• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben buralardayım sabaha kadar nöbetçiyiz aşkımla birliktee.
gece konuşmanın tadı da bi başka :69: fısır fısır:9:

merhablar....ben geldimm..:3::3::3:yaa nezamandır giremiyorum iş buldum basladım oyüzden giremiyorum fırsat olmuyo özledim sizi:16:

ne güzel ya darısı başımıza daha yemin törenine gün sayıyoruz:(

yaşarken geçmiyormuş gibi geliyor ama sonra bi bakmışsın hooop bitivermiş. İlk ayı bitirdikten sonra gerisi daha kolay. ilk ay aman yarabbiiim ne uzundu, sene gibi. bundan sonrası sizin için de sorunsuz geçer umarım. darısı başınıza, birlikte görün inşallah güzel günleri. son ayrılığınız bu olsun...

yaşarken geçmiyormuş gibi geliyor ama sonra bi bakmışsın hooop bitivermiş. İlk ayı bitirdikten sonra gerisi daha kolay. ilk ay aman yarabbiiim ne uzundu, sene gibi. bundan sonrası sizin için de sorunsuz geçer umarım. darısı başınıza, birlikte görün inşallah güzel günleri. son ayrılığınız bu olsun...

amin canım inşallah sizde hayırlısıyla kavuşur hep mutlu olursunuz

günaydınnnnnn şekerlerim nasılsınız bakiiim,sonlara geldik be elbirliğiylee kıslar,bitirdik şu askerlik derdinide zaman artık önümüze bakma hayatımızı şekillendirme zamanı,bakalım kim neler yaşıycak askerlikten sora kim ne zaman sözlenecek kim nişanlanacak kim evlenecek kim ne giyecek düğün nerde olacak vs vs... daha neler var dimi bi çoğunuzun önünde,bizim çok şükür kurulu bi düzenimiz var ama artık bu iş çok bunalttı bizi sanırım bırakıcaz ve memur olucaz bizde,eşim dönünce kpss den tercih yapıcak(gerçi bu ortamda ösym bile bunca şey karıştırırken o nasıl olcak hiç bilmiyom)acaba olursa neresi olucak derdi yiyip bitiriyo şimdide beni:14::14::14::14::14:

günaydınnnnnn şekerlerim nasılsınız bakiiim,sonlara geldik be elbirliğiylee kıslar,bitirdik şu askerlik derdinide zaman artık önümüze bakma hayatımızı şekillendirme zamanı,bakalım kim neler yaşıycak askerlikten sora kim ne zaman sözlenecek kim nişanlanacak kim evlenecek kim ne giyecek düğün nerde olacak vs vs... daha neler var dimi bi çoğunuzun önünde,bizim çok şükür kurulu bi düzenimiz var ama artık bu iş çok bunalttı bizi sanırım bırakıcaz ve memur olucaz bizde,eşim dönünce kpss den tercih yapıcak(gerçi bu ortamda ösym bile bunca şey karıştırırken o nasıl olcak hiç bilmiyom)acaba olursa neresi olucak derdi yiyip bitiriyo şimdide beni:14::14::14::14::14:

günaaaydıın :))oooyy oooyy o ösym delirtiiyoo beniiii....ben kendimi kurtardıım da bi de sewgilim kurtarabilseydiii....inş sizin de oluuur canıım istediğiniz şeyleeeeeeeeeer...........

o ösym bizi de delirtiyor
nolur yani sevgilimi istanbula atasa ölür mü!!

bu arada çarşılar başladı bugün:32:

Son düzenleme:
neyse artık soon 6 gün daha dayanıcam görmesemde ....bu aradaa 50 gündür yüzünü hiiç görmediim netten bile :(( unutcam ulen :)

yok yok unutmazsın bizim daha fazla rekorlarımız var unutmuyosun :9:
oyy melek yüzünü nasıl unuturum ben sevgiliminnn:69:

Back