• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sulkor yazını editle istersen, SEA güvenlik sebebiyle listeye katılmak istemediğini söyledi de dün kızmasın sonra yazdığımız içinnn :18::18:

kızlar cnm çok sııkın anneme hayatımda biri oldğunu söledim oda benmeşyalarımı karıştırmış ailesiyle tanışmaya gittiğim fotoları görmüş her yeri dağıtmış sen nie gittin die kızdı bağırdı of ben ne yapcm gelince isteyecekti offf ben napcm ya:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlar cnm çok sııkın anneme hayatımda biri oldğunu söledim oda benmeşyalarımı karıştırmış ailesiyle tanışmaya gittiğim fotoları görmüş her yeri dağıtmış sen nie gittin die kızdı bağırdı of ben ne yapcm gelince isteyecekti offf ben napcm ya:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üzülme canım yumuşar annen, Allahın emriyle istemeye geldiklerinde seni. sonuçta sen kötü birşey yapmadın kii :50: önce kız erkeğin ailesini tanır uygunsa onlar kendi ailesine tanışmaya davet eder öyle değil mi :44:

Doğum günü kutlamalarınız için teşekkür ederim üzüntü yok şafak saymaya devam...

heh şöyleee :72:

kuzum yaaa sıkma canını nolur bu kadar olmasa bile bizimkilerdede var biraz anlayışsızlık ama şunu düşünüyorum ve hak veriyorum hem kız annesiler nasıl davransınlar hemde yaş ilerledikçe evlilik konuşmaları başladıkça sinirleride artıyo elden gidiyo diye onlarada kolay değil

üzülme canım yumuşar annen, Allahın emriyle istemeye geldiklerinde seni. sonuçta sen kötü birşey yapmadın kii :50: önce kız erkeğin ailesini tanır uygunsa onlar kendi ailesine tanışmaya davet eder öyle değil mi :44:

[ yok cnm ne yumaşaması ağlamaktan gözlerim şişti

kuzum yaaa sıkma canını nolur bu kadar olmasa bile bizimkilerdede var biraz anlayışsızlık ama şunu düşünüyorum ve hak veriyorum hem kız annesiler nasıl davransınlar hemde yaş ilerledikçe evlilik konuşmaları başladıkça sinirleride artıyo elden gidiyo diye onlarada kolay değil

ağlaya ağlaya gözlerim şişti ne ederse etsinler ya artık bıktım ben nelere katlanıyorum oda askerde valla bıktım ne yapcm şimdi:43::43::43:

günaydın kzlarr bebeğim aradı konuştuk :66: dağıtım yeri belli olmuşş ığdır a bi karakola düşmüş hayrlısı oplsun ne yapalım hiç korkmuo umrunda deil gayet iidii sesii beni bile motive ettii yavrumm benim yaaa onuu çoooookkk seviyoruuummmmm:16:

ŞAFAK_150 :72:

hayır yani ben kendi hayatımı karartacak kdr aptal değilim ya çöok cnm sıkıldı kötü biri olsalar ben istemem :43::43::43::43:

günaydın kzlarr bebeğim aradı konuştuk :66: dağıtım yeri belli olmuşş ığdır a bi karakola düşmüş hayrlısı oplsun ne yapalım hiç korkmuo umrunda deil gayet iidii sesii beni bile motive ettii yavrumm benim yaaa onuu çoooookkk seviyoruuummmmm:16:

ŞAFAK_150 :72:

hadi gözün aydın hayırlısı ile tüm askerlerimizi allah sevdiklerine bağışlasın:72:

hayır yani ben kendi hayatımı karartacak kdr aptal değilim ya çöok cnm sıkıldı kötü biri olsalar ben istemem :43::43::43::43:

anladığım kadaryla erkek tarafını mı istemıolar bnmde istememştiler dogulu die ama gördkten snraa begendiler merak etmee ilk baş öle yapıo kız aileleri tanımadkları için sonra hersey düzelio cnmm :34:

kız annesi olunca ilk tepki bu oluyor birşeyler ciddiye binnice annende seni ve sevginizi anlıyacakdır allah o günlere ulasmamızda size kolaylık versin anneler anlayıp dinlemeden sorguluyor üzülme zamnala düzelir :43:

ddoğru söylüyosun ama annen seni koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor sonuçta neler neler duyuyoruz ayrıca onunla paylaşmadığın içinde alınmış olablir her anne ister kızının özelini paylaşmasını:2:

ddoğru söylüyosun ama annen seni koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor sonuçta neler neler duyuyoruz ayrıca onunla paylaşmadığın içinde alınmış olablir her anne ister kızının özelini paylaşmasını:2:

ben sölesemde sölemesemde tepki vercekti kötü olsa ben istemem:43::43::43::43:

ben sölesemde sölemesemde tepki vercekti kötü olsa ben istemem:43::43::43::43:

o da doğru:40: bnm annem de erkek arkadaşın olduğunda paylaş bnmle dedi bende salak gbi anneeee erkek arkadaşım var dedim evde kıyametler koptu evden çıkma yasakları vs ama noldu evlendim erkekimle:66:

Back
X