spooke canım, en fazla 7 gün falan ceza verirler o da askerlikten sayılır zaten..
ama bence de ceza vermezler azcık günü kalmış..
eşimin olduğu yerde tel yakalatan çok olmuş, ceza vermemişler, ellerinden almışlar sadece telefonlarını..
inşallah bişey olmayacaktır merak etme..
Komutanları iyiyse bişey olmaz.Bizimkininde orda herkesin teli olduğunu biliyorlar ama bişey demediler şimdiye kadar.Kötü düşünme sen birşey olmaz inşallahumarıım canııım yaaa bende inanmaak istiyoruum ama içim içimi kemiriyor bi taraftan dai,nş olmazz inş bişi olmaaaz.....
fulyaaa
herkes olumlu düşünüyor bak sinerji yarattık
bişeycik olmaz görürsün :)
canım ben de şimdi okudum.. bişey olmaz inş. dulaarım sizinle.. o kadar az kalmışken yapmazlar. gözdağı vermek için yapıyolardır. güzel düşün güzel olsun)
:)) inş inşş inşşş :)) şimdii aradı yatıomuş da aramayınca hapse atıldı filan sanıom ....umarıım hallolur yarınaa
kızlarr hepisiniiizinde başınıı şişirdiiim(( kusuraaa bakmayınn....dua edin ama bize....
oh sesini de duydun iyi gelmiştir
yarına her şey hallolur inşallah dualarım sizinle
haberdar et bizi de durumdan
fulya cnm üzüldüm çok ama bukadar temiz kalpli yarenin duasıyla bişicik olmucak askerine inşallah..
hu huuuuuuuuuuuu 337. dönem asker yarenleri canlarım ciğerlerim bu saatte sizlere bi selam çakiim öle gidiim istedim hazır ofise gelmek zorunda kalmışken zavallı ben bide şafak attıriim öle gidiim artık demi napıyosunuz bakiim
nolmuş?????
facede bana arkdşlık yollayan senmisinnnn ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?