• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

nice89;ilk günler fenaydı biliyosun inan nefes alamıyo gibiydim,hepimiz öyleydik ama şimdi şimdi daha rahatız,tabiiki hasret var,gün içinde gözümüzden yaş süzülmüyor değil ama en azından halimizle dalga geçecek kıvama geldik artık,tabii burada hep birlikte olmamızın etkisi tartışılmaz.
Neslihancım bende çıldırıyorum aramayınca,ama az evvelde yazdım kuzenimin nişanlısı ilk 1 hafta arayamamış,halimize çook şükür:98:

valla çok şükür yumicim nazar değmesin :nazar:
hep ya uzun dönem yapsaydı eğer diye düşünüp kendimi avutuyorum. hep neşeyle açıyorum telefonu askerime.
nice89 canım bak hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. burada kendi yaşadıklarını, yaşayacaklarını bulursun. güç alırsın bunlardan da...
:kkk:

oy oy oy kıyamam ya haklısın canımm çok haklısın ama işte bence şöyle düşün bizi daha yakın hissettikleri için bazı şeyleri düşünmeden söylüyolar. orda çok zorlandığı şeyler vardır eminim.ama annesine babasına anlatsa nolcak onlar bizim verdiğimiz destği morali veremzler o yüzden onlardansa bize anlatıyolar.bide nazları da daha çok bize geçio tabi,bizimde olara geçtiği gibi.üzülme kuzummm sen.bende hasta olcağım zaman senin gibi oluyorumm :2:

kusur olur mu canım dök içini. haklısın bi yandan ama bi bize nazları geçer bunların. bide annelik iç güdüsü var ya bizde doğuştan fazla kafamıza takıyoruz kıyamıyoruz o söyler geçer ama biz burda o bi kaç kelimeyi cümlelere çevirip senaryolar üretebiliyoruz. bu arada bende günlük yazıyorum da canım ne zaman göndeririz ki bunları :1:

ay bı de bana ne dedı beyfendı bılıyor musun; senın gunlerın cabuk gecıyordur benım zor tabıı, dedı bana...ben burda zıl takıp oynuyorum cunku :47: sımarık :63:

geldıgınde verıcem canım ben..alsın okusun gunlerım nasıl gecıyormus :9:[/QUOTE]

ay canım çok tatlısın yüzümü güldürdün sinirin bile ayrı güzel gelir ona bence :1:
bakalım bende göndermem belki gelince okuturum hepsini teker teker bide sözlü yaparım :60:

oy oy oy kıyamam ya haklısın canımm çok haklısın ama işte bence şöyle düşün bizi daha yakın hissettikleri için bazı şeyleri düşünmeden söylüyolar. orda çok zorlandığı şeyler vardır eminim.ama annesine babasına anlatsa nolcak onlar bizim verdiğimiz destği morali veremzler o yüzden onlardansa bize anlatıyolar.bide nazları da daha çok bize geçio tabi,bizimde olara geçtiği gibi.üzülme kuzummm sen.bende hasta olcağım zaman senin gibi oluyorumm :2:

aslında bana soylemesı de sorun degıl..soylesın tabıı..bılmeyı ısterım..ama barı gun ıcınde bı kere arayıp ıyı oldugunu da soyleseydı..bu kadar merakta bırakmasaydı :14: babasını aramıs..hemen ardından ıkı sanıyecık arayıp ıyıyım demek bu kadar zor mu :14: :14:
tabııkı yarın aradıgında ona bır sey bellı etmıycem :) ama gunlukte hepsını yazdım okusun da ben ne yapmısım bu kıza dıye o uzulsun :57:

koğuşşşşşşşşşşşşşşşşş yat emri verilmiştir askerlerinizin çoktan sevgili torunlarım hepinizi kucaklıyorum hepinize iyi geceler rüyalarınıza askerlerinizi görün sanırım şafağın 152 oldu şaka maka 4 gün oldu dahada su gibi geçecek hele bir plakalara gelin...

bu arada bazı askerler naz yapıyorlar alttan alın bu görev hepimizin görevi geldikleri zaman bir bir çıkarırsınız acısını :27:

iyi geceler canlar...

ay bı de bana ne dedı beyfendı bılıyor musun; senın gunlerın cabuk gecıyordur benım zor tabıı, dedı bana...ben burda zıl takıp oynuyorum cunku :47: sımarık :63:

geldıgınde verıcem canım ben..alsın okusun gunlerım nasıl gecıyormus :9:

ay canım çok tatlısın yüzümü güldürdün sinirin bile ayrı güzel gelir ona bence :1:
bakalım bende göndermem belki gelince okuturum hepsini teker teker bide sözlü yaparım :60:[/QUOTE]

