anladm canım cekhu ve sen hızır gıbı yetıştınız valla ızmırın guzellericok sagolun tesk ettım kızlar konusayım bı kesn sıze sorcam bılgınze ıhtıyacım olcak
ben bucalıyım annenlerde orda.
işte 23 yıl izmirde yaşadıktan sonra istanbula geldim...
Güzel memleketim..
Göztepe çok severim orayı yalıyı falan arkadaşlarım var orda ..
senin asker nerde?
ayy bu yumide bi acaip kendi nişanlısı arasa bukadar sevnmio mendil sallıo yaaaaaoldu olcak halaya kalk yumi
ızmır den sonra hele hele ıstanbul kabus gıbı gelıyor bana
bız eskıden karatas ta oturuyorduk 3 sene oldu goztepe ye tasınalı..gecenın bır vaktı rahatlıkla dısarda tek basına gezebıldıgın tek yer herhalde...
canakkale ezıne de canım..senınkı?
anladm canım cekhu ve sen hızır gıbı yetıştınız valla ızmırın guzellericok sagolun tesk ettım kızlar konusayım bı kesn sıze sorcam bılgınze ıhtıyacım olcak
ama söyle de birşey var onlar bizim gibi ayy napıyo acaba askımız falan diyip oturup aglamaz bu kadar kafa dinlemelerine bakarlardı;aman yaradılış işte pinpirikliyiz bizz
aynen öle bnmkı dedıkı bana dun burda sular çok soguk çorap falanda yıkayamam ben dedi tamammı bende dıorumkii salaklıga bak aaa aşkım sıcak su akmıomu çeşmeden :) tabi hayatım burda sıcak su ,solayum,sauna,jakuzi herşey var 5 yıldzlı tugay komutanlıgı burası dedii ben koptummm
nedemek cnm naptıkki..
Herzaman beklerim.msni veririm istersen..
yemin törenine gitcenmi otel falan ayarladınmı ayarlamadıysan ben bilgi veririm sna..
tabi cnm sizin oralar öle..
İstanbulada alıştım avrupa yakası bahçelievlerdeyim bende izmirin göztepesi gibi burasıda..
Benim eşim Nevşehir il jandarma komutanlığında cnm..
Bugün saat 6 dan sonra meleğimle konuştumElinde sigara ile iş yaptığı için ceza verip ,şinav pozisyonu al ve öyle kal demişler Nasıl canım sıkıldı bir bilseniz ceza verene kafa göz dalasım var
ne zaman ıstersen her konuda yardımcı oluruz canım :)
hanı bız dıyoruz ya fırsat buldukca ara dıye onlara sorsak bu soruyu gunde bır kere arasan yeter derler kesın
masaj falan yaptırıp ardından solaryuma gıdıyorlarmıs canım
ayy sorma cnm yaaaa çılgın dershane vardıyaa onu deiştiriorum çılgın kışlaaa
benimkide gittii...eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?