yuppiiii konustumm askimlaaa
inanmiycaksiniz amaa oda beni aramaya geliyormuss tel caliyo acmiyim dedim önce sonra acimde kapatim dedim diyo..
bende sesini taniyamadimm ED.le gorusebilirmiyim dedim buyrun benim diyoo askim benimmmm
nasil sevindimmmm
23dk25sn konustukkk bol bol seni seviyorum dedim askimaaa.sizleri anlattimmm
banyo yapmis bugun cok rahatladim diyo..memleketten tadigi varmis cok yardimci oluyo dedi..
botu vurmus ayagina biraz cok üzüldüm:26::26: benimki gine iyi askim diger arkadaslarinki daha kotu dedii..
kogusuda degismis bugun..
3tane asi vurmuslarr bitirdiler bizi askim diyobütün devreler cökmüsss
cok mutluyummm habersiz birakma beni askim dedimm firsat buldukca ara dedim icerdeymis tel.
disardada varmis ama sogukta cikma bitanemm hastalanmaa bebemm dedimm
bol boll seni seviyorummm beklemekteyim bitanem merak etme beni dedimm..
ayyy kizlar bizde hepp onlarin aklindayizzz:92:
ben hep uzun dönemleri düşünüyorum zaten..
bak diyorum üzülme ağlama,millet 15 ay bekliyor!hemde şükürler olsun ki Çanakkale de,simariklik artık senin yaptığın kızım!' diyorum kendi kendime..
gercekten kızlar öyle ama..
yani tabiikide ikiside hasret..ama ben suan uzun dönemleri çok daha iyi anlıyorum..ve gercekten Allah onlara bizden iki kat daha fazla sabır versin diyorum..onların durumu bizden kat be kat zor..
sizde böyle düşünüp,kendizi uzmemeye çalışın..
kayınvalideme de sürekli bunu söylüyorum..
demin bir arkadaşımla konuştum..gecen sene kısa donem bekledi o da..hiç üzülme dedi,tam tersi bunu iliskiniz acısından olumlu gor dedi..emin ol sana karsı olan duyguları çok daha güçlenmiş bir sekilde donecek sana dedi..hem dedi bırak biraz burnu sürtsun dedi :) iyidir iyi dedi :))))) hiç öyle hasta oldum cart oldum curt oldumlari da takma kafana dedi..nazi bir tek sana geçiyor ya ondan bütün sıkıntısını sana söylüyor dedi..neden ailesine söylemiyor?dedi..madem sıkıntıda ailesine de söylesin o zaman dedi!niye seni düşünmüyor da onları düşünüyor dedi!hiç üzülme dedi bakarlar ona bir sey olmaz dedi..
kız bana bir gaz verdi bir gaz verdi sagolsun :)))) moralim tavan yaptı vallahi :)))))))
yeni cicileri cok komikmiss..gorsen herkez burda ayni giyiniyo diyoo cok komik bi durumdayiz falann
eminim akil ediyodur canim belki yasak falan vardir..benimki öyle dedi cunki bugun
yasakliycaz falan demisler arayanlarida acip kapaticaklrmis teli..bosver sen ara askim diyo
musait oldugu en kisa surede ara umidini yitirme
benim aradigim numara ya mesgul caliyo yada muhakkan birisi aciyo canim...canım gözün aydın
bişi sorcam sen nasıl arıyorsun onu?
ben aşkımın aradığı numaraları arıyorum ama çalıyor çalıyor açılmıyor sonra dıt dıt sesler geliyor..
sen nasıl ulaşabiliyorsun?
bi de anladım ki bugün banyo günleri, benimki de aradı 8 e doğru banyo yapıcaz dedi
off bebeğim yaa kıyamambu hava şartlarında hiçbirimizin gideceği kesin değil ya
Muhabbet super kızlar ama ben kacıorum yvastan valla uykum geldı sabah cok erken kalkmaktan.gorusurz tertiplerrrrrüyamızda her bırımız askerlerimizi görelimmmmm onlarda yarenlernı gorsunlerrr
Şafak 151mckk
benim aradigim numara ya mesgul caliyo yada muhakkan birisi aciyo canim...
basinda kimse yoksa falan önunden gecen gine aciyor meraktan herhalde
ama genelde hep mesgul caliyorr bide aradigim tel onun kogusuna yakinmiss kogus numarasini söyleyince bazen teli kpatmadan cagiriyolar hemenn
sesleri duyuluyorr bagira bagira..birazda sans galibaa baksana bugun kendisi acti telii:90:
tatlım su ana kadar benı 8 farklı numaradan aradı. arasa soracaktım elıme de yazmıstım bana aranan bı numara ver dıyeama aramadı zaten elımdekide silinmek üzere
yawruucm ya elınde ımkanı olan sartlarıı olan bence kesınlıkle gıtmelıı ahh ahh ole bıı ımkanım olsa yagmur kar camur demeden gıderdımm yaaaa:
Şafak 151!
Valla sayaç öyle diyo!!
Karanlık aydınlıga kavusur elbet .sız o gun bayramı kutlamayı gorunnn
Askerimm bende yatıorumm az yana kayy bırlıkte uyuyalımm az sonra yanındayımm eger gelemesem saat 12de 5.ruyanda bulusalıımm
Ayyy kızlarr ben delırdımm sanıırm hadıı daha fazla sacmaladan kacımm da yatımm askımı bekletmıyımmm zatenn sabah 6da kalkıpp uzerıme yesıl bıseyler gıyıpp oyuncakk sılahımla balkonda nobet tutcamm
kızlarrrr bende yatarrrr. sıpam aramaya zahmet etmedı ama inşallah rüyama gelir, totosunda kı pireleri az kovalarım yatarız mınnah mınnah
yarın sabah beni onun uyandırması ümidi ile uyuyacagımm
lutfen ALLAHIM lutfennnnn
byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?