• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bu gün bizde eşimle 2 kez konuştuk çok sevinçliyim kızlar yaşasın bende 23 ünde yanında olacam allah izin verirse

evet biz 23 de ceylinle nevşehir yolcusuyuz..Hem bi arkadaşım olmuş oldu hemde askerlerimiz görücez süper olacak valla..:64:
ama ayrılması çok zor olacak 2 günden sora:43:

ben varya bu evci olayını bilmiyodum,gitmeden 1-2 gün evvel öğrendim bilseydim valla 2dakkada şipşak yıldırım nikahı kıyardık:60:hatta aşkımada dedim gerçektenmi dedi yemin ediyorum dedim deli dedi:60:ama öylee ne güzel her haftasonu aşkımla olurdum,gelincede düğün yapardık ohhh:64:

evet biz 23 de ceylinle nevşehir yolcusuyuz..Hem bi arkadaşım olmuş oldu hemde askerlerimiz görücez süper olacak valla..:64:
ama ayrılması çok zor olacak 2 günden sora:43:

evet canım arkadaş olduk 23 ünde nevşehir yolcusu kalmasın hanımlarrrr...... 2 günden ayrılmak zor olacak ama idare edeceğğiz canım

askeri Erzurumda olan şahıs hala ses vermedi ama ona bir haberim var dağıtım ve yemin 7 Ocakta :72: tüm Erzurum yolu bekleyenlere duyurulur :92::92: Bu topiğe fazla uğramıcam bugün,askerlik psikolojisinden bi zahmet artık çıkıp kitap falan okiyim, hayata döniyim diyorum :86::86:
iyigeceler kızlar , görüşürükkk :3::3:

beklemekk daha zorr vallaa..saata gectii 10da yatiyoz demisti acaba yattimiki:26:

özellikle uyku saatinden sonra dışarı çıkmaları zor olur canım havada buzz gibi,şimdi bide aklıma geldi biz nası burda bıdı bıdı konuşuyoruz onlarında eminim muhabbet koyudur orda:98:

beklemekk daha zorr vallaa..saata gectii 10da yatiyoz demisti acaba yattimiki:26:

benimkide aramdı canım yatmışlardır bence bu gece cok sinirli uyucam kesin:63: bu arada niye arayamıyor acaba ya cok kafama takıldı ilk fırsatta arıyorum demişti cok mu yoruyorlar yoksa benimkimi keyfine duskun anlayamadım

özellikle uyku saatinden sonra dışarı çıkmaları zor olur canım havada buzz gibi,şimdi bide aklıma geldi biz nası burda bıdı bıdı konuşuyoruz onlarında eminim muhabbet koyudur orda:98:
telefon disarda degilmis galiba yaa..cunki baska bi numaradan aradigimda yukardakini ara demisti benim kogus orda demisti
gecende aradigimda kogustan cagirmislardi hemen..

benimkide aramdı canım yatmışlardır bence bu gece cok sinirli uyucam kesin:63: bu arada niye arayamıyor acaba ya cok kafama takıldı ilk fırsatta arıyorum demişti cok mu yoruyorlar yoksa benimkimi keyfine duskun anlayamadım

off bugun sesini duyamadim bidaha yaa hic uyumakta gelmiyor icimdenn..gercekten aksam olunca cok zor geliyorr..
gitmeden önce bu saatler msnde gorusuyo olurduk:43::43:

telefon disarda degilmis galiba yaa..cunki baska bi numaradan aradigimda yukardakini ara demisti benim kogus orda demisti
gecende aradigimda kogustan cagirmislardi hemen..

off bugun sesini duyamadim bidaha yaa hic uyumakta gelmiyor icimdenn..gercekten aksam olunca cok zor geliyorr..
gitmeden önce bu saatler msnde gorusuyo olurduk:43::43:

evet gunduz geciyor da geceleri cok koyuyor ya 1 dk olsun sesini duysam keyfim yerine gelıyordu ama bgunü bırak 2 gunde toplam 1 dk konuşamadık

kızlaaaar ne dicem size şimdi kuzenimle konuştum,kuzenimin şimdiki eşi o zamanki nişanlısı kısa dönem askerken izmirde(hemde daha 2 sene önce)ilk 1 hafta 1 kez bile arayamamış:53::53:biz çoook şanslıyızzzzz:69::69:

benim aşkımda bugün annesini aramıştı beni aramamıştı.Akşam ümidi kesmiştimki baktım arıyor.Ya insan nasıl mutlu ve heyecanlı oluyor o an..bunu bir tek siz anlarsınız arkadaşlar:69:Bu akşam öncekilere nazaran biraz daha çok konuştuk.Napıyosunuz bir gününüz nasıl geçiyor dedim nasıl geçtiğini düşünme sen geçicek biticek diye düşün dedi aşkım benim:43:Çok özledim çookk:43:

Mehtabımız : 9 :72:

benim aşkımda bugün annesini aramıştı beni aramamıştı.Akşam ümidi kesmiştimki baktım arıyor.Ya insan nasıl mutlu ve heyecanlı oluyor o an..bunu bir tek siz anlarsınız arkadaşlar:69:Bu akşam öncekilere nazaran biraz daha çok konuştuk.Napıyosunuz bir gününüz nasıl geçiyor dedim nasıl geçtiğini düşünme sen geçicek biticek diye düşün dedi aşkım benim:43:Çok özledim çookk:43:

Mehtabımız : 9 :72:

gözün aydın elfidam yaa sevindim sesini duymana:66:mehtap 9yazmışsın bir an şafak anladım bi an dedim noluyo herşey bir rüyamıydı 5 ay nası geçti:60:o günlerde gelecek şafak 5 dicezzz:72::72:

gözün aydın elfidam yaa sevindim sesini duymana:66:mehtap 9yazmışsın bir an şafak anladım bi an dedim noluyo herşey bir rüyamıydı 5 ay nası geçti:60:o günlerde gelecek şafak 5 dicezzz:72::72:

o gün gelsin die neler vermezdimmmmmmmmm canım eşim benim daha yeni kavusmustuk ama biz:91:

kızlar ya sakın olun bende bu saate kadr bekldım aramasını bende cok kzııodumm 2gundur gunde 4kere arayan adam sımdı neden 1kere bıle zor arıo dıe kızıodumm kendı kendıme tabı..ama az once aradı askerımm ıctımalar bazen uzun suruomuss akşamalrıı komutanlarıı bıseyler anlatıomus e dıo bıde telçsırasıı cok oluoo dedıı wala 25 snye konustukk kapattıkk hmn yatmam lasım anca fırsat buldum dedı:84::84::84::84:ya 25 snycıkkk yaaaaaaaaa nedır kı gıtmeden guunde rahat 5saat konuodukk:50::50::50:off acayıpp bı boslukta hıssedıorumm kendımı kızlarr wala bılemezsınız dısarı cıkıp geldıgımde sureklı msj atardım geldım gıttım dıe bu bıle cok koyuyoo ılk gun atıodumm telıı kapalı olsada ama ıletılmedıı msjı gelınce sınırlerım cook bozuluoo o yuzden dahada atmıorumm msj flnn..:63::63: ayy ole bı ruh halı ıcersındeyımkı sankı guner hıc gecmıoo we mayıs ayıı hıc gelmıcek gıbı hıssedıorum hele su 3gun 3hafta gıbı geldı yaaaaa:26::26:napıcamm benn ya unı flnda gıdıorumm ama hıc kar etmıoo:19::19::19:

Back
X