337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hadi bakalım bundan sonra sık sık görüşürsünüz, o zaman anlarsın canımcım.yaza düğünümüz var desene:)) hazırlıklara başla anca biterr:))

biz iyiyiz, çok iyi değil aramız ama idare ediyoruz..
2 aydır görmedim 2 ay sonra gelicek...bu da bizi yıpratıyor çok fazla
aslında onun elinde gelip gelmemesi ama o da onun acizliği işte..
neyse canım ya ben çok doluyum keyfimiz kaçmasın..
bi ara yakalarsak birbirimizi dertleşiriz:37:

uzaklık çok kötü oluyo..bide böyle görüşemeyince işte gerçekten soğukluk giriyo araya..
inşallah sizde görüşürsünüz yaa.hem belki süpriz yapar belli mi olur :)
ayarlasak ta herkes toplansa burda iyi olur ama nerdee :)

uzaklık çok kötü oluyo..bide böyle görüşemeyince işte gerçekten soğukluk giriyo araya..
inşallah sizde görüşürsünüz yaa.hem belki süpriz yapar belli mi olur :)
ayarlasak ta herkes toplansa burda iyi olur ama nerdee :)

bayramdan sonra görüşcez inşallah :)

valla ayarlayabilsek keşke, msnde de olurr:1:

kızlarrrr...bız bıtırdk 339 lar geldı derken 341 ler gelmısss...vayy be ne gunlerdi..her gece burda şafak attırdıgımz gunlerr..hey gıdı heeyy :64:

bizde seni özledik naptın durumlar nasıl evlilik varmıydı sende ya spokede ayrılmışmı anlamadım faceye yazmış bişeyler

ahh ah malesef citlcim bende evlilik yok ayrılık var umarım düzelir diye bekliyorum elimden bişey gelmiyo spooke bende ekli değil hiç haberim yokki inşallah ayrılmamışlardır ya :50:

kızlaaar bayadır yazamadımm sizee..
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimm
aslında arada açıp okudum ama yazmaya fırsat bulamadım bi türlüü
malum biz hızlıca hallediverdik her işimizi :))

bu hafta işe başladım telaşlar anca bitti normale döndük çok şüküüür
darısı topiğimizin tüm bekar güzellerine olsun inşalaaaaaaaaaaah

öpüyorumm siziiii !!!

kızlar napıyosunuz artık buralarada uğramaza oldunuz ya aşkım evlenme teklifi yaptı süpriz bi şekilde çok güzeldi tektaş yüzük almış romantik bi şekilde teklif etti 10-15 güne kdrda istemeye gelcekler haberleri vercem yine :D:17::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar napıyosunuz artık buralarada uğramaza oldunuz ya aşkım evlenme teklifi yaptı süpriz bi şekilde çok güzeldi tektaş yüzük almış romantik bi şekilde teklif etti 10-15 güne kdrda istemeye gelcekler haberleri vercem yine :D:17::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ayy canım çok sevindim gerçekten. diğer güzel haberlerini de bekliyoruz

tebrik ederim citlcim ne mutlu sana :71:

canımmm ne mutlu sana, hadi bakalım hayırlısı olsun:54:

Back