337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kizlarr cok girgir siniz yaaa..
askerlerimizde böyledir insallahhh..rahatlari yerindedir..
bizim gibi tel basinda onlarda bekliyordur suan bence

tel caldı atladım.. su arıtma supurge neyım pazarlama sırketınden arıyorlarmıs... kadn konusuyoo allah konsuyooo,"almıcam ,yapmıcam gelmeyınn by by" dedım kapattım

ayyyy cok ayıp oldu yaaa aşkım arar da ulaşamaz diyeee offf offf

Bana her türlü uyar canım Geçmişi fazla okuyamadım seninkisinin komutanı ne yapmış ?

cok calıstırıyormus
hastalanmıs dun aksam ama revır e bıle gıdememıs

kizlarr cok girgir siniz yaaa..
askerlerimizde böyledir insallahhh..rahatlari yerindedir..
bizim gibi tel basinda onlarda bekliyordur suan bence

yok benımkı mutlaka muhabbet edıyordur car car car anlatıyordur bır seyler...ıkı dakka susmaz cunku..
tabıı ıyılestıyse

selam kızlar
dün moralimçok bozuktu, aşkım akşam aramadı..
ben de gittim ağlaya ağlaya yattım zıbardım..
ama kesin yarın arayacak dedim, çünkü dayanamaz bana,habersiz bırakmaz dedim.
ama arayamayınca çokçokk üzüldüm..
sabah 7.20 de aradı bebeğimm
dün akşam 2 saat boyunca ayakta dikilmişler.
bir kişi gelmedi diye hepsi cezalandırılmış. gece 10.30 da içeri sokmuşlar
kıyamam yaa, hepsine de yazık bi kişi yüzünden.

o yüzden arayamamış 5 dk konuştum ama ben nasıl şenlendim anlatamam

biraz önce de yine aradı canım içi, canım aşkım, gurban olduğum
banyoya gideceklermiş, toplu halde mi yapacaksınız dedim güldüm evet dedi o da güldü..
hep neşeli espirili konuşuyorum ki içi rahat etsin, o da mutlu olsun..

kızımız hep elimi ısırıyo, çok pis dövücem haa dedim, sen merak etme gelince ben onu döverim dedi
ayhh canım aşkım yaa gelse de beni de dövse:31
:

benimkide gittii... eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:

Anaa!!En sonunda buldum bi tane daha Keşan'a giden!Benimki de orda.Ne olarak yapıyor askerliğini canım biliyomusun?Benimki Top.er

benimkide gittii... eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:

aramadı diyemi eski merak etme arasın sende ben gibi herseyi geri alırsın içini ferah tut

kzlar size doyum olmaz ben kaçıorum yatıcm buakşam erken yatıcm çok uykm geldiii yarn sabah grmek üzere hepinize hyrlı geceler

ŞAFAK 152..!

bende hıc mesgul etmıyorum valla kız arkadaslarm bıle aradıgnda gevezelk etmyn hdi kapayn dıyorum paso..askım arar sonra bıde mesgul olur

gozunnnn aydınnnnnnnnnn:79:

eşın senı dovsunnn tatlım,kızın icabına benim sultanımm bakarrrr

benimki nevşehir il jandarma cnm..
uçak bileti pegasustan bak ucuz oluyor genelde 1 ay önceden falan:)
sen nerdeydin?

vallaha sana bır sey dıyeyım mı..
bu ara bırılerıyle cok pıs kavga edesım var :)
bugun hele hele,bankamatıkte para yatırıyorum teyzenın bırı geldıııı dıbımde durdu!ters ters bakıyorum kadına hııııcccc umru degıl!!!!hey Allahım dıye baka baka soylendım,laf soylesınde kavga edeyım dıye bana mısın demedı
sonra otopark a gırdım,yolun ortasından yuruyen ıkı kadın arabayla gırdım dıplerıne kadar daaaaaattt dıye asıldım kornaya araba yolunun ortasından yuruyorlar dıye..ama onlarda hıc dalasmadı bana :)))
dıyorum ya geldıler dıye vallahı geldıler...mıllete sarıyorum psıkopat psıkopat boyle bırı degılımdır aslında

aramadı diyemi eski merak etme arasın sende ben gibi herseyi geri alırsın içini ferah tut

bizimki biraz karışık bi durum aslında :44:
ayrıldık biz,sorumluluk alamadı,askere gitmicem diyodu sürekli,ayrılmak zorunda kaldık.
sonra bi gün bi telefon ben askere gidiorum diye..düştüğü yeri bile ben baktım ben haber verdim gidene kadar konuştuk hep ama gittiğinden beri hiç haber almadım.
gözüm telefonda hep..

ayyy bacım o son dedıgını bı daha yapma.. ben bi bebegın sebeı oluyordum.. hanım 6 aylık hamıleymıs ben nerden bıleyım arkasında yazmıyor ki" uzun ve genıs arac" diye.... allahtan bısey olmadı bebege de hanımada....

kızlar ustabırlıgınde bunlar daha rahat televızyon ızlerler...askerıye de genelde kral tv ızlenıyor ya hep beraber bır arksam kral tv ye msj atalım
ben benımkıne kesın yapıcam

merak etme canım iş olacağına varır hepimiz ne badireler atlattık erkekler biraz farklı düşünüyor ama gitmeden seni aradıysa bişeyler bitmemiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…