koca eskerliği de yedik bitirdik hee:124:
koca eskerliği de yedik bitirdik hee:124:
aşkım bu saat oldu arayamadı
iyiyiz napalımm son beş günü saya saya bitiremedik bi türlüüspooke çocukları boş bırakıyor heralde, eger öyleyse yılın en iyi öğretmeni seçilir :))
ayy kıyamam, arayamazsa da nolcak kaç günümüz kalmış dimi ama :)
ayy kıyamam, arayamazsa da nolcak kaç günümüz kalmış dimi ama :)
benim sewgiliik nete girmiş bugünnnn hastaneye götürmüşlerrr meğersem ama heberim bilee olmadıı face me yazmış ordaan haberim oldu böhüüü((
maşallah sana ultrasüper hatun
geçmiş olsun canım askerin hasta mı olmuş
yook canım terhis için son kontrolll....tüm askerleri götürmüşler...
hıım benim askerime iyimisin diye sormuşlar öle iyiyim demiş öle yazmışlar raporu
bidaha gitmez herhalde
hepimize maşallah sonunda kavuşucaz ERlerimize
aynen aynenn öle olmuşşş ki benim sewgilim orda ameliyat oldu 37 dikişi war onnarı bile kontrol etmemişler...maksat kontrol yapıldı demek...
benim sewgiliik nete girmiş bugünnnn hastaneye götürmüşlerrr meğersem ama heberim bilee olmadıı face me yazmış ordaan haberim oldu böhüüü((
size çarşı vermediler dimi yaa
bize de verdiler güya ama yarım gün kalabiliyor, sonra uyumayaa.gece santralde olduğu için
dün bi abartmışız msnde 3 saat konuşmuşuz, gece de telefonda konuştuk 2 saat
abarttık mı ne
yaa ben bu gün hepi topu 20 dk konuştuum o da bitti yanii uyumaya gitti artık konuşamayıız( abartmışsınızz ama hakkınız abartın sonuna kadar :)) bizde artık askerlik bitince anlatcaklarım birikmiş bi waziyette buluşuruz n napaalım...
aşkımın ayakları perişan olmuş bottandoktor terlik izni vermiş
komutan git spor ayakkabılarını giy demiş
erkekleri askere mi yolluyoruz eziyete mi anlamadım
şükür rabbime yaa..hiç geçmeyecek sanmıştım bıaralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?