337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Eveeeeeeeet o benimmmmmmmmmmm................ Nbr nasılsınnn safimuuu???????? Bende ara ara bakıyorum işte,eşim yanımda artık pek bakmıyoruz buraların yüzünee:))) öptüm cnmm

iyiyim cnm yesılımsı ablam sen nasılsın ?? :3::3: tahmın edebılıyorum artık esler geldı burası boslandı :69: bnde optumm kendıne ıyı bak cnm :70:

citl,cnm hayırlı olsun tekrar kızarrısnz tabi yenı gelın yeni damat
:69: :9:

kızlar bugün sözüm var çok mutluyummmmmmmmm :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::8::8::8::8::8::8::8::8:

ben burdayım her zamanki gibii
nasılsın esracımm nasıl gidiyor enişte beyle durumlar, evlilik düşünceleri fln ne durumda?

ewt ya kimse yok artıkama ben hergün uğruyorum ama kimsecikler yok b.cım sende yokmu bişiler evlilik filan benmde nişanım bayramdan sonra olacak şaka gibi geliyo hala

ben burdayım her zamanki gibii
nasılsın esracımm nasıl gidiyor enişte beyle durumlar, evlilik düşünceleri fln ne durumda?

bende hep bakıyorum ama kimse yok diye yazmıyorum :26:
iyiyim canım sen nasılsın?
valla güzel gidiyo da ayrılık koyuyo işte bazen..
mayıs-haziran gibi düğün düşünüyoruz canım ama daha tarih falan konuşulmadı,kesinleşmedi yani :)
sizin nasıl gidiyo?bi yaramazlık yoktur inşallah..

ewt ya kimse yok artıkama ben hergün uğruyorum ama kimsecikler yok b.cım sende yokmu bişiler evlilik filan benmde nişanım bayramdan sonra olacak şaka gibi geliyo hala

Yok canım nerdeee suan evlılıge cok uzagız 2-3 sene sonra olur gıbıme gelıyor=) bakalım hayırlısı

Senın nısana cok az kalmıs asıll bayrama ne kaldı surda. Baya heyecanlısındır ne guzel. Bana da nasıp olsun o gunler ınsallaaah=) ben heyecana o kadar panıge telasa razıyım=)

bende hep bakıyorum ama kimse yok diye yazmıyorum :26:
iyiyim canım sen nasılsın?
valla güzel gidiyo da ayrılık koyuyo işte bazen..
mayıs-haziran gibi düğün düşünüyoruz canım ama daha tarih falan konuşulmadı,kesinleşmedi yani :)
sizin nasıl gidiyo?bi yaramazlık yoktur inşallah..

Ayrılık zor canım ıyı bılırım alısıyo ıınsan ste bı zmn sonra. Neysekı evlenıp bırarada olucaksınız.
Hazıranda yapın sıcak olsun havalar=) daha bır suru hazırlıgı var ne guzeeeeel=)

Bızım ıyı gıdıyor sukur bı sorun yok.kavgalar oluyo tabı arada ama hemen barısıyoruz küs kalamıyoruzz=)

Ayrılık zor canım ıyı bılırım alısıyo ıınsan ste bı zmn sonra. Neysekı evlenıp bırarada olucaksınız.
Hazıranda yapın sıcak olsun havalar=) daha bır suru hazırlıgı var ne guzeeeeel=)

Bızım ıyı gıdıyor sukur bı sorun yok.kavgalar oluyo tabı arada ama hemen barısıyoruz küs kalamıyoruzz=)

aman nazar değmesin kuzum :nazar:
valla şimdiden stres basıyo arada beni..uzak olunca nasıl olcak,nasıl gidecek bilmiyorum.
güzel heyecanlar ama düşündürüyo :)

aman nazar değmesin kuzum :nazar:
valla şimdiden stres basıyo arada beni..uzak olunca nasıl olcak,nasıl gidecek bilmiyorum.
güzel heyecanlar ama düşündürüyo :)

