337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

inşallah bizde biran önce böyle yazmaya başlarız canım yaa.Hiiiiiiiiiçççç ayrılmayın inşallah.

İnşalah canımm inşalahh..o günleri de görücez merak etmeee
ayrılmayalımmmm tabi hiçbirimizz :)))

ayyy ewet 17 mayısaaa bıraktılar herşeyi :)) bizim okulda kermes war o gün...yüksek lisansın son başwuru günü17 mayıs :)

:) yaa herşeyi ona göre yapmışlaar..herkes kutluyor bugünü

gerçi benim için büyül gün 18 mayıs ama olsunn onlar çıkıcak yaa..ankesörlüden kurtulucaz yaa bu bile çok büyük bişeyy

kesinlikleee ankesöööör benim için ölüüm gibi artıkkk( gerçi iyiki war ankesör yksa hepten görüşemicektik ooof ooff geçsin şu beş güncüüüükkkk....

ne alkoliğiz ne esrarkeş şafak sadece beş
nabersiniz güzeller heyecan dorukta artık :79:

kesinlikleee ankesöööör benim için ölüüm gibi artıkkk( gerçi iyiki war ankesör yksa hepten görüşemicektik ooof ooff geçsin şu beş güncüüüükkkk....

beş güncüük demek bile güzel oluyo ama spookee :)))
dün yine konuştuk ankesörden sesi öyle uzaktan geliyoki sanki kanadayla konuşuyorumm
hiç bişey anlamadım muhtemelen böyle demiştir die bagıra bagıra bişeyler anlattım vala :))

ne alkoliğiz ne esrarkeş şafak sadece beş
nabersiniz güzeller heyecan dorukta artık :79:

eveeet heyecaaan dorukktaa bu haftaya bitirdikmii tamamdııır
sonrada askerlerimiz yoldaa

kızlar napıyosunuz? spooke işe gtmedn mi sen bugün?

iyiyiz napalımm son beş günü saya saya bitiremedik bi türlüü spooke çocukları boş bırakıyor heralde, eger öyleyse yılın en iyi öğretmeni seçilir :))

evet canım iyiyim ve çok heyecanlıyım :)
sevgilimi karşılamaya gidemicem o yüzden biraz üzülüyorum

ben sürpriz yapıcam ya da yapmayı planlıyorum diyelim. trenden inecek böööö diye karşısına çıkıcam UMARIM

üzülme güzelim gidemezsek de artık bizimleler. başka zaman sürprizler yaparız onlara

ne güzel ya inşallah istediğin gibi olur..
bende süpriz yapmak istiyodum ama malesef
napalım artık sonra kavuşurum bende

selam kızçeler
durumlar nasıl bakalım?

Son 75 saatimiz kaldı kıslar, 75 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…