337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

anladm canım cekhu ve sen hızır gıbı yetıştınız valla ızmırın guzelleri cok sagolun tesk ettım kızlar konusayım bı kesn sıze sorcam bılgınze ıhtıyacım olcak

nedemek cnm naptıkki..
Herzaman beklerim.msni veririm istersen..
yemin törenine gitcenmi otel falan ayarladınmı ayarlamadıysan ben bilgi veririm sna..

ben bucalıyım annenlerde orda.
işte 23 yıl izmirde yaşadıktan sonra istanbula geldim...
Güzel memleketim..
Göztepe çok severim orayı yalıyı falan arkadaşlarım var orda ..

senin asker nerde?

ızmır den sonra hele hele ıstanbul kabus gıbı gelıyor bana
bız eskıden karatas ta oturuyorduk 3 sene oldu goztepe ye tasınalı..gecenın bır vaktı rahatlıkla dısarda tek basına gezebıldıgın tek yer herhalde...

canakkale ezıne de canım..senınkı?

tabi cnm sizin oralar öle..
İstanbulada alıştım avrupa yakası bahçelievlerdeyim bende izmirin göztepesi gibi burasıda..

Benim eşim Nevşehir il jandarma komutanlığında cnm..

Bugün saat 6 dan sonra meleğimle konuştum Elinde sigara ile iş yaptığı için ceza verip ,şinav pozisyonu al ve öyle kal demişler Nasıl canım sıkıldı bir bilseniz ceza verene kafa göz dalasım var

anladm canım cekhu ve sen hızır gıbı yetıştınız valla ızmırın guzelleri cok sagolun tesk ettım kızlar konusayım bı kesn sıze sorcam bılgınze ıhtıyacım olcak

ne zaman ıstersen her konuda yardımcı oluruz canım :)

ama söyle de birşey var onlar bizim gibi ayy napıyo acaba askımız falan diyip oturup aglamaz bu kadar kafa dinlemelerine bakarlardı; aman yaradılış işte pinpirikliyiz bizz

hanı bız dıyoruz ya fırsat buldukca ara dıye onlara sorsak bu soruyu gunde bır kere arasan yeter derler kesın

masaj falan yaptırıp ardından solaryuma gıdıyorlarmıs canım

nedemek cnm naptıkki..
Herzaman beklerim.msni veririm istersen..
yemin törenine gitcenmi otel falan ayarladınmı ayarlamadıysan ben bilgi veririm sna..

yemın torenıne gıdemıcem cnm malesef onun dısında gunu bırlık gıtcem ama hafta sonu onun carşı ıznınde sabah gıdıp aksam gerı doncem ucakla artk yatılı kalamıcagım ıcın cnm ..yınede cok saol senın askern nerdeydı cnm

tabi cnm sizin oralar öle..
İstanbulada alıştım avrupa yakası bahçelievlerdeyim bende izmirin göztepesi gibi burasıda..

Benim eşim Nevşehir il jandarma komutanlığında cnm..

jandarma senınkıde :) jandarma olmaları avantaj aslında..cunku ıl sınırları dısına gıtmıyorlarmıs dagıtımda..

hemen arkandayım canım bı ara benımkının komutanına da dalalım olur mu

ayy sorma cnm yaaaa çılgın dershane vardıyaa onu deiştiriorum çılgın kışlaaa

benimkide gittii... eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:

ayy sorma cnm yaaaa çılgın dershane vardıyaa onu deiştiriorum çılgın kışlaaa

keske oyle olsa bızde gıderdık o zaman gonullu askerlık yapardık

benimkide gittii... eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:

Allah kavustursun canım eskı de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…