iyi fikir :)
nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (14.Aralik 2010)
canım forumu takıp ederken msj gördüm bende siirtteyım siirt yazınca dıkkatımı cektı allah kavustursun canm kazasız belasız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi fikir :)
nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (14.Aralik 2010)
canım forumu takıp ederken msj gördüm bende siirtteyım siirt yazınca dıkkatımı cektı allah kavustursun canm kazasız belasız
amin..
çok saol siirttemi yaşıyosun cnm ? yaa yemin törenine yada daha sonrası gelmek istiyorum. ama babam göndermeyebilirnası biyer siirt?
evet canm siirtte yaşıyorum eşimin işi dolasıyla yaa hevesını kırmak ıstemem ama hiçbirşey yok cok kucuk bır yer güzel değillllllll nerde oturuyorsun ?
istanbulda oturuyorum cnm.. yaa korkuttular beni gitme diee ama sonuçta ordada okdr insan yaşıyoo ne var diyorum. bişey olucağından deil de işte baba bu ikna etmek zor oluyo.(
sevdiğinin yanındasınn cnm oda güzel bişey.. allah ayırmasın..
yok canım bısey olmaz o yonden korkma ama hanı gezme acısından dedım ben gercı gezmeye pek vaktınız olmaz ama dıer turlu bısey olmaz sakın burası ama ya otobusle 24 saat gelıcen yada ucakla dıyarbakırdan otobusle gelıcen o zor olabılır senın ıcıın yanlız gelıckesen eger ama baska korkun olmasın
hayırlı olsun hakkında rabbım sagsalım donmeyı nasıp etsın allah tum askerlerımızı korusun
lizbeth80'in eşi-------------------- MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (Teslim 14.Aralik 2010)
bunlari kopyalayalim kendimizi ekleyelim altina :)) böylece listemiz olusur:)7
![]()
suklor diye bir arkadaşımızın da askeri mardinde 70.mk. p. tug.k.lığında
benim eşim de orda yaptı,31 temmuzda aldık tezkerimizi şükürler olsun..
herkesi Allah kavuştursun inşallah...
senin esin de oranin cok pis oldugunu söyledi mi ? :)
lizbeth Mardin merkezde dimi askerin?
sürgün yeri mi? :) nedenmis o? :)) esimin tüm ailesindeki erkekler hep batida yapti (cogu ankara mamakta), biz sayfayi actigimizda ilk önce inanamamistik :)))
benim duydugum kadariyla mardin diger illere göre cok daha güvenliymis :) oraya gittin mi yemin töreninde?
evet :)) merkez.. bakalim orda kalacak mi.. daha birsey belli degilmis.. iste esimin tek rahatsiz oldugu sey hijyenmis :) ama rahatim diyor, cogu bitti azi kaldi diyor![]()
Mardin de sıcak bölgelerden..
ama çok daha tehlikeli hareketli yerler var tabii g.doğuda..
nispeten iyi diyelim..
merkezde ise daha da şanslı..
alışıyolar kısa bi süre sora ordaki yaşam koşullarına mecburen..
hmm.. dediklerin hosuma gitmedi desem yeridiresimle yarin telefonlasirken bunlari anlatayim hemen :)) ay insallah acemilikten sonra ordan gönderirler.. benimkinin en azindan kisa dönem, cabucak bitecek insallah...
siz nerdesiniz? memleket neresi? evli miydiniz o zaman?