evt.. bunlari düsününce gülüyorum aslinda.. o kadar titiz birinin (ki düsün ikimizde baskalarin evlerinde yemek yemegen tiplerdeniz) orda artik acliktan ne olursa olsun yedigini gözümün önüne getirince komigime gidiyor:)) canim benim...
ama dediğim gibi kendi halinde olursa,sivrilmez dikkat çekmezse kimse uğraşmaz zaten..
uzak dursun,çok samimi olmasın işte herkesle vs..
biz İzmirliyiz.. o sırada istanbuldaydık ama..
evliydik canım evet..
esim artik 30 yasinda ve iliskilerinde iyi secer ve daha cok gözlemleyen, cok olgun biridir.. kolay kolay hata yapmaz.. ama yinede söylemekte fayda var :)) bi arasin beni yarin sabah da söyleyeyim:)
15ay zor degil miydi??? ankara'ya gitmek kolay olmustur ama kac kere gittin mardine? ben alti ayin nasil gececegini bilmiyorum, sen nasil bekleyebildin onca ay?
benim eşimde olgundur,sakindir..
terlikleri,botları,şampuanları çalınıyodu hep
15 ay çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk zorrrdu..
bizim sınavımızdı sanırım..
ağlatırcasına duyulan bir özlem süreci..
ankaraya gittim bikaç defa..
ama mardine 1 kez gittim..
ay canim ya... 9 ay icinde bir kere görmek cok kötüdür... ben yemin törenine görmeyecegimi düsününce aglayasim geliyor.. seninki cok zormus canim ya.. ama simdi seni daha cok cok cok seviyordur eminim :)) ne kadar süredir evlisiniz?
diyorum ya çoookkkkk zorduuuu
hatırlamak bile istemiyorum onsuz geçen onca ayı..
2009 ocakta evlendik.. mayısta gitti askere..
2010 31 temmuzda aldı tezkeresini..
seviyo evet
:)) bu da yeni cikmis herhalde.. 10 dak. bir mesaj.. :)
yok ama sen editlemeyi başarmışsın da,ben ilk denememde hüsrana uğradım
değişikler yeni evet sitede..
sulkor'un nişanlısı------------------MARDİN kızıltepe (Teslim 13dü ama 12sinde teslim oldu benim cesur askerim )lizbeth80'in eşi-------------------- MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
iyilikmelegim'in eşi------------------Eskişehir Jandarma Komutanlığı (TT:12 Aralık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?