:)))) ben bır de hergunumun fotografını cekmeyı hedeflıyorum :)
ıkı gundur şirin şirin pozlar verdım..
bugun okuzun trene baktıgı gıbı :1: kızgınım havası yaratmak ıcın :1:

benımkının okuyacagı da mechul ya...hıc sevmez kıtap okumayı falan..sıkılır yarı da bırakır dıye de korkmuyor degılım :) 4 sayfadan az yazmıyorum hıc masallah :52: elım kopuyor resmen :)

ay vallahı kız ıyıkı var...
ben bu sınırle anneme patlardım vallahı kadıncagızı da bos yere uzerdım :59:
sayenızde rahatladım yaa :kkk::kkk::kkk::kkk:

koğuşşşşşşşşşşşşşşşşş yat emri verilmiştir askerlerinizin çoktan sevgili torunlarım hepinizi kucaklıyorum hepinize iyi geceler rüyalarınıza askerlerinizi görün sanırım şafağın 152 oldu şaka maka 4 gün oldu dahada su gibi geçecek hele bir plakalara gelin...

bu arada bazı askerler naz yapıyorlar alttan alın bu görev hepimizin görevi geldikleri zaman bir bir çıkarırsınız acısını :27:

iyi geceler canlar...

ayy gece gece güldürdün benii gelince bir bir acısını çıkaracağızz:)))) ne zman moralim bozulsa bu sözü hatırlıcamm :1: hadi iyi gecelerr canımmmm

iyi geceler canlar...

neneeeeemmmmmmm bende senı pamuk ellerınden opuyorum :9:
vallahı 152 yaptık yahu safagı :66::66::66:
ınsallah gececek..gececekte ben fıttırmadan gecse ıyı olacak :27:
ben ona geldıgınde yapacagımı bılıyorum daa......:23: neyssssssssssseeeeee:9:

ıyı geceler pamuk nene:54:

cekhu erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünmüyor canımm napalımm gelince çıkartırsın acısıını:1:

iyi geceler canlar...

inşAllah su gibi geçer canım. plakalara gelmeyi nasip etsin bize de Rabbim.sanada iyi gecelerr :54:

:98:

canlar ben de yatıyorumm allah hepimize askerlerimize de rahat hayırlı uykular nnasip etsin.benim aşkımda rahat uyusun odadakiler horluyomuş uyuyamıyodu:2:
öptümmm hepiniziiii:79:

ayy gece gece güldürdün benii gelince bir bir acısını çıkaracağızz:)))) ne zman moralim bozulsa bu sözü hatırlıcamm :1: hadi iyi gecelerr canımmmm

allah ağlatmasın tatlım benim hep gül inşallah..seni güldürebildüysem ne mutlu bana iyi geceler balım...:16:

neneeeeemmmmmmm bende senı pamuk ellerınden opuyorum :9:
vallahı 152 yaptık yahu safagı :66::66::66:
ınsallah gececek..gececekte ben fıttırmadan gecse ıyı olacak :27:
ben ona geldıgınde yapacagımı bılıyorum daa......:23: neyssssssssssseeeeee:9:

ıyı geceler pamuk nene:54:

pamuk yanaklarından bende seni öpüyorum neneniz kurban olsun size...
geçecek tabeee sonra sizler nene olucaksınız:52: hehe kendini askerinin gelmesine sakla bende wolkan gibi patlıcam askerime liste bilem yaptım tek tek çıkarıcam acısını ehehehehhehe:9: iyi geceler kuşum...:16:

bakalım bende göndermem belki gelince okuturum hepsini teker teker bide sözlü yaparım :60:

:)))) ben bır de hergunumun fotografını cekmeyı hedeflıyorum :)
ıkı gundur şirin şirin pozlar verdım..
bugun okuzun trene baktıgı gıbı :1: kızgınım havası yaratmak ıcın :1:

benımkının okuyacagı da mechul ya...hıc sevmez kıtap okumayı falan..sıkılır yarı da bırakır dıye de korkmuyor degılım :) 4 sayfadan az yazmıyorum hıc masallah :52: elım kopuyor resmen :)

ay vallahı kız ıyıkı var...
ben bu sınırle anneme patlardım vallahı kadıncagızı da bos yere uzerdım :59:
sayenızde rahatladım yaa :kkk::kkk::kkk::kkk:[/QUOTE]

bak fotoğraf düşünceside güzel ama ben kendimi güzel bulmadığım zamanlarda resim çekmek istemiyorum bu zamanlarda çok oluyo ondan ben hiç girişmem bu işe :60:
kitap okuma olayı benimkinde de yok ondan kısa tutuyorum bende ama sözlü yapmayı düşünüyorum okumazsa ben onun canını okurum :D

Back
X