337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yemekler berbattı der hep eşim..
ama hamburger ve tostları süppermiş..
7 kg alıp döndü zaten:))

ama dediğim gibi kendi halinde olursa,sivrilmez dikkat çekmezse kimse uğraşmaz zaten..
uzak dursun,çok samimi olmasın işte herkesle vs..
biz İzmirliyiz.. o sırada istanbuldaydık ama..
evliydik canım evet..

15ay zor degil miydi??? ankara'ya gitmek kolay olmustur ama kac kere gittin mardine? ben alti ayin nasil gececegini bilmiyorum, sen nasil bekleyebildin onca ay?

Son düzenleme:

benim eşimde olgundur,sakindir..
terlikleri,botları,şampuanları çalınıyodu hep

15 ay çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk zorrrdu..
bizim sınavımızdı sanırım..
ağlatırcasına duyulan bir özlem süreci..
ankaraya gittim bikaç defa..
ama mardine 1 kez gittim..

lizabeth canım,özelden yazışalım istersen..
güvenlik sebebiyle yani..
dışarıdan da okunabilen bi forum bu biliyosun..
herşeyi sorabilirsin..
yanındayım,kaderdaşız ne de olsa..
aslında askerlerinizin yerlerini yazmasanız daha iyi hatta..

ay canim ya... 9 ay icinde bir kere görmek cok kötüdür... ben yemin törenine görmeyecegimi düsününce aglayasim geliyor.. seninki cok zormus canim ya.. ama simdi seni daha cok cok cok seviyordur eminim :)) ne kadar süredir evlisiniz?

diyorum ya çoookkkkk zorduuuu
hatırlamak bile istemiyorum onsuz geçen onca ayı..
2009 ocakta evlendik.. mayısta gitti askere..
2010 31 temmuzda aldı tezkeresini..
seviyo evet

diyorum ya çoookkkkk zorduuuu
hatırlamak bile istemiyorum onsuz geçen onca ayı..
2009 ocakta evlendik.. mayısta gitti askere..
2010 31 temmuzda aldı tezkeresini..
seviyo evet

:)) bu da yeni cikmis herhalde.. 10 dak. bir mesaj.. :)

değişikler yeni evet sitede..

Son düzenleme:
olmadı canım..

eşinin işi hazır mı döndüğünde..
benimki bırakmak zorunda kalmıştı güzelim işi.. e neresi 15 ay!!! izin verir ki..

Son düzenleme:
evt cnm.. geldiginde hemen ise baslayacak.. ben de insallah o zmaana kadar bir is bulurum.. evde oturmaktan biktim..

Son düzenleme:
o zaman bi kayıp yok iş anlamında ne güzel:)

iyi geceler :)

lizbeth80'in eşi-------------------- MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)

herkese iyi geceler hatta iyi sabahlar demeliyim artık.5 ten beri bebeğimi sallıyorum hala uyumadı ateşi 39 C ve 1 saat sonra işe gidicem.sizler napyosunuz askerlerimiz nasıllarmış bugün?

lizbeth80'in eşi-------------------- MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
iyilikmelegim'in eşi------------------Eskişehir Jandarma Komutanlığı (TT:12 Aralık)

iyilikmelegim'in eşi------------------Eskişehir Jandarma Komutanlığı (TT:12 Aralık)[/QUOTE]
sulkor'un nişanlısı------------------MARDİN kızıltepe (Teslim 13dü ama 12sinde teslim oldu benim cesur askerim )

Son düzenleme:
sulkor'un nişanlısı------------------MARDİN kızıltepe (Teslim 13dü ama 12sinde teslim oldu benim cesur askerim )
celif'in eşi------------------------GAZİANTEP 5. zırhlı tugayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…