337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

haklısın canım benım kuzenımn sevgılısıde 1 yıldır askerde uzun donem onunkı..surda 80 gunlerı fln kaldı havalarda resmen kızcagz.300lerdekı 200lerde hallerını hatırlıyorum.hanı bır nebze daha ıyı tbıki 155ten baslamamız ama ayrılık ayrılıktır ıste yınede yetıyo ınsan bunları yaşıyo..:97:

RaziyErkan canımmm çok sevindim gözün aydınnnohh şimdi için rahat etmiştir:

süper yaa ekledim bunu haznemetopiği ters kepçe ederim uleynnnanneninde ellerinden öpüyorum bu arada:)
onunda sana slmı var canım.hayırdır koca derdiniz bitmis komple teorilerine başlamıssınız hemen diyo
tabı hemende kendını ornek verdı.dedem 7 yıl askerlık yapmıs babam 2 yıl 5 ay icin cok vıyakladınız siz diyooo

cok sevındım cnmmm :) bencede bencede bızde onların hep aklındayızzzz

kızlarr ya ben yemın torenıne gıdemıorummm ben kayserıdyeımm oo taaaaaa kırklarelınde aslında ben ıstanbulda oturuorum ama kayserıde okuorumm sanırım tam fınal haftasına denk gelıooo we babam ılıskımızı bılmedıgı ıcın kacmam cok zorr we ben buna sınır oluorumm ne yolcuu edebıldım ne yemın torenıne gıdebılcemm off allahım offf yaaaaaaaaaa:84::84::84:askımın en onemlı gunlerınde yanında olamıyorumm ya kahroluyormm yaaaaaaaa:95::95::95:
bıde yenı cıcılerıyle cekınmıs fotolarını ne zman gorebılırız yaa acemılıkten sonrmı cekınıolar acaba :26::26:

beni aramayı akıl etmeyen aklı ne edeyım ben beaaaa
gözun aydın cnmm darısı bizim basımıza.öglen aradı ama alıskanlık ıste ya konusmadan uyuyamazdk.psıko oldum kedımı alıyorum karsıma konusyorum 2 gecedir. Kedi ne olcak halden de anlamyoo geçmiş patılerını yalıyo ben ıcımı dokerken...uyuzzzzzzzzzzzz

çok tatlı bir annen varbu arada 7 yılmı dedinnanaa biz olsak napardık düşünsenize

bi yemın torenınde cekınır onun dısında ustada acemılıkte ımkansız

kesınlıkle tatlım ayrılık ayrılık ewett ama dusunsene yaa 155*3 offfff herhalde gıdıp bı yerden atardım kendımıresmen zulumm resmn olumm gıbı olurdu

off bebeğim yaa kıyamambu hava şartlarında hiçbirimizin gideceği kesin değil ya

ben hep uzun dönemleri düşünüyorum zaten..
bak diyorum üzülme ağlama,millet 15 ay bekliyor!hemde şükürler olsun ki Çanakkale de,simariklik artık senin yaptığın kızım!' diyorum kendi kendime..
gercekten kızlar öyle ama..
yani tabiikide ikiside hasret..ama ben suan uzun dönemleri çok daha iyi anlıyorum..ve gercekten Allah onlara bizden iki kat daha fazla sabır versin diyorum..onların durumu bizden kat be kat zor..
sizde böyle düşünüp,kendizi uzmemeye çalışın..
kayınvalideme de sürekli bunu söylüyorum..

demin bir arkadaşımla konuştum..gecen sene kısa donem bekledi o da..hiç üzülme dedi,tam tersi bunu iliskiniz acısından olumlu gor dedi..emin ol sana karsı olan duyguları çok daha güçlenmiş bir sekilde donecek sana dedi..hem dedi bırak biraz burnu sürtsun dedi :) iyidir iyi dedi :))))) hiç öyle hasta oldum cart oldum curt oldumlari da takma kafana dedi..nazi bir tek sana geçiyor ya ondan bütün sıkıntısını sana söylüyor dedi..neden ailesine söylemiyor?dedi..madem sıkıntıda ailesine de söylesin o zaman dedi!niye seni düşünmüyor da onları düşünüyor dedi!hiç üzülme dedi bakarlar ona bir sey olmaz dedi..
kız bana bir gaz verdi bir gaz verdi sagolsun :)))) moralim tavan yaptı vallahi :)))))))

yeni cicileri cok komikmiss..gorsen herkez burda ayni giyiniyo diyoo cok komik bi durumdayiz falann

eminim akil ediyodur canim belki yasak falan vardir..benimki öyle dedi cunki bugun
yasakliycaz falan demisler arayanlarida acip kapaticaklrmis teli..bosver sen ara askim diyo
musait oldugu en kisa surede ara umidini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…