337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gözün aydın elfidam yaa sevindim sesini duymanamehtap 9yazmışsın bir an şafak anladım bi an dedim noluyo herşey bir rüyamıydı 5 ay nası geçtio günlerde gelecek şafak 5 dicezzz

Sağol canım keşke herşey rüya olsa ve sadece 9 günümüz kalmış olsa ne güzel olurdu :) Ama sabır bak 3 günü geride bıraktık bile..

ICAN üzülme hayatım inan bazen bende senin gibi bunalıyorum 3 gün 3 yıl gibi geldi resmen,ama inanıyorum zaman su gibi akıp geçecek mesela ben hep mayıs 1 ay sonraymış gibi düşünüyorum hatta düşünmüyorum mayıs 1 ay sonra

tıpkısının aynısı durum bızım ıcınde gecerlı..benı buyuk bır zahmetten kurtarıp hıslerıme tercüman oldugun için merci canım

valla aynen bende mesaj olayında da arama olayında da cok bosluktayım kesnlkle ..kendımı cok eksik hissediyorum sankı konuscak cok seyımız bırıkmıs su 4 guncukte..nebılıym cok tuhaf ya..basklarına soyleynce tuhaf tuhaf bakıyo amaan gecer dıyolar ama yasamak gerek cıdden anlayabılmek ıcın..

sizin durumunuzda zor gerçekten,ama bide şöyle düşünün siz gelince birlikte uyuyup birlikte uyanıcaksınız

evet canım sadece onu düşünüorum zaten yazı gezecegiz hep bereber sükürler olsunkii,darısı basınıza tatlım sag salim dönsünler de..

Sağol canım keşke herşey rüya olsa ve sadece 9 günümüz kalmış olsa ne güzel olurdu :) Ama sabır bak 3 günü geride bıraktık bile..

evet ama o ilk günü hiç unutmam çok fenaydık yaa ertesi gün falan ayy şükür birlikte atlattık valla kızlar böyle toplanmamız süper oldu

evet canım sadece onu düşünüorum zaten yazı gezecegiz hep bereber sükürler olsunkii,darısı basınıza tatlım sag salim dönsünler de..

amin canım bi gelsin sağsalim onun saçlarının her telini tek tek film gibi izlicemne aşkmış bendeki beaaa kendim bile duygulanıyorum bazen

ucuz ucak bileti bulmalı simdi..önceden alsak acemilik bitince cıkabilirlermi acep off ne bilgisizim bu konularda

Hele bide neyse kısa dönemmiş 5,5 ay çabuk geçer diyolar yaaa

ucuz ucak bileti bulmalı simdi..önceden alsak acemilik bitince cıkabilirlermi acep off ne bilgisizim bu konularda

canım ben aşkımın yanına gide-gele türk hava yollarının üyesi gibi oldum artıkbiletini anadolujetten almaya bak yarıyarıya kadar düşüyo fiyat,ve herkesin bildiği gibi önceden ayarlaman önemli,eğer pegasustan alırsan havaalanına giriş saatin daha rahat olur,thy çok katı bu konuda bi kere 36dk.kala biletimi iptal etti almadı uçağa beni 45 dakkayı geçince kapanıyo alışlar

bebişler ya az once dığer topıklere baktım da mesela safagı 200 olanlar 150 olanlar yemınlen gobek atıolarr yaaaaaa we okudum bıkac sayfa da hıc askerlerınden fln da bahsetmıolarr ole kız muhabbetıı yapıoalr acaba bızdemı olcazz bı yandan da dıorumkı mıllet uzun donemden 150 lılere dusunce bayram edıoo lan kzıım surda 152 kalıoo sukret mıllet bunun 3katını beklıoo dıorum kendı kendıme wala onları tebrık etmek lasım buyuk saburr nese artıkk ınsalalh bu skntılı gunlerımız hemen gecer hep dıolar ya ılk gunler ole olurr ınsa dedıklerı gıbı mesela 1hafta sonra daha rahat oluruz

Benim Birtanemde aradı çok şükür
İki gündür 10 dk. 46 sn. konuşuyoruz Koğuş sorumlusu olmak ne zormuş sesi gitmiş hafiften bebeğimin

Usta bırlıgınde çarşı ızınlerı oluyo cnm hafta sonları bazı yerlerde 2 hafta bir bazıyerlerde her hafta sonu bazende haftaıcıne denk getırebılıyolarmış..akşam teslım oluş saatlerı 4-5-7 fln degışıyomuş.komutana gore degısebılırms yanı.:97:

canım üzülmede ben bu ters kepçe olayını anlamadım ne demek o?biliyimde hazneme kelime ekliyim?

tam acılımını bılmıyorum annem bana kızınca der... iyi birsey olmaması lazım
galıba bozmak,ters köşeye yatırmak...vs vs....
eşşek kadar olduk döverim diyemıyorda onu dıyo

valla moral oldu bu yazı bana

yuppiiii konustumm askimlaaa
inanmiycaksiniz amaa oda beni aramaya geliyormuss tel caliyo acmiyim dedim önce sonra acimde kapatim dedim diyo..
bende sesini taniyamadimm ED.le gorusebilirmiyim dedim buyrun benim diyoo askim benimmmm
nasil sevindimmmm

23dk25sn konustukkk bol bol seni seviyorum dedim askimaaa.sizleri anlattimmm
banyo yapmis bugun cok rahatladim diyo..memleketten tadigi varmis cok yardimci oluyo dedi..
botu vurmus ayagina biraz cok üzüldüm:26::26: benimki gine iyi askim diger arkadaslarinki daha kotu dedii..
kogusuda degismis bugun..
3tane asi vurmuslarr bitirdiler bizi askim diyobütün devreler cökmüsss
cok mutluyummm habersiz birakma beni askim dedimm firsat buldukca ara dedim icerdeymis tel.
disardada varmis ama sogukta cikma bitanemm hastalanmaa bebemm dedimm
bol boll seni seviyorummm beklemekteyim bitanem merak etme beni dedimm..

ayyy kizlar bizde hepp onlarin aklindayizzz:92:

tam acılımını bılmıyorum annem bana kızınca der... iyi birsey olmaması lazım
galıba bozmak,ters köşeye yatırmak...vs vs....
eşşek kadar olduk döverim diyemıyorda onu dıyo

alemsin canım yaaanlamını beğenseydim ekleyecektim kelime hazneme annene sorda söyle bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…