337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım..malesef hep sabreden taraf biz oluyoruz...
onlar herşeyi söylüyolar hiç düşünmeden..ben onun yüzünden neler yaşadım burda tek başıma,anlayamıyo tabi bunları :69:

normal hayatta da böyle biraz..erkekleri kadınlar idare ediyor. biz onlar olmasak hiçbişeyi yapamazlar, bak biz askerlik yapıyoruz diye övünürler ya onu bile bizim sayemizde bitirdiler işte:1:
bu konuda hiiiç mütevazi olamıcam :82:

normal hayatta da böyle biraz..erkekleri kadınlar idare ediyor. biz onlar olmasak hiçbişeyi yapamazlar, bak biz askerlik yapıyoruz diye övünürler ya onu bile bizim sayemizde bitirdiler işte:1:

aynen öyle canım ama yinede bizden kötüsü olmaz işte..
aman neyse ben yatayım artık,keyfim yok hiç zaten..
size iyi geceler kızlar :16:

Alttan almaya da gerek yok bence..
Mesela ben hiiç alttan almadım gerektiğinde tribin en alasını yaptım, ağlattım hatta hastanelik bile ettim:27::27:
Ama herzaman herşey çok çok güzel gitti, ağlarken bile mutlu ve huzurluyduk:nazar::nazar:

aynen öyle canım ama yinede bizden kötüsü olmaz işte..
aman neyse ben yatayım artık,keyfim yok hiç zaten..
size iyi geceler kızlar :16:

iyi geceler tatlımmm

Alttan almaya da gerek yok bence..
Mesela ben hiiç alttan almadım gerektiğinde tribin en alasını yaptım, ağlattım hatta hastanelik bile ettim:27::27:
Ama herzaman herşey çok çok güzel gitti, ağlarken bile mutlu ve huzurluyduk:nazar::nazar:

arada alttan almak lazım kıs vur dedik öldürme sende:1:
bak hastanelikte etmişsin zaten :1:
ama en çok onların alttan alması lazım, biz de öyle. dengeyi kurabilmek de önemli

arada alttan almak lazım kıs vur dedik öldürme sende:1:
bak hastanelikte etmişsin zaten :1:
ama en çok onların alttan alması lazım, biz de öyle. dengeyi kurabilmek de önemli

Zor zamanlarında yanında olmak yeterli tatlım..Hem alttan alınması gereken biri varsa o da benim:30::30: Bir sürü projelerin sınavların içinde bıraktı gitti:63::63:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah şafaklarınıza kuzucuklarım,bende istiyom yaaa benim sewgilim aşkım erkekimde gelsin ne olur.dahaa 13 gün var yaa,anneeeeeee ben ağlamak istiyorum yaa:14::14::14::14::14::43::43::84::84::84:

Son düzenleme:
güüünaaaydııın kızzzlarrr uzun zamandan sora pazar günü bana da tatil hehe :))) şafaımız da 2 :)) değmeyin keyfimize

Şu bir kaç gün boyunca burası bayram tadında olur herhalde:64::65::64:
:nazar:Şafak doğan güneş:nazar:
Allah hepinizi sevdiğine kavuştursun birdahada ayrılık yaşatmasın inşallah:16:

Günaydın:52::52::52:
Şafağımız doğan güneş+2:72:
:72::72:

:62::62::62::62::62::62::62:

aşkım çarşıda :62::62::62:msn de görüşeceğiz şimdik:62::62::62:

5 ay olma olma tam gelmesine 2 gün kala hasta oldum inanamıyorum kendime :5:
hem salya sümük oldum üstüne boğaz ağrısı,halsizlik :84:
ne bahtsızmışım ben :14:

gunaydin kizlar...

safak 2 herkezde tatli bir heyecan ne güzel..
bende sevinmiyor degilim ama keske yanimda olabilseydi:50:

Back