canlar ben de yatıyorumm allah hepimize askerlerimize de rahat hayırlı uykular nnasip etsin.benim aşkımda rahat uyusun odadakiler horluyomuş uyuyamıyodu:2:
öptümmm hepiniziiii:79:
uyku tutmadı mı asker yarenleriii
hanı otobuste yer vermen ıcın ustune cıkan,herseye cık cık layan neneler vardır ya
aha geldı
Torun torun yaşlandık şafak sıkıştırıyor bu ara iyice huysuzlaştık torun:90:
canlar ben de yatıyorumm allah hepimize askerlerimize de rahat hayırlı uykular nnasip etsin.benim aşkımda rahat uyusun odadakiler horluyomuş uyuyamıyodu:2:
öptümmm hepiniziiii:79:
kızlar selam,
kaç gündür hatta haftadır bakmak aranıza katılmak istedim kısmet bu geceyeymşş:80:
benimde nişanlım askerde
siirt 3.komando tugayına çıktı. allahtan kısa dönem. ama o siirti görünce sayfada beynmden vurulmuşa döndüm hiç beklemiodum. yakın olur hep gider gelirim diee sevininiodum. ist.daym ben vee siirt hele bide doğu olnca inanılaz canmzz sıkldı moralim sıfır kaç gündr ama herşeyn hayrlsı dedik böylesi hayrlymşş
5 gündür ankaradaydm nişanlımn ailesi ve ben, yolcu etmeden dönemedim ve dün uçağa bindirdm ist.da döndm
allahm sen tüm askerlerimizi koru geride kalan ailesine sevdklerine bağşla hepsini.
burdan hep birbirmize destek olalım...
yemn törenine gidemycek olmak da ayrı koyuyoo offfffffff yaaa
bu arada mesajların hepsni okumam mümkün değil tabikidee ama sevgilisi, nişanlısı yada eşi fln siirte düşen varmı hiç ?
oyy oyy bi de ayak kokusundan çok muzdaripti benimki dağıtıma gittikten sonra rahatladı çünkü gece 12 saat nöbet tutup gündüz uyuyodu gündüz de kimse olmadığı için rahat rahat uyudu canımın içi
ayak kokusumu
bööööö
yazık yahu yaaa ay benım bıle mıdem kalktı...
asıl macera benımkınden cıkacak..uyurgezer kendısı
ha bır de konusur bol bol :)
ahaha anaaam napıciik senin yarin tam macera
Allah kavustursun canımhosgeldın aramıza
siirt hatırlamıyorum ben hıc..ama ben bıraz balık hafızalıyımdırhatırlamamam normal yanı
konuşabliomusn kızlar aryabiliyomu siznkiler ?
ben dün bi koonuştm geldm dedi bide bugn az biraz(
konuşabliomusn kızlar aryabiliyomu siznkiler ?
ben dün bi koonuştm geldm dedi bide bugn az biraz(
daha ne olsun canım iyi olduğunu biliyosun en azndan buna da şükür askerlik bu bize de sabır etmeyi azla yetinmeyi öğretiyo
canlarım,
ben yatıyorum...mıdem bulandı bıraz..sanırım sıgarayı fazla kacırdım :26:
yarın gorusuruz
ıyı geceler..ruyanızda sevdıgınızı gorun e mi
kizlar yaptiniz mi bilmiyorum, ama bi liste yapsak olmaz mi?? bizim ismimizle esimizin/nisanlimizin askerlik yaptigi yeri yazsak.. bakarsiniz ayni yerden birileri cikar, hemen takip edebiliriz::))
o bölümü hep ara ara kopyalayalim, kendi bilgilerimizi altina yazip gönderelim.. olmaz mi? :)
ben baslayayim:
lizbeth80'in eşi -------------- 70. Mekanize Piyade Tugayi Mardin (14.Aralik 2010)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?