337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım gözün aydın
bişi sorcam sen nasıl arıyorsun onu?
ben aşkımın aradığı numaraları arıyorum ama çalıyor çalıyor açılmıyor sonra dıt dıt sesler geliyor..
sen nasıl ulaşabiliyorsun?

bi de anladım ki bugün banyo günleri, benimki de aradı 8 e doğru banyo yapıcaz dedi

ayy benim böcemm hic naz yapmasini bilmezzz asker olunca nazlanicakmiki acabaa

tatlım su ana kadar benı 8 farklı numaradan aradı. arasa soracaktım elıme de yazmıstım bana aranan bı numara ver dıyeama aramadı zaten elımdekide silinmek üzere

Muhabbet super kızlar ama ben kacıorum yvastan valla uykum geldı sabah cok erken kalkmaktan.gorusurz tertiplerrrr rüyamızda her bırımız askerlerimizi görelimmmmm onlarda yarenlernı gorsunlerrr
Şafak 151 mckk

benim aradigim numara ya mesgul caliyo yada muhakkan birisi aciyo canim...
basinda kimse yoksa falan önunden gecen gine aciyor meraktan herhalde
ama genelde hep mesgul caliyorr bide aradigim tel onun kogusuna yakinmiss kogus numarasini söyleyince bazen teli kpatmadan cagiriyolar hemenn
sesleri duyuluyorr bagira bagira..birazda sans galibaa baksana bugun kendisi acti telii:90:

off bebeğim yaa kıyamambu hava şartlarında hiçbirimizin gideceği kesin değil ya

yawruucm ya elınde ımkanı olan sartlarıı olan bence kesınlıkle gıtmelıı ahh ahh ole bıı ımkanım olsa yagmur kar camur demeden gıderdımm yaaaa:

Muhabbet super kızlar ama ben kacıorum yvastan valla uykum geldı sabah cok erken kalkmaktan.gorusurz tertiplerrrr rüyamızda her bırımız askerlerimizi görelimmmmm onlarda yarenlernı gorsunlerrr
Şafak 151 mckk

iyi geceler safii

valla çok şanslısın, beni şimdiye kadar 3 farklı nodan aradı.
üçünü de denedim geri aranmıyor.
ama arananlar olabiliyormuş, kendine de söyledim ki her sferde başka telden arasın.
inşallah biz de buluruz öyle bi numara.
hem de onun kartları bitmez.

sağol canım
ben de yatıyorum..
iyigeceler tertipler

yawruucm ya elınde ımkanı olan sartlarıı olan bence kesınlıkle gıtmelıı ahh ahh ole bıı ımkanım olsa yagmur kar camur demeden gıderdımm yaaaa:

gitmemiyiz hayatım ondan demiyorum allah korusun hani yollar fln kapanıyoya,kar gelicek diyolar bide benimki gelmeyin gelmeyin diye tutturuyo off bakalım napıcaz

kızlaar bide çok alakasız olucak ama dikkatinizi çektimi bilmiyorum konu sahibi USB kayıpaskerinin nereye düştüğünü bile söylemedi,yada söyledide benmi kaçırdım,gören duyan varmıusb nerdesin saolasın topladın bizi sen eksiksin amaa

Facebooktaki grubumuzada katıldım.. Harika olmuş,hepimize hayırlı olsun... Birtanemin bulunduğu kışlanın 335. döneminin grubunu bulmuştum fakat üyelerinin o döneme ait askerler olduğundan bir tane bile bayan göremediğim için katılmamıştım bu yüzden bu grup süper bir fikir oldu

yarenler bende cikiyorumm..bi guzel dus alimm bugun yataga kosa kosaa giriyorum:90:
herkez sevdiceginii askerini görsün ruyasinda iyi geceler

Karanlık aydınlıga kavusur elbet .sız o gun bayramı kutlamayı gorunnn
Askerimm bende yatıorumm az yana kayy bırlıkte uyuyalımm az sonra yanındayımm eger gelemesem saat 12de 5.ruyanda bulusalıımm

Ayyy kızlarr ben delırdımm sanıırm hadıı daha fazla sacmaladan kacımm da yatımm askımı bekletmıyımmm zatenn sabah 6da kalkıpp uzerıme yesıl bıseyler gıyıpp oyuncakk sılahımla balkonda nobet tutcamm

ICAN öldüm gülmekten yeşil bişey giyip nöbet olayına
RayizErkan ve ICAN iyi gecelerr

kızlarrrr bende yatarrrr. sıpam aramaya zahmet etmedı ama inşallah rüyama gelir, totosunda kı pireleri az kovalarım yatarız mınnah mınnah
yarın sabah beni onun uyandırması ümidi ile uyuyacagımm

lutfen ALLAHIM lutfennnnn
byyy

çok güldüm ya gecenin kasveti aşkıma olan özlem suratım asık duruyodum iyi geldi bu mesaj

iyi geceler delyshe,rüyanda askerini gör:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…