelerden almış tüfegi resim çekinmiş fotograflar elime gelir gelmez gönderecegim diyor ne yakışmıstır çirkinime kim bilir

o kadar kısa sürede hazırlıklar yetişiyormu yoksa önceden hazırlıkları yapmısmıydınız bizim bide farkli şehirlerde oturuyorda aileler?

o kadar kısa sürede hazırlıklar yetişiyormu yoksa önceden hazırlıkları yapmısmıydınız bizim bide farkli şehirlerde oturuyorda aileler?

Walla ben gelinliğe bile bakmamıştım o gelene kadar
Bi evi aldık o askerdeyken okadar geriye Çöp bile almadım :))
Bi günde gelinliği eşya beyaz eşya hepsini beğendim 2 hafta içindede geldi ben pek detaylı araştırmam hiç bişeyi beğenirsem alırım okadr :))
Eğer detaycıysan yetiştiremeyebilirsin

vallahi bıktım ya böyle tavır yaptı gece byunca ağladım gözler kıpkırmızı valla gelsinde alsın beniş götürsün artık

biraz detaycı sayılırım aslında ne yaaplım ya hayırlısı bakalım kismet artık
durduk durduk artık eylülüde bekleriz
başka yok zaten

vallahi bıktım ya böyle tavır yaptı gece byunca ağladım gözler kıpkırmızı valla gelsinde alsın beniş götürsün artık

:))
Erkekler böyledir canım orda kimseye tavır yapamıolar burda bekleyeni kullanıolar böyle işte üzüyolar.
Çooookkk ağladm hepsi boşaaa
Geldiklerindede sen benim için ağladın bekledin falan demicekler bunu unutma

biraz detaycı sayılırım aslında ne yaaplım ya hayırlısı bakalım kismet artık
durduk durduk artık eylülüde bekleriz
başka yok zaten

Bekle canım hatta seneye eylülü bekle ne kadar bekar hayatı okadar iyi :))
Temizlik yemek bulaşık iş kaynana akraba eş dost KOCA Bunlar zor işler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…