337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlarr hepinizi çok özledimm, herkesin keyfi yerindedir umarımm

sevgilim askerden döndükten yanıma gelmişti ya hatırlarsınız.. İşte o zamandan beri görmüyorum onu:5:
ayrı şehirlerdeyiz zaten biliyosunuz.. 3,5 ay oldu görüşmeyeli.. İlk defa bu kadar çok ayrı kaldık...
Askerde bile 2 kere gidip görme şansım olmuştu..çok zor çook Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın..
Ama 3,5 ay sonra ayrılık bitiyor ve haftaya yanımda inşallah. Dua edin nolur bi aksilik çıkmasın:(

Zor zamanlar yaşadık bu yaz, ama her şeye rağmen kopamadık işte. Şimdi de yanıma geliyor onun ayrı bi heyecanı varr üzerimde.Çok mutluyum paylaşmak istedim. Giren olur da okursa diye=) Hepinizi öptümm:54:

sevgilim askerden döndükten yanıma gelmişti ya hatırlarsınız.. İşte o zamandan beri görmüyorum onu:5:
ayrı şehirlerdeyiz zaten biliyosunuz.. 3,5 ay oldu görüşmeyeli.. İlk defa bu kadar çok ayrı kaldık...
Askerde bile 2 kere gidip görme şansım olmuştu..çok zor çook Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın..
Ama 3,5 ay sonra ayrılık bitiyor ve haftaya yanımda inşallah. Dua edin nolur bi aksilik çıkmasın:(

Zor zamanlar yaşadık bu yaz, ama her şeye rağmen kopamadık işte. Şimdi de yanıma geliyor onun ayrı bi heyecanı varr üzerimde.Çok mutluyum paylaşmak istedim. Giren olur da okursa diye=) Hepinizi öptümm:54:

İnşallah bi aksilik çıkmaz tatlım=)

Benim 3 aylık tatilim yüzümden ayrı kaldık bizde.. Ama bi kere görme şansım oldu:16:
O kadar ay bekledikten sonra yine ayrı kalmak ve beklemek bizi de çok yordu:69:

Ama bu cumartesi hasret bitiyor:66::66:
16:50 'de sevgilimin kollarının arasındayım:16::16::16:

canım benim çok sevindim :)
inşallah bi aksilik olmaz da gelir sevdiğin yanına..dualarım seninle..
bende sizden dualarınızı istiyorum kızlar..kuzenimin bebeği oldu 7 aylık ve kendi kendine nefes alamıyo..
o yüzden de bişey diyemiyo doktorlar..dua edin de iyi olsun.annesi de ölümden döndü zaten :(

bende sizden dualarınızı istiyorum kızlar..kuzenimin bebeği oldu 7 aylık ve kendi kendine nefes alamıyo..
o yüzden de bişey diyemiyo doktorlar..dua edin de iyi olsun.annesi de ölümden döndü zaten :(

Esracım inşallah iyi olur bebeğiniz ya Allah yardımcısı olsun bebeğinde annesininde en kısa sürede sağlığına kavuşur umarım :58:

sağol canımm :nazar:

benim de dualarım küçük bebişle inşallah bi an önce iyileşir büyür kocaman bi adam olur:nazar:

kısçelerim size haberilerim var eğer bu hafta bişeycikler olmazsa istemeye geliyolar heyecanlıyım ve biraz üzüntülü babam bişey derse diye korkuyorum bakalım neler olck hafta sonunda offf korkuyorum valla dua edinnn:2::2::2::2::2:

Heyyyy buralar yanlız kalmışşş:)) Ne günlerddiii yaaa saaaat 00:00 hehehe.............................:72::1::1::1::1::1:

cilt çabuk söyle kıs noldu noldu????

kıs geldiler işte 3 defa istediler sonra sonrada perşembe dmadı getirecekler yani benmkini heyecandan ölecekkk perşembe yine geliyolar bizde kıs almak kolay değil anlkatcam daha olsun da sonunda evleniyosssss:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

citl tebrık ederım ... :16: :16: kımsecıkler ugramıyo ya buralara.. :31: yeşılımsıyı gordum sanki :3: :3::3:

saol cnm benm bugün iste tekrar istemeye geliyolar çok heyecanlıyım senden haber varmı ne zmn evlneiyosun sen cnm:3::3::3::3:

kıs geldiler işte 3 defa istediler sonra sonrada perşembe dmadı getirecekler yani benmkini heyecandan ölecekkk perşembe yine geliyolar bizde kıs almak kolay değil anlkatcam daha olsun da sonunda evleniyosssss:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ayyyy nasıl heyecanlısındır bugün yaaa :)))
canım benim şimdiden hayırlı olsun RABBİM tamamına erdirsin inşallah:)
ben verdim gitti seni baksana :)))

bak yarın sabah ilk iş gel hemen buraya yaz emi :) seni beklicez bak ona göre :)

saol cnm benm bugün iste tekrar istemeye geliyolar çok heyecanlıyım senden haber varmı ne zmn evlneiyosun sen cnm:3::3::3::3:

ay cnm benm smdı nasıl heycanlısındr..:16: hayırlısıyla allah tamamnı erdirir inş :69: nasıl geçti dün :31: valla cnm benım 2 sene okulum var,okul bıtmeden ıstemeye gelmeyı dusunuyolar ama son senemde olur dıyorum ben ancak.hayırlısı cnm :31:

citlcimm hadi hayırlı olsun artık vermişlerdir seni heralde:)
kaç kere istemeye geldiler yav acıdım şimdi damat beylere:))

ay cnm benm smdı nasıl heycanlısındr..:16: hayırlısıyla allah tamamnı erdirir inş :69: nasıl geçti dün :31: valla cnm benım 2 sene okulum var,okul bıtmeden ıstemeye gelmeyı dusunuyolar ama son senemde olur dıyorum ben ancak.hayırlısı cnm :31:

kıslar hepinizeteşekkür ederim daha gelcekler ya bu hafta söz yapcz pazar günü inş. babam razı olursa inş. ben yabancıya vermem diyor çıkıyor boludan dışarı çıkmak istemyo benmki ankaralıyaa hayırlsıı ama mutluyum darısı sizlere inş. :1::1::1::1::1::1:acımak yok damat gelir gider garibim çok utandı ya bende elma gibi kızardımmm :1::1::1::1::1::1::1:

citl tebrık ederım ... :16: :16: kımsecıkler ugramıyo ya buralara.. :31: yeşılımsıyı gordum sanki :3: :3::3:
Eveeeeeeeet o benimmmmmmmmmmm................ Nbr nasılsınnn safimuuu???????? Bende ara ara bakıyorum işte,eşim yanımda artık pek bakmıyoruz buraların yüzünee:))) öptüm cnmm

Back