- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- 68
düğün ne zman canım
düğün büyük ihtimal eylüde ama bi ihtimal yetiştire bilirsek hazırlıkları temmuzda olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğün ne zman canım
düğün büyük ihtimal eylüde ama bi ihtimal yetiştire bilirsek hazırlıkları temmuzda olabilir
Allah tamamına erdirsin bir yastıkta yaşlandırsın sizi![]()
sea bizim bu muhabbet terse gidecek gbi geliyor kuzu komple banyo falan fena oluyorummm![]()
ayy dur ayoll daha 5 ayınız var sık dişini ben ne yapim adam gelcek taa 40 gün snra düğünn sen hemen girecen koynunasnrasını rtük kapatıo beni konuştrmaa yavruuuuuuu
![]()
ayyy kzlarrr şmdi bizim şafak_150 bide buna artı 40 ekleyeyim ben düğünüde yani benım asıl şafak_190190 gün sonraaa
kupayı alacam elime kaldıracammmm
![]()
muhabbetlere bak Maşallahhh:86:
buyur gel yavru hasretlik yaptı bizi böyle acımızdan ne dedğimizi bilmiyoruzz![]()
ayyy kzlarrr şmdi bizim şafak_150 bide buna artı 40 ekleyeyim ben düğünüde yani benım asıl şafak_190190 gün sonraaa
kupayı alacam elime kaldıracammmm
![]()
Kızlar merhaba :)))
Ay çok güldüm buna canım benim evlenince kupayımı kaldırırsın neyi kaldırırsın bilemicem ama Hayatını nen mutlu günü düğüngünü diye boşuna dememişlerSonrası okadar güzel olmuyo hehehehe :))))
Bende Mayıs 16 Askerden geldi 13 Haziranda evlendim30 gün bile yoktu
Ne hevesliydim ozamanlar![]()
o kadar kısa sürede hazırlıklar yetişiyormu yoksa önceden hazırlıkları yapmısmıydınız bizim bide farkli şehirlerde oturuyorda aileler?
Walla ben gelinliğe bile bakmamıştım o gelene kadar
Bi evi aldık o askerdeyken okadar geriye Çöp bile almadım :))
Bi günde gelinliği eşya beyaz eşya hepsini beğendim 2 hafta içindede geldi ben pek detaylı araştırmam hiç bişeyi beğenirsem alırım okadr :))
Eğer detaycıysan yetiştiremeyebilirsin
sonra 3 , sonra 2, sonra 1 ve sonraaaaaa![]()
vallahi bıktım ya böyle tavır yaptı gece byunca ağladım gözler kıpkırmızı valla gelsinde alsın beniş götürsün artık![]()
biraz detaycı sayılırım aslında ne yaaplım ya hayırlısı bakalım kismet artık
durduk durduk artık eylülüde bekleriz
başka yok zaten![]()