bu gün bizde eşimle 2 kez konuştuk çok sevinçliyim kızlar yaşasın bende 23 ünde yanında olacam allah izin verirse
askerim askerim askerimaha kafayı yedim napıyosunuz bebişler?
dayanamadim ben aradimmm...haber verelim arasin dediler suan gorusmeniz cok zor dediler
bekliyorum hala arasin die
evet biz 23 de ceylinle nevşehir yolcusuyuz..Hem bi arkadaşım olmuş oldu hemde askerlerimiz görücez süper olacak valla..
ama ayrılması çok zor olacak 2 günden sora
iyi etmişsin canım ben korkudan arayamıyorum kızar şimdi benimki ne arıyosun korktum bişeymi oldu diye falan der
beklemekk daha zorr vallaa..saata gectii 10da yatiyoz demisti acaba yattimiki:26:
beklemekk daha zorr vallaa..saata gectii 10da yatiyoz demisti acaba yattimiki:26:
telefon disarda degilmis galiba yaa..cunki baska bi numaradan aradigimda yukardakini ara demisti benim kogus orda demistiözellikle uyku saatinden sonra dışarı çıkmaları zor olur canım havada buzz gibi,şimdi bide aklıma geldi biz nası burda bıdı bıdı konuşuyoruz onlarında eminim muhabbet koyudur orda:98:
benimkide aramdı canım yatmışlardır bence bu gece cok sinirli uyucam kesinbu arada niye arayamıyor acaba ya cok kafama takıldı ilk fırsatta arıyorum demişti cok mu yoruyorlar yoksa benimkimi keyfine duskun anlayamadım
telefon disarda degilmis galiba yaa..cunki baska bi numaradan aradigimda yukardakini ara demisti benim kogus orda demisti
gecende aradigimda kogustan cagirmislardi hemen..
off bugun sesini duyamadim bidaha yaa hic uyumakta gelmiyor icimdenn..gercekten aksam olunca cok zor geliyorr..
gitmeden önce bu saatler msnde gorusuyo olurduk
bende aramak ıstıyorum ama aramıyorm dıcek musaıt olsam aramazmyım fln hıc sinirlenmesin gece gece
benim aşkımda bugün annesini aramıştı beni aramamıştı.Akşam ümidi kesmiştimki baktım arıyor.Ya insan nasıl mutlu ve heyecanlı oluyor o an..bunu bir tek siz anlarsınız arkadaşlarBu akşam öncekilere nazaran biraz daha çok konuştuk.Napıyosunuz bir gününüz nasıl geçiyor dedim nasıl geçtiğini düşünme sen geçicek biticek diye düşün dedi aşkım benim Çok özledim çookk
Mehtabımız : 9
gözün aydın elfidam yaa sevindim sesini duymanamehtap 9yazmışsın bir an şafak anladım bi an dedim noluyo herşey bir rüyamıydı 5 ay nası geçti o günlerde gelecek şafak 5 dicezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?