• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben kacar :)
arkadasım gelecek :1: aksama gorusuruz opuyorum hepınızı kocamaaaaannnnnn:54:

bende acıktım cekhuu :23:
keyifler dahada bi yerine gelir yemek yiyince :9:

kızlar kızlar içim sızlarr:60:gittim geldim evrakları verdim 1 hafta tatilim ohhh:64:napıyosunuz bakem?aradımı eniştelerim?

bılıorum cnm ben saray merkezdenimm hemşoo :9:

hımm... bende bilirim az çok oraları.. zaten bizim köye giderken mecburen saray dan geçiyoruz :) artık geçerken aklıma gelirsin hemşo:66:

bu arada benimkiyle konuştuk bugün..sanırım usta birliği için ayın 7'si kıbrıs a gidecek kesin gibi birşey diyor..
sizinkilerden var mı bir haber?

slm kizlarr..bugun morelim bozuk biraz yaa askimla sabahtan beri gorusememistikkk
bos birakmiyolarmis hic birlige bi yemek icin geliyolarmis..biraz önce konustum 3dk:50:
telefonlari yasaklarmislarr 5dk konusucakmis herkezz ben 5dkda askima nasil doyucam yaa:41:
gelsinsin artik 7ocak:47:

slm kizlarr..bugun morelim bozuk biraz yaa askimla sabahtan beri gorusememistikkk
bos birakmiyolarmis hic birlige bi yemek icin geliyolarmis..biraz önce konustum 3dk:50:
telefonlari yasaklarmislarr 5dk konusucakmis herkezz ben 5dkda askima nasil doyucam yaa:41:
gelsinsin artik 7ocak:47:

canım sen yine iyisin ben bugün 1 buçuk dakka konuştum öğlen dahada ses soluk yok.
yemek yeme beni ara konuşalım da diyemiyorum :D ama onunla konuşmaya da çok ihtiyacım var. cep tlfnları falan serbest olsa nolurdu sanki off of :50:

canım sen yine iyisin ben bugün 1 buçuk dakka konuştum öğlen dahada ses soluk yok.
yemek yeme beni ara konuşalım da diyemiyorum :D ama onunla konuşmaya da çok ihtiyacım var. cep tlfnları falan serbest olsa nolurdu sanki off of :50:

bende kendimi üzmüycem üzmüycem diyorumm ama dayanamiyorumm..
butun gun is yerinde tel cebimde..dönüp dönüp bakiyorum belki duymamisimdir die ama arayamadi birlikte degilmis..
resimlerimize baktikca gözlerim doluyoo:14:
aaat 10da falan bidaha ulasmaya calis dedii 9da baslarim aramayaa:52::52:

bende kendimi üzmüycem üzmüycem diyorumm ama dayanamiyorumm..
butun gun is yerinde tel cebimde..dönüp dönüp bakiyorum belki duymamisimdir die ama arayamadi birlikte degilmis..
resimlerimize baktikca gözlerim doluyoo:14:
aaat 10da falan bidaha ulasmaya calis dedii 9da baslarim aramayaa:52::52:

ben arayamıyorum da canım onun aramasını bekliyorum öyle kuzu gibi
bide evdeyim sürekli iş güç olsa belki kafam dağılır. gerçi sınavlarım başlıycak benim de artık hangi kafayla çalışcaksam. resimlere bakmamaya çalışıyorum ben artık kurbağa gibi dolaşmaya başladım çünkü :14:
özledimm
özledikkkk komutanları duyun bizi :47:

yat emri verildikten sonrada konuşabiliyomu bunlar ya. saat 9 da falan yatmaları gerekiyo diye biliyorum ama keyfinden bile bile aramıyosa ona hangi eziyetleri çektiririm bilemiyorum

gerçekten he zaten zorlu bi dönem geçiriyor askercikle ulaşımda zor nolurdu cep telefonu kullansalardı..

seninki nerede askerlik yapıyor ki

canim listede yaziyor :) mardin merkez... hadi hepiniz ekleyin kendinizi de belki ayni yere düsmüs olanlari bulalim.. yemin töreninde biz de bulusuruz :7:

benim eşimde az önce aradı çok kalabalıkmış bulundukları yer bir dakıka anca konuşmuşuzdur...yemekleri güzel değil dedi kıyafetleri çok büyükmüş:72:

aa yagmur55 AYNIlarini esim de hep söylüyor :)) aynisini.. yemekten, kalabaliktan, kiyafetlere kadar.. hatta yataga kadar :53: sen benmisin? :37: :60:

lizbeth80 :72: MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000 :72: SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegim :72: ESKiSEHiR Jandarma Komutanlığı
sulkor :72: MARDİN kızıltepe
BarbieveKen :72: ERZURUM 4.zh.tgy.kmt
celif :72: GAZiANTEP 5. zh.tgy.kmt
_mina_ :72: BURDUR 58.Piyade Alay Komutanlığı
Nurbur :72: KIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı

benide ekleyin kızlar :21: :72:
Edirne Keşan 4. mekanize piyade tugayı Toğçu er :72:

Back
X