337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyiyiz napalımm son beş günü saya saya bitiremedik bi türlüü spooke çocukları boş bırakıyor heralde, eger öyleyse yılın en iyi öğretmeni seçilir :))

yook canıım ne çocukları boş bırakmassııı ben öğlencciyim arkadaşlarr derstee nete filan girmem ben yoktur öyle alışkanlıklarıım bir dakikaaa bile boş geçmezz derslerimde bilgilendiriyim dedim....

ayy kıyamam, arayamazsa da nolcak kaç günümüz kalmış dimi ama :)

ama olsun 1 dakika bile sesini duysam yeterdison günler hiç konuşamıyoruz zaten
geceden dündüze döndü dün
pislikler aşkıma yine nöbet vermişler gece uyuyum aşkım bari dedi biraz dinleyim de öle nöbet tutayım
ama bugün aramdı hiç

bunları geçtim
sinir oluyorum askerlik komutanlara hizmet olmuş

hıım benim askerime iyimisin diye sormuşlar öle iyiyim demiş öle yazmışlar raporu
bidaha gitmez herhalde

aynen aynenn öle olmuşşş ki benim sewgilim orda ameliyat oldu 37 dikişi war onnarı bile kontrol etmemişler...maksat kontrol yapıldı demek...

aynen aynenn öle olmuşşş ki benim sewgilim orda ameliyat oldu 37 dikişi war onnarı bile kontrol etmemişler...maksat kontrol yapıldı demek...

aşkımın ayakları perişan olmuş bottan doktor terlik izni vermiş
komutan git spor ayakkabılarını giy demiş
erkekleri askere mi yolluyoruz eziyete mi anlamadım

benim sewgiliik nete girmiş bugünnnn hastaneye götürmüşlerrr meğersem ama heberim bilee olmadıı face me yazmış ordaan haberim oldu böhüüü ((

size çarşı vermediler dimi yaa
bize de verdiler güya ama yarım gün kalabiliyor, sonra uyumayaa.gece santralde olduğu için

dün bi abartmışız msnde 3 saat konuşmuşuz, gece de telefonda konuştuk 2 saat
abarttık mı ne

yaa ben bu gün hepi topu 20 dk konuştuum o da bitti yanii uyumaya gitti artık konuşamayıız ( abartmışsınızz ama hakkınız abartın sonuna kadar :)) bizde artık askerlik bitince anlatcaklarım birikmiş bi waziyette buluşuruz n napaalım...

benim sewgiliik nete girmiş bugünnnn hastaneye götürmüşlerrr meğersem ama heberim bilee olmadıı face me yazmış ordaan haberim oldu böhüüü ((

geçmiş olsun canım , belki kontrol için falandır yaa...

orda kız arkadaşı olanların içinde en çok konuşan bizmişiz, dalga geçiyolar benim aşkımla
bırak onları içi geçmiş hepsinin diyor banane ya abartmak hakkımız, özledik
askerlik bi bitsin daha konuşucak çoook şeyimiz var canımcım, asıl o zaman başlıcak konuşmalar, askerlik anıları vs vs.

aşkımın ayakları perişan olmuş bottan doktor terlik izni vermiş
komutan git spor ayakkabılarını giy demiş
erkekleri askere mi yolluyoruz eziyete mi anlamadım

benim aşkıma da şubatta vermişlerdi terlik izni ama yağmur çamur perişan olmuştu..
verdikleri izin de bir işe yaramamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…