Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kacar :)
arkadasım gelecekaksama gorusuruz opuyorum hepınızı kocamaaaaannnnnn
![]()
hadi cannıııımmmmm bende :)
evrencik köyünü de bilir misin? :):) ay şimdi akraba çıkarmışız
dalarız hemşo sonuna kadar varım varım varım :)
bılıorum cnm ben saray merkezdenimm hemşoo![]()
slm kizlarr..bugun morelim bozuk biraz yaa askimla sabahtan beri gorusememistikkk
bos birakmiyolarmis hic birlige bi yemek icin geliyolarmis..biraz önce konustum 3dk
telefonlari yasaklarmislarr 5dk konusucakmis herkezz ben 5dkda askima nasil doyucam yaa
gelsinsin artik 7ocak![]()
ben geldimmm naber kızlar
ben geldimmm naber kızlar
canım sen yine iyisin ben bugün 1 buçuk dakka konuştum öğlen dahada ses soluk yok.
yemek yeme beni ara konuşalım da diyemiyorumama onunla konuşmaya da çok ihtiyacım var. cep tlfnları falan serbest olsa nolurdu sanki off of
![]()
bende kendimi üzmüycem üzmüycem diyorumm ama dayanamiyorumm..
butun gun is yerinde tel cebimde..dönüp dönüp bakiyorum belki duymamisimdir die ama arayamadi birlikte degilmis..
resimlerimize baktikca gözlerim doluyoo
aaat 10da falan bidaha ulasmaya calis dedii 9da baslarim aramayaa![]()
canım sen yine iyisin ben bugün 1 buçuk dakka konuştum öğlen dahada ses soluk yok.
yemek yeme beni ara konuşalım da diyemiyorumama onunla konuşmaya da çok ihtiyacım var. cep tlfnları falan serbest olsa nolurdu sanki off of
![]()
seninki nerede askerlik yapıyor ki
benim eşimde az önce aradı çok kalabalıkmış bulundukları yer bir dakıka anca konuşmuşuzdur...yemekleri güzel değil dedi kıyafetleri çok büyükmüş![]()
hoşgeldin canım iyilik ne olsun sen nasılsın?