337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

garibiiim askerde dünyadan bi haber horul horul uyuyor ben burada başını yakıyorum haberı yok

hiiiiiiii kııızzzzz falcı askerden dondugunde 3-4 ay ıcınde nisan var demıstııııı
agustos sonu gıbı yanı..
eee temmuz da benım dogum gunum var yoksaaaaa yoksaaaaaaa yoksaaaaaaaa

neden olmasın olurmu oluur bal gibi oluurr

bu arada alıntılar birbirine girmiş durumda cekhunun yazdığı yumiden alıntı diyo benim yazdığım nesfitten fln topiğide delirttik

bu arada alıntılar birbirine girmiş durumda cekhunun yazdığı yumiden alıntı diyo benim yazdığım nesfitten fln topiğide delirttik

onu bende fark ettım ama neyse anlasıyoruz yınede masallah

kızım bızımkılerın neden bu kadar benzedıgı bellı; oglak cunku

onu bende fark ettım ama neyse anlasıyoruz yınede masallah

kızım bızımkılerın neden bu kadar benzedıgı bellı; oglak cunku

vallaha içime doğdu hatta baştan dicektim yoksa oğlakmı seninkide diyeaynılar yaabende duygusal balığımsen cekhum?

yavrular,
benim accayıp uykum geldi..her sabah 06:20 de kalkıyorum 06:30 da sevgılımlen konusuyorum sonra tekrar yatıyorum :86: nereye kadar boyle gıder hıc bılmıyorum o yuzden ben yatayım yarın aksama gelırım herhalde artık..gunduz gezıcem bıraz evde otur otur şiştim vallahı :)))))
opuyorum sızı kocaman kocaman
ıyı geceler
ruyalarınız da askerlerınızı gorun

nihahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaayyyyyyyyyy

Ay canolar çok fena nezle olmuşum :2: Bugün çok fena ıslandım böyle olacağı belliydi

Napıyoruz bakayım ? Bu arada bende su grubundanım Balık yani =) yükselende yengeç

Son düzenleme:
Livimm Allah kavuştursun seni de fıstıım
su gibi akıp geçsin zaman inşallahhh..

Ay canolar çok fena nezle olmuşum :2: Bugün çok fena ıslandım böyle olacağı belliydi

Napıyoruz bakayım ? Bu arada bende su burcum Balık yani yükselende su gurubu yengeç

ah tatlım tam gıderayak geldın ya
anam ıkısıde su cok duygusalsındır seeeennnn :) kıyamam ben sana :))))
bu arada da gecmıs olsun canım...cok yagdı bugun masallah..yarına duzelsın barı bıraz rahat rahat gezeyım :))))
optum canım senı kendıne ıyı bak ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…