- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 979
- 373
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 146bitecek bitecek 9 ay nasıl geçtiyse bu da geçip bitecek :))
kızlarr hepinizi çok özledimm, herkesin keyfi yerindedir umarımm
sevgilim askerden döndükten yanıma gelmişti ya hatırlarsınız.. İşte o zamandan beri görmüyorum onu
ayrı şehirlerdeyiz zaten biliyosunuz.. 3,5 ay oldu görüşmeyeli.. İlk defa bu kadar çok ayrı kaldık...
Askerde bile 2 kere gidip görme şansım olmuştu..çok zor çook Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın..
Ama 3,5 ay sonra ayrılık bitiyor ve haftaya yanımda inşallah. Dua edin nolur bi aksilik çıkmasın
Zor zamanlar yaşadık bu yaz, ama her şeye rağmen kopamadık işte. Şimdi de yanıma geliyor onun ayrı bi heyecanı varr üzerimde.Çok mutluyum paylaşmak istedim. Giren olur da okursa diye=) Hepinizi öptümm![]()
kızlarr hepinizi çok özledimm, herkesin keyfi yerindedir umarımm
sevgilim askerden döndükten yanıma gelmişti ya hatırlarsınız.. İşte o zamandan beri görmüyorum onu
ayrı şehirlerdeyiz zaten biliyosunuz.. 3,5 ay oldu görüşmeyeli.. İlk defa bu kadar çok ayrı kaldık...
Askerde bile 2 kere gidip görme şansım olmuştu..çok zor çook Allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın..
Ama 3,5 ay sonra ayrılık bitiyor ve haftaya yanımda inşallah. Dua edin nolur bi aksilik çıkmasın
Zor zamanlar yaşadık bu yaz, ama her şeye rağmen kopamadık işte. Şimdi de yanıma geliyor onun ayrı bi heyecanı varr üzerimde.Çok mutluyum paylaşmak istedim. Giren olur da okursa diye=) Hepinizi öptümm![]()
canım benim çok sevindim :)
inşallah bi aksilik olmaz da gelir sevdiğin yanına..dualarım seninle..
bende sizden dualarınızı istiyorum kızlar..kuzenimin bebeği oldu 7 aylık ve kendi kendine nefes alamıyo..
o yüzden de bişey diyemiyo doktorlar..dua edin de iyi olsun.annesi de ölümden döndü zaten![]()
canım benim çok sevindim :)
inşallah bi aksilik olmaz da gelir sevdiğin yanına..dualarım seninle..
bende sizden dualarınızı istiyorum kızlar..kuzenimin bebeği oldu 7 aylık ve kendi kendine nefes alamıyo..
o yüzden de bişey diyemiyo doktorlar..dua edin de iyi olsun.annesi de ölümden döndü zaten![]()
cilt çabuk söyle kıs noldu noldu????
citl tebrık ederım ...![]()
kımsecıkler ugramıyo ya buralara..
yeşılımsıyı gordum sanki
![]()
![]()
kıs geldiler işte 3 defa istediler sonra sonrada perşembe dmadı getirecekler yani benmkini heyecandan ölecekkk perşembe yine geliyolar bizde kıs almak kolay değil anlkatcam daha olsun da sonunda evleniyosssss![]()
saol cnm benm bugün iste tekrar istemeye geliyolar çok heyecanlıyım senden haber varmı ne zmn evlneiyosun sen cnm![]()
ay cnm benm smdı nasıl heycanlısındr..hayırlısıyla allah tamamnı erdirir inş
nasıl geçti dün
valla cnm benım 2 sene okulum var,okul bıtmeden ıstemeye gelmeyı dusunuyolar ama son senemde olur dıyorum ben ancak.hayırlısı cnm
![]()
Eveeeeeeeet o benimmmmmmmmmmm................ Nbr nasılsınnn safimuuu???????? Bende ara ara bakıyorum işte,eşim yanımda artık pek bakmıyoruz buraların yüzünee:))) öptüm cnmmcitl tebrık ederım ...![]()
kımsecıkler ugramıyo ya buralara..
yeşılımsıyı gordum sanki
![]()
![]()