ayyy bacım o son dedıgını bı daha yapma.. ben bi bebegın sebeı oluyordum.. hanım 6 aylık hamıleymıs ben nerden bıleyım arkasında yazmıyor ki" uzun ve genıs arac" diye.... allahtan bısey olmadı bebege de hanımada....
ay araba yolundan yurumeyecekler o zaman karrrrrrdesimhasta etmesınler adamı kenarda yuruyus yolu yapmıslar bosuna mı yapmıslar sac bas dalarım haaaaaaaaaaaa bu psıkolojıyleeeeeeeeeeeeeee
bende vatandaşlara dalasıyorum.söyle sorunlu bı vatands gelse de ceza yagdırsam dıyorum da yok milletın melaike olma zamanına denk geldık kanımca
konyada nereye gtti kız hava savunmaya mı kardeşim orda konya meram özel er eğitim bölüğünde kardeşm sor bakalım eşine nerde ?
ceza yagdırsam derken?
ne ıs yapıyorsun hayırdır
bız senınle karsılasmayalım haaa aman
ıkı psıkopat
valılıkte calısyorum canım yardım toplamalara falan bakıyoruz.usulsuz oldumu hapıse kadar yolluyruz savcılık kanalı ıle.... su ana kadar hep ınsıyatıf kullandım ama su 1 ay sokulmasınlar yamacımaaa
konya iyidir canım merak etme üniversiteyi orda okumustum ama biraz soguk...
kızlar bişey sorucam su yemın törenine gidecezya ben eşi olarak cıkartabiliorum demi onu 2 gün falan öyle duymustum ama heryerde aynımıdır?izin vermeme gibi durumları oluomudur
abboooowwwwwww hapıse kadar yolları varsenden korkulur bacım
ben en fazla kafa goz dalarım o kadar
kızlar bişey sorucam su yemın törenine gidecezya ben eşi olarak cıkartabiliorum demi onu 2 gün falan öyle duymustum ama heryerde aynımıdır?izin vermeme gibi durumları oluomudur
bugünü hbr alamadan bitirdim daha da aramaz zaten benim gibi baska haber alamayan var mı bugün yareninden
1. Dereceden akrabalara ızın verılıyo cnm rahat ol
benimki nevşehir il jandarma cnm..
uçak bileti pegasustan bak ucuz oluyor genelde 1 ay önceden falan:)
sen nerdeydin?
sağol canım..
ben de bi köpek mi alsam naapsam korusun benim çitlembikimi seninkinden :)
yok bacım vetin guya rottweileri var duman gelınce kacıyoo.kedıler once tıslar sonra saldırır ya bızım kı dırek saldırıyoo
şaka bı yana kedı gıbı degıldır evde kusumuz var elıme alınca yanına gelır koklar yan yana yatarlar. ciddi anlamda kedi ve kopeklerı sevmıyoo. hatta hıc sevmıyo o yuzden kısırlastırmak zorunda bıle kaldıkerkek kedi gorunce aklına kavga dısında bırsey gelmıyor benım kızımın
bu gün bizde eşimle 2 kez konuştuk çok sevinçliyim kızlar yaşasın bende 23 ünde yanında olacam allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?