337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ewet eweeeet bitioooo bitsiin artık nete girmicem ya gına geldi sıkıntıdan ama mecbur:)) bugün bizimkilere nefes i izletmişlerr yazıık yawruum iice duygusallaşmıış ...
başka izletecek filmmi bulamamışlar:) bilrek izletiolar bakın nsıl skerlik yapanlar var dıe

ben inananamıyorum geleceğine yaa bi yandan hazırlık yapıyorum bi yandan hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. dün saçlar kesildi cumartesi alışveriş var. pazartesi, salı işte geçecek zaten çarşamba da gelecek anaaaaam :111:

atarsa 4
dört sayısına yok mu bir kafiyeli söz?

şafağı atarsa dört
Akşam açılan dötünü ört
Üşütüp pırtlayacaksın zort zört
Kociş gelince salma sonra bört bört

bunu eski dönem asker bekleyen kızlar yazmış onların forumunda okurken bulmuştumm :90: :90: :90:

günaydıın kızlaaar dogan güneeş yaklaştı da yaklaştıı
şimdiden içimizi ısıtmayaa başladıııı....
şafak eridi bitti tükendiiii
çok şüküüür bugünlere de geldiiikk....
bu son ayrılıgımız olsun bi daha hiiiç ayrılmayalım inşalahhh

kızlar bi de bişey dikkatinizi çektimi..kral tv video müzik ödülleri 17 mayıs akşamında ypılacakmış onlarda şafak sayıyor hergünn
aklınıza gelirse açın bakın saolsunlar bizim yerimize onlarda hergün tek tek sayıyor

inşallah bizde biran önce böyle yazmaya başlarız canım yaa.Hiiiiiiiiiçççç ayrılmayın inşallah.

ayyy ewet 17 mayısaaa bıraktılar herşeyi :)) bizim okulda kermes war o gün...yüksek lisansın son başwuru günü17 mayıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…