o gün gelsin die neler vermezdimmmmmmmmm canım eşim benim daha yeni kavusmustuk ama biz
gözün aydın elfidam yaa sevindim sesini duymanamehtap 9yazmışsın bir an şafak anladım bi an dedim noluyo herşey bir rüyamıydı 5 ay nası geçti o günlerde gelecek şafak 5 dicezzz
kızlar ya sakın olun bende bu saate kadr bekldım aramasını bende cok kzııodumm 2gundur gunde 4kere arayan adam sımdı neden 1kere bıle zor arıo dıe kızıodumm kendı kendıme tabı..ama az once aradı askerımm ıctımalar bazen uzun suruomuss akşamalrıı komutanlarıı bıseyler anlatıomus e dıo bıde telçsırasıı cok oluoo dedıı wala 25 snye konustukk kapattıkk hmn yatmam lasım anca fırsat buldum dedı:84::84::84::84:ya 25 snycıkkk yaaaaaaaaa nedır kı gıtmeden guunde rahat 5saat konuodukkoff acayıpp bı boslukta hıssedıorumm kendımı kızlarr wala bılemezsınız dısarı cıkıp geldıgımde sureklı msj atardım geldım gıttım dıe bu bıle cok koyuyoo ılk gun atıodumm telıı kapalı olsada ama ıletılmedıı msjı gelınce sınırlerım cook bozuluoo o yuzden dahada atmıorumm msj flnn.. ayy ole bı ruh halı ıcersındeyımkı sankı guner hıc gecmıoo we mayıs ayıı hıc gelmıcek gıbı hıssedıorum hele su 3gun 3hafta gıbı geldı yaaaaa:26::26:napıcamm benn ya unı flnda gıdıorumm ama hıc kar etmıoo
kızlar ya sakın olun bende bu saate kadr bekldım aramasını bende cok kzııodumm 2gundur gunde 4kere arayan adam sımdı neden 1kere bıle zor arıo dıe kızıodumm kendı kendıme tabı..ama az once aradı askerımm ıctımalar bazen uzun suruomuss akşamalrıı komutanlarıı bıseyler anlatıomus e dıo bıde telçsırasıı cok oluoo dedıı wala 25 snye konustukk kapattıkk hmn yatmam lasım anca fırsat buldum dedı:84::84::84::84:ya 25 snycıkkk yaaaaaaaaa nedır kı gıtmeden guunde rahat 5saat konuodukkoff acayıpp bı boslukta hıssedıorumm kendımı kızlarr wala bılemezsınız dısarı cıkıp geldıgımde sureklı msj atardım geldım gıttım dıe bu bıle cok koyuyoo ılk gun atıodumm telıı kapalı olsada ama ıletılmedıı msjı gelınce sınırlerım cook bozuluoo o yuzden dahada atmıorumm msj flnn.. ayy ole bı ruh halı ıcersındeyımkı sankı guner hıc gecmıoo we mayıs ayıı hıc gelmıcek gıbı hıssedıorum hele su 3gun 3hafta gıbı geldı yaaaaa:26::26:napıcamm benn ya unı flnda gıdıorumm ama hıc kar etmıoo
sizin durumunuzda zor gerçekten,ama bide şöyle düşünün siz gelince birlikte uyuyup birlikte uyanıcaksınız
Sağol canım keşke herşey rüya olsa ve sadece 9 günümüz kalmış olsa ne güzel olurdu :) Ama sabır bak 3 günü geride bıraktık bile..
evet canım sadece onu düşünüorum zaten yazı gezecegiz hep bereber sükürler olsunkii,darısı basınıza tatlım sag salim dönsünler de..
aramadı benimki ters kepçe olmayı hak etti sevdicegızım:88:
aramadı offf offfff:84::84:
valla aynen bende mesaj olayında da arama olayında da cok bosluktayım kesnlkle ..kendımı cok eksik hissediyorum sankı konuscak cok seyımız bırıkmıs su 4 guncukte..nebılıym cok tuhaf ya..basklarına soyleynce tuhaf tuhaf bakıyo amaan gecer dıyolar ama yasamak gerek cıdden anlayabılmek ıcın..
ucuz ucak bileti bulmalı simdi..önceden alsak acemilik bitince cıkabilirlermi acep off ne bilgisizim bu konularda
ucuz ucak bileti bulmalı simdi..önceden alsak acemilik bitince cıkabilirlermi acep off ne bilgisizim bu konularda
canım üzülmede ben bu ters kepçe olayını anlamadım ne demek o?biliyimde hazneme kelime ekliyim?
bebişler ya az once dığer topıklere baktım da mesela safagı 200 olanlar 150 olanlar yemınlen gobek atıolarr yaaaaaa we okudum bıkac sayfa da hıc askerlerınden fln da bahsetmıolarr ole kız muhabbetıı yapıoalr acaba bızdemı olcazzbı yandan da dıorumkı mıllet uzun donemden 150 lılere dusunce bayram edıoo lan kzıım surda 152 kalıoo sukret mıllet bunun 3katını beklıoo dıorum kendı kendıme wala onları tebrık etmek lasım buyuk saburr nese artıkk ınsalalh bu skntılı gunlerımız hemen gecer hep dıolar ya ılk gunler ole olurr ınsa dedıklerı gıbı mesela 1hafta sonra daha rahat oluruz
tam acılımını bılmıyorum annem bana kızınca der... iyi birsey olmaması lazım
galıba bozmak,ters köşeye yatırmak...vs vs....
eşşek kadar olduk döverim diyemıyorda onu dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?