düğün ne zman canım
düğün büyük ihtimal eylüde ama bi ihtimal yetiştire bilirsek hazırlıkları temmuzda olabilir
Allah tamamına erdirsin bir yastıkta yaşlandırsın sizi
sea bizim bu muhabbet terse gidecek gbi geliyor kuzu komple banyo falan fena oluyorummm
ayy dur ayoll daha 5 ayınız var sık dişini ben ne yapim adam gelcek taa 40 gün snra düğünn sen hemen girecen koynunasnrasını rtük kapatıo beni konuştrmaa yavruuuuuuu
ayyy kzlarrr şmdi bizim şafak_150 bide buna artı 40 ekleyeyim ben düğünüde yani benım asıl şafak_190190 gün sonraaa kupayı alacam elime kaldıracammmm
muhabbetlere bak Maşallahhh:86:
buyur gel yavru hasretlik yaptı bizi böyle acımızdan ne dedğimizi bilmiyoruzz
ayyy kzlarrr şmdi bizim şafak_150 bide buna artı 40 ekleyeyim ben düğünüde yani benım asıl şafak_190190 gün sonraaa kupayı alacam elime kaldıracammmm
Kızlar merhaba :)))
Ay çok güldüm buna canım benim evlenince kupayımı kaldırırsın neyi kaldırırsın bilemicem ama Hayatını nen mutlu günü düğüngünü diye boşuna dememişlerSonrası okadar güzel olmuyo hehehehe :))))
Bende Mayıs 16 Askerden geldi 13 Haziranda evlendim30 gün bile yoktu
Ne hevesliydim ozamanlar
o kadar kısa sürede hazırlıklar yetişiyormu yoksa önceden hazırlıkları yapmısmıydınız bizim bide farkli şehirlerde oturuyorda aileler?
Walla ben gelinliğe bile bakmamıştım o gelene kadar
Bi evi aldık o askerdeyken okadar geriye Çöp bile almadım :))
Bi günde gelinliği eşya beyaz eşya hepsini beğendim 2 hafta içindede geldi ben pek detaylı araştırmam hiç bişeyi beğenirsem alırım okadr :))
Eğer detaycıysan yetiştiremeyebilirsin
sonra 3 , sonra 2, sonra 1 ve sonraaaaaa
vallahi bıktım ya böyle tavır yaptı gece byunca ağladım gözler kıpkırmızı valla gelsinde alsın beniş götürsün artık
biraz detaycı sayılırım aslında ne yaaplım ya hayırlısı bakalım kismet artık
durduk durduk artık eylülüde bekleriz
başka yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?