Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık bu haftasonu nasıl geçer ya da geçer mi bilemiyorum![]()
ben şafağı attırayım artıkın, uykum geldi..
şafağımız soooooon 3![]()
benim aşkıma da şubatta vermişlerdi terlik izni ama yağmur çamur perişan olmuştu..
verdikleri izin de bir işe yaramamıştı![]()
hep eziyet hep eziyet askerlere
aşkımla konuştum aradı paşam 16sı sabah 5te uçağa binecekmiş
17si de otobüse binecek benim yanıma gelmek için 18 i yanımda
konuşamadık ama iyiymiş![]()
o kdr erken mi çıkarıolarmış ne güzel....bizimkini 17sinde öğleye kadar tutucaklarmışşş
800 km yi geçiyor ya yol canım ondan erken çıkıyor aşkım00.00 dan sonra çıkabilirmiş yani 05.00da çıkcaz bizde
bişey duymuştum askeriyeye bileti faxlıyorsun öyle çıkıyorsun diye:26:
yook 16 sında çıkmasına diilde sabahın erkeninde çıkarmasına şaşırdım bizim komutanlar izin wermiiiiy de![]()
bitse de kurtulsak
![]()
yook canıım ne çocukları boş bırakmassııı ben öğlencciyim arkadaşlarr derstee nete filan girmem ben yoktur öyle alışkanlıklarıım bir dakikaaa bile boş geçmezz derslerimde bilgilendiriyim dedim....
yaa tabiki de öğretmenliğin sorumlulugu çok daha başkadır..benimkisi öylesine bi şakaydı spokee..
bi de ben acaiip boşladım işleri iki satır yazıyı kafamı toplayıp adam gibi yazamıyorum..saçmasapan hatalar yapıyorum bu sıralaar..umarım geldiğinde normale dönerimm![]()
ben geeeldiiim :) ama ama ama ben bi haber aldım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
arkadaşım aradı 19 mayısta yanındayım diye. sürpriz yapacaktım ama vazgeçtim dedi. Samsun'dan geliyo. biletini falan da almış. 19 mayıs sabahı yanındayım dedi. ne hissetsem bilemedim bir senedir gelmesini bekliyordum ama bu tatilde değiiil. :105: eee şimdi gelme desem olmaz.
ooofffff.
ikisini de çok seviyorum ben amaaaaa :84: :84: :84:
soon döööööörttttttttttt sayılır artık:))))
hıım annadım :))) bende çocukları boşlayaamam belirtiiyim didim :)) gelince normale dönersin normale döneriz hep beraber :))
ben geeeldiiim :) ama ama ama ben bi haber aldım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
arkadaşım aradı 19 mayısta yanındayım diye. sürpriz yapacaktım ama vazgeçtim dedi. Samsun'dan geliyo. biletini falan da almış. 19 mayıs sabahı yanındayım dedi. ne hissetsem bilemedim bir senedir gelmesini bekliyordum ama bu tatilde değiiil. :105: eee şimdi gelme desem olmaz.
ooofffff.
ikisini de çok seviyorum ben amaaaaa :84: :84: :84:
daha var benim şafağım 6
![]()
ben olsam sölerdiim açık açıııkkkkk....sonuçta beş aydır bu günleri bekliosuun ...
vala canım ben olsam da uygun bi dille durumu anlatırdımm hem bu kadar yakın arkadasınsa senin gün saydıgını ve o zaman görüşeceginizi biliyodur bilmiyorsa da anlatırsın o da anlayışla karşılar
hem bence bu durumu askerinde pek hoş karşılamayabilir..yani ben böyle bişey desem benimki acaip bozulurdu banaa