• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

inşallah bizde biran önce böyle yazmaya başlarız canım yaa.Hiiiiiiiiiçççç ayrılmayın inşallah.

İnşalah canımm inşalahh..o günleri de görücez merak etmeee
ayrılmayalımmmm tabi hiçbirimizz :)))

ayyy ewet 17 mayısaaa bıraktılar herşeyi :)) bizim okulda kermes war o gün...yüksek lisansın son başwuru günü17 mayıs :)

:) yaa herşeyi ona göre yapmışlaar..herkes kutluyor bugünü :9: :9:

gerçi benim için büyül gün 18 mayıs ama olsunn onlar çıkıcak yaa..ankesörlüden kurtulucaz yaa bu bile çok büyük bişeyy :46:

İnşalah canımm inşalahh..o günleri de görücez merak etmeee
ayrılmayalımmmm tabi hiçbirimizz :)))

:) yaa herşeyi ona göre yapmışlaar..herkes kutluyor bugünü :9: :9:

gerçi benim için büyül gün 18 mayıs ama olsunn onlar çıkıcak yaa..ankesörlüden kurtulucaz yaa bu bile çok büyük bişeyy :46:

kesinlikleee ankesöööör benim için ölüüm gibi artıkkk:(( gerçi iyiki war ankesör yksa hepten görüşemicektik :( ooof ooff geçsin şu beş güncüüüükkkk....

ne alkoliğiz ne esrarkeş şafak sadece beş :52:
nabersiniz güzeller heyecan dorukta artık :79:

kesinlikleee ankesöööör benim için ölüüm gibi artıkkk:(( gerçi iyiki war ankesör yksa hepten görüşemicektik :( ooof ooff geçsin şu beş güncüüüükkkk....

beş güncüük demek bile güzel oluyo ama spookee :)))
dün yine konuştuk ankesörden sesi öyle uzaktan geliyoki sanki kanadayla konuşuyorumm
hiç bişey anlamadım muhtemelen böyle demiştir die bagıra bagıra bişeyler anlattım vala :))

ne alkoliğiz ne esrarkeş şafak sadece beş :52:
nabersiniz güzeller heyecan dorukta artık :79:

eveeet heyecaaan dorukktaa bu haftaya bitirdikmii tamamdııır
sonrada askerlerimiz yoldaa :10: :10: :10:

kızlar napıyosunuz? spooke işe gtmedn mi sen bugün?

iyiyiz napalımm son beş günü saya saya bitiremedik bi türlüü :9: spooke çocukları boş bırakıyor heralde, eger öyleyse yılın en iyi öğretmeni seçilir :))

evet canım iyiyim ve çok heyecanlıyım :)
sevgilimi karşılamaya gidemicem o yüzden biraz üzülüyorum :69:

ben sürpriz yapıcam ya da yapmayı planlıyorum diyelim. :52: trenden inecek böööö diye karşısına çıkıcam :62: :62: UMARIM

üzülme güzelim gidemezsek de artık bizimleler. başka zaman sürprizler yaparız onlara :66::66::66::66:

ben sürpriz yapıcam ya da yapmayı planlıyorum diyelim. :52: trenden inecek böööö diye karşısına çıkıcam :62: :62: UMARIM

üzülme güzelim gidemezsek de artık bizimleler. başka zaman sürprizler yaparız onlara :66::66::66::66:

ne güzel ya inşallah istediğin gibi olur..
bende süpriz yapmak istiyodum ama malesef :(
napalım artık sonra kavuşurum bende :59:

Back