337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

özeniyorum ama herkes evleniyor yahu :1:
sırasıyla esra, özlem ve havva sanırımm :32:

ewt beracım 1 nisanda esra sonra özlem haziranda temmuzda da ben gidyorum sıra sende artık bernacım şu bizim oğlan artık gelsin istemey:9::9::9:

allah en kısa zamanda sanada nasip etsin canım :)
benim artık çok az kaldı..heyecan,stres,mutluluk,üzüntü herşey birbirine girdi..

ay çok az kaldı esra senin bide bizim olaydı artık ya sıkıldım iyice bende eşyalar bizimde yavaş yavaş alınıyooo:1:mobilyalarda mart mayısta alıncak offf çok sıkılıyorum artıkkk iyice diğer kızlar gelmyolar boşladınız buraları yaaaa artıkk gelin :1::1::1::1::1:

selam herkese bende bi ara burda idim askere gelince yazmamıştım siz devam etmişsiniz anladığım kadarıyla:29:

bizde evlilik hazırlığı içindeyiz:16:
evimiz hazır
düğün tarihimiz 30 ağustos 1 eylül :39:
yarın akşam istanbula gidiyorz kaynanamlara mobilyalar alıncak allah nasip ederse:52: beyaz eşyalarıın hepsini aldılar kaynanamlar saolsunlar:23:
gelinliği de yazın alıcaz inşallah :16::16:

bizim hikayede böle devam ediyor:nazar:

merhaba kızlar ben de bayadır uğramıyodum buraya...ben de 12 mayısta evleniyorum inş..hepimiz tek tek muradımıza eriyoruz desenize...askerlik bitti iş bulma bitti sıra düğünde yaşasıııııııın:)

selam herkese bende bi ara burda idim askere gelince yazmamıştım siz devam etmişsiniz anladığım kadarıyla:29:

bizde evlilik hazırlığı içindeyiz:16:
evimiz hazır
düğün tarihimiz 30 ağustos 1 eylül :39:
yarın akşam istanbula gidiyorz kaynanamlara mobilyalar alıncak allah nasip ederse:52: beyaz eşyalarıın hepsini aldılar kaynanamlar saolsunlar:23:
gelinliği de yazın alıcaz inşallah :16::16:

bizim hikayede böle devam ediyor:nazar:

merhaba kızlar ben de bayadır uğramıyodum buraya...ben de 12 mayısta evleniyorum inş..hepimiz tek tek muradımıza eriyoruz desenize...askerlik bitti iş bulma bitti sıra düğünde yaşasıııııııın:)

oh ohh iki gelin daha geldi herkes askerliğin bitmesini bekliyormuş demek:1:
tebrik ederim şimdidenn

kızlar dün esrada evlendi :1::1::1:de sıra özlem de hazirandaaa temmuza benimde haberierinizi bekliyorummm

kızlaaar bizde evlendikkkkk:52:ayy nasıl duygulandım hiç bakmamıştım topiğe,nerdeyse herkes evlenmiş çook mutlu oldumm bir ömür mutluluklarr:52:

yaa ben de bakmıyodum ne zamandır... ne günlerdi hiç geçmicek gibi...
Allah mesut etsin hepinizi... hiç ayırmasın... ben zaten evliydim eşimi göndermiştim..:9:

kızlar nerdesiniz ya esra hamileymişş topiğimizin bebekleri bile gelmeye başladıııııııııııııııı:1::1::1::1::1:

kızlar nerdesiniz ya esra hamileymişş topiğimizin bebekleri bile gelmeye başladıııııııııııııııı:1::1::1::1::1:

aaa esra hamile miiii :)))
bayadır bakmıyordum aklıma geldi bakayım dedim
kutlarım o zaman ben esrayı bi ara :) çok sevindimm.
herkes evlenmiş şaka gibi bi ben kaldım herhalde :))
buraya girip okuyan olursa hepinizi özledim çok öpüyorummm:)

aaa esra hamile miiii :)))
bayadır bakmıyordum aklıma geldi bakayım dedim
kutlarım o zaman ben esrayı bi ara :) çok sevindimm.
herkes evlenmiş şaka gibi bi ben kaldım herhalde :))
buraya girip okuyan olursa hepinizi özledim çok öpüyorummm:)

ewt hamile bende evleneli 3,5 ay oldu zaman ne kdr çabuk gecti artık sende evlennnnnnnnnnnn

ewt hamile bende evleneli 3,5 ay oldu zaman ne kdr çabuk gecti artık sende evlennnnnnnnnnnn

Cilt bayağıdır bakamamıştım uğrayamadım buralara hayırlı olsun canım benim RABBİM ömrünüzün sonuna kadar ayırmasın inşallah..
Wakeupcall hadi sıra sende tatlım:)

Bu arada size bir haberim var...Bizim yarenler geldi nişandı düğündü derkeeennn,

Ben şimdi hamiş olduuummmm :)
:49:

bir güzel haber de benden olsun o zaman

bizimde kızımız olucak inşalah az kaldı dua edin aralık sonuna bekliyoruz zeynep duru'muzu :))

bir güzel haber de benden olsun o zaman

bizimde kızımız olucak inşalah az kaldı dua edin aralık sonuna bekliyoruz zeynep duru'muzu :))

aaa ne güzel bir haber daha :)

betülcüm sıralamayı bozmamışız sen esra ve ben :)

RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah...

Back