hemen arkandayım canımbı ara benımkının komutanına da dalalım olur mu
Bana her türlü uyar canımGeçmişi fazla okuyamadım seninkisinin komutanı ne yapmış ?
kizlarr cok girgir siniz yaaa..
askerlerimizde böyledir insallahhh..rahatlari yerindedir..
bizim gibi tel basinda onlarda bekliyordur suan bence
benimkide gittii...eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:
benimkide gittii...eski benimki demem daha doğru olur sanırım.. :44:
Edirne keşanda şuan.beni daha hiç aramadı,ailesiyle konuşmuş iyiymiş..çok merak ediyorum ne durumda acaba :26:
tel caldı atladım.. su arıtma supurge neyım pazarlama sırketınden arıyorlarmıs... kadn konusuyoo allah konsuyooo,"almıcam ,yapmıcam gelmeyınn by by" dedım kapattım
ayyyy cok ayıp oldu yaaa aşkım arar da ulaşamaz diyeee offf offf
Anaa!!En sonunda buldum bi tane daha Keşan'a giden!Benimki de orda.Ne olarak yapıyor askerliğini canım biliyomusun?Benimki Top.er
selam kızlar
dün moralimçok bozuktu, aşkım akşam aramadı..
ben de gittim ağlaya ağlaya yattım zıbardım..
ama kesin yarın arayacak dedim, çünkü dayanamaz bana,habersiz bırakmaz dedim.
ama arayamayınca çokçokk üzüldüm..
sabah 7.20 de aradı bebeğimm
dün akşam 2 saat boyunca ayakta dikilmişler.
bir kişi gelmedi diye hepsi cezalandırılmış. gece 10.30 da içeri sokmuşlar
kıyamam yaa, hepsine de yazık bi kişi yüzünden.
o yüzden arayamamış 5 dk konuştum ama ben nasıl şenlendim anlatamam
biraz önce de yine aradı canım içi, canım aşkım, gurban olduğum
banyoya gideceklermiş, toplu halde mi yapacaksınız dedim güldüm evet dedi o da güldü..
hep neşeli espirili konuşuyorum ki içi rahat etsin, o da mutlu olsun..
kızımız hep elimi ısırıyo, çok pis dövücem haa dedim, sen merak etme gelince ben onu döverim dedi
ayhh canım aşkım yaa gelse de beni de dövse:31:
yemın torenıne gıdemıcem cnm malesefonun dısında gunu bırlık gıtcem ama hafta sonu onun carşı ıznınde sabah gıdıp aksam gerı doncem ucakla artk yatılı kalamıcagım ıcın cnm ..yınede cok saol senın askern nerdeydı cnm
ayyy benimkide topçuuuu er
tel caldı atladım.. su arıtma supurge neyım pazarlama sırketınden arıyorlarmıs... kadn konusuyoo allah konsuyooo,"almıcam ,yapmıcam gelmeyınn by by" dedım kapattım
ayyyy cok ayıp oldu yaaa aşkım arar da ulaşamaz diyeee offf offf
aramadı diyemi eski merak etme arasın sende ben gibi herseyi geri alırsın içini ferah tut
vallaha sana bır sey dıyeyım mı..
bu ara bırılerıyle cok pıs kavga edesım var :)
bugun hele hele,bankamatıkte para yatırıyorum teyzenın bırı geldıııı dıbımde durdu!ters ters bakıyorum kadına hııııcccc umru degıl!!!!hey Allahım dıye baka baka soylendım,laf soylesınde kavga edeyım dıye bana mısın demedı
sonra otopark a gırdım,yolun ortasından yuruyen ıkı kadın arabayla gırdım dıplerıne kadar daaaaaattt dıye asıldım kornayaaraba yolunun ortasından yuruyorlar dıye..ama onlarda hıc dalasmadı bana :)))
dıyorum ya geldıler dıye vallahı geldıler...mıllete sarıyorum psıkopat psıkopatboyle bırı degılımdır aslında
benimki nevşehir il jandarma cnm..
uçak bileti pegasustan bak ucuz oluyor genelde 1 ay önceden falan:)
sen nerdeydin?
bizimki biraz karışık bi durum aslında :44:
ayrıldık biz,sorumluluk alamadı,askere gitmicem diyodu sürekli,ayrılmak zorunda kaldık.
sonra bi gün bi telefon ben askere gidiorum diye..düştüğü yeri bile ben baktım ben haber verdim gidene kadar konuştuk hep ama gittiğinden beri hiç haber almadım.
gözüm telefonda hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?