hiç gelmiyo mu ki canımcım nerdeydi ya ben çok uzak değil diye hatırlıyorum sanki
halledilir bi şekilde ya sen güzelce ilgilenirsin zaten erkekler pek anlamıyor bu işlerden
hem anlamıyor hem karışıyorlar sen kafanı dinleye dinleye yaparsın ohh misss:)
şaka bi yana git gel halledersiniz, çok da kafanda büyütme çok güzel heyecanlar bunlar :)

hiç gelmiyo mu ki canımcım nerdeydi ya ben çok uzak değil diye hatırlıyorum sanki
halledilir bi şekilde ya sen güzelce ilgilenirsin zaten erkekler pek anlamıyor bu işlerden
hem anlamıyor hem karışıyorlar sen kafanı dinleye dinleye yaparsın ohh misss:)
şaka bi yana git gel halledersiniz, çok da kafanda büyütme çok güzel heyecanlar bunlar :)

ya aslında uzak değil bolu'da 1,5 saat mesafe de yakın gibi olmaz yinede ne bileyim..
stres yapmaya gerek yok bi şekilde olur da elimde olmuyo bazen :)
evet güzel şeyler de hayırlısıyla güzellikle atlatırız inşallah
anlamıyolar ama karışmadan da yapamıyolar işte :)

Son düzenleme:
kızlar naber nasılsınız ya eski günleri çok özledim sizlerle beraber olmayı yaaaaa bizimde düğün büyük ihtmalle temmuzun 07,07,2012 olcak büyük ihtimalle salon araştırıyoruz bakalımsizleri çoközledim nişan olck işte kasım sonu aralık başı hayırlı haberler darısı başınıza inş. hepinizi öpüyorum:30::30:

kızlar naber nasılsınız ya eski günleri çok özledim sizlerle beraber olmayı yaaaaa bizimde düğün büyük ihtmalle temmuzun 07,07,2012 olcak büyük ihtimalle salon araştırıyoruz bakalımsizleri çoközledim nişan olck işte kasım sonu aralık başı hayırlı haberler darısı başınıza inş. hepinizi öpüyorum:30::30:

of aslında o günleri hiç hatırlamak istemiyorum gerçekten zor günlerdi, yine de burada paylaştığımız her şey çok güzeldi..

hadi hayırlısı olsunnnn :) tarih çok iyimiş yalnız bende 07.07.2017 de falan yapsam mı uyumlu olsun :)
o zamana kadar tabi evlenemezsek ben kesin kafayı yerim :1:

nişana da az kaldıı bi kızımızı daha veriyoruz :43:

Son düzenleme:
of aslında o günleri hiç hatırlamak istemiyorum gerçekten zor günlerdi, yine de burada paylaştığımız her şey çok güzeldi..

hadi hayırlısı olsunnnn :) tarih çok iyimiş yalnız bende 07.07.2017 de falan yapsam mı uyumlu olsun :)
o zamana kadar tabi evlenemezsek ben kesin kafayı yerim :1:

nişana da az kaldıı bi kızımızı daha veriyoruz :43:

valla olur cnm ya sıkıntılı günlerdi eminim sende kısa zamnda yapacaksın nişan düğün evet bende g,,dyorum esra betüş ben üçümüzde yolcuyuz artık betüş evli gerçi olmayacak babam vermeyecek derken bide baktım olmuş 2012 sende evlenirsin inş. cnm ya bir sürü dert var eşya alıncak bakalım neler olck haberler vercm size

kıslaaarrrr :) bu akşam beni istemeye geliyorlar hem çok mutlu hemde çok heyecanlıyım ...

kıslaaarrrr :) bu akşam beni istemeye geliyorlar hem çok mutlu hemde çok heyecanlıyım ...

cnm çok sevindim allah tamamına erdirir inş. yaaa mutlu oldum senin adına haberleri ver emi sende evliler kervanına gectin artıkk darısı diğer kızlara :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back