- 18 Ağustos 2009
- 5.064
- 3.702
- 698
Eveeeeeeeet o benimmmmmmmmmmm................ Nbr nasılsınnn safimuuu???????? Bende ara ara bakıyorum işte,eşim yanımda artık pek bakmıyoruz buraların yüzünee:))) öptüm cnmm
kızlar bugün sözüm var çok mutluyummmmmmmmm
kızlar bugün sözüm var çok mutluyummmmmmmmm
oyy kuzucumm hayırlı uğurlu olsunn
Allah tamamını erdirsin inşallah
darısı başımıza inşallahhh
topiğimiz çok boş kalmış yaa
kızlar nerelerdesiniz??
ben burdayım her zamanki gibii
nasılsın esracımm nasıl gidiyor enişte beyle durumlar, evlilik düşünceleri fln ne durumda?
ben burdayım her zamanki gibii
nasılsın esracımm nasıl gidiyor enişte beyle durumlar, evlilik düşünceleri fln ne durumda?
ewt ya kimse yok artıkama ben hergün uğruyorum ama kimsecikler yok b.cım sende yokmu bişiler evlilik filan benmde nişanım bayramdan sonra olacak şaka gibi geliyo hala
bende hep bakıyorum ama kimse yok diye yazmıyorum :26:
iyiyim canım sen nasılsın?
valla güzel gidiyo da ayrılık koyuyo işte bazen..
mayıs-haziran gibi düğün düşünüyoruz canım ama daha tarih falan konuşulmadı,kesinleşmedi yani :)
sizin nasıl gidiyo?bi yaramazlık yoktur inşallah..
Ayrılık zor canım ıyı bılırım alısıyo ıınsan ste bı zmn sonra. Neysekı evlenıp bırarada olucaksınız.
Hazıranda yapın sıcak olsun havalar=) daha bır suru hazırlıgı var ne guzeeeeel=)
Bızım ıyı gıdıyor sukur bı sorun yok.kavgalar oluyo tabı arada ama hemen barısıyoruz küs kalamıyoruzz=)
aman nazar değmesin kuzum
valla şimdiden stres basıyo arada beni..uzak olunca nasıl olcak,nasıl gidecek bilmiyorum.
güzel heyecanlar ama düşündürüyo :)
hiç gelmiyo mu ki canımcım nerdeydi ya ben çok uzak değil diye hatırlıyorum sanki
halledilir bi şekilde ya sen güzelce ilgilenirsin zaten erkekler pek anlamıyor bu işlerden
hem anlamıyor hem karışıyorlar sen kafanı dinleye dinleye yaparsın ohh misss:)
şaka bi yana git gel halledersiniz, çok da kafanda büyütme çok güzel heyecanlar bunlar :)
kızlar naber nasılsınız ya eski günleri çok özledim sizlerle beraber olmayı yaaaaa bizimde düğün büyük ihtmalle temmuzun 07,07,2012 olcak büyük ihtimalle salon araştırıyoruz bakalımsizleri çoközledim nişan olck işte kasım sonu aralık başı hayırlı haberler darısı başınıza inş. hepinizi öpüyorum
of aslında o günleri hiç hatırlamak istemiyorum gerçekten zor günlerdi, yine de burada paylaştığımız her şey çok güzeldi..
hadi hayırlısı olsunnnn :) tarih çok iyimiş yalnız bende 07.07.2017 de falan yapsam mı uyumlu olsun :)
o zamana kadar tabi evlenemezsek ben kesin kafayı yerim
nişana da az kaldıı bi kızımızı daha veriyoruz
kıslaaarrrr :) bu akşam beni istemeye geliyorlar hem çok mutlu hemde çok heyecanlıyım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?