- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
pöffftel nu yakalanndıı ceza alcak ...olan bu(( ama inş bişiycik olmıcak ...kızlar öle diolar bakalım...
şafaga ramak kala olacak işmi................. olmaz bişi merakmetme:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pöffftel nu yakalanndıı ceza alcak ...olan bu(( ama inş bişiycik olmıcak ...kızlar öle diolar bakalım...
sorun vardı çok önce şimdi yollayın alim sizi :)))))))bende gönderdm sana ama kabul etmiyosun![]()
sorun vardı çok önce şimdi yollayın alim sizi :)))))))
pöfff
şafaga ramak kala olacak işmi................. olmaz bişi merakmetme:)
spookem cnm üzülme inşallah bişicik olmayacak tatlım ya,içini ferah tut emi dualarımız sizinleeteşekkürler canım :)) umarım dediğin gibi oluur ...duaa ediyoruum...şimdide surwiwor izleyerek moralimi düzeltiodum....
bernam kuzucukum tatlişkom sen nasılsın?bu askerlik bi iki ay daha sürecek olsaydı (allah korusun)sanırım hepimizin askerleri akıl sağlığını yitireceklerdi,ama şükür bitiyo inansalarda inanmasalarda bitiyooofulyaaa
herkes olumlu düşünüyor bak sinerji yarattık
bişeycik olmaz görürsün :)
kuzuuummmm,duygusala bağlamışsın yine canım,acıcık daha sabır canımcımSEN, SEN ve Yine SEN...
Ne çok SEN var yüreğimde...
Dur, susturma beni... Haykırayım seni sevdiğimi...
Dünyalar duymalı... Bir uçtan bir uca dağları delmeliyim Ferhat gibi...
Sen sus ben sana yüreğimi konuşturayım...
Anlatsın... Karanlığıma aydınlık katan seni!!!
desteğiniz için çok teşekkürler canlar,bizde her zaman yanınızda olmaya çalışıcaz elimizden geldiğincesavuluuunnnn!!! 339.dan destek kuvvet geldi![]()
![]()
bir şey olmaz inşaallh. az kalmış zaten göz korkutmak istemişlerdir. içini ferah tut.![]()
oyy kuzum saol canım benim aminnnn inşallah hepimiz bi an önce kavuşalım sizde tez vakitte nine olduğunus günleri görün emi canlarrdualarımız sizinle biran önce kavuşun sevdiceklerinize sıkı sıkı sarılın hiç bırakmayın birbirinizi inşallah ceza falan almadan gelicek sefgilin bak güzel günler sizi bekliyor.
oceanım sendemi burdasın kuzum şükür kavuşturana ,ewet bitiyo artııkkk ama bizde bitiyoss demii ne sabır kaldı ne bişii ama dönüşleri muhteşem olucakselam kızlaaaar...şafak atarsa 19 yaa 19 bitiyo valla bitiyooo![]()
İnan bizde aynı cümleleri kuruyoruz.Bugün msj atmış canım çok sıkkın diye ne oldu bişeymi oldu dedim.Psikolojim bozuldu artık diyorZaten alıngandı şimdi dahada alıngan,gereksiz şeyleri takıyo kafasına.Gelince düzelir inşallah
canım benim, yarimle konuştum şimdi. ona sordum. "Bu kadar az günü kalmış birine büyük ceza vermezler, hatta anlayışlı bir komutansa tutanak yok da edilebilir." dedi. Umarım sıkıntısız atlatırsınız ki ben böyle olacağına inanıyorum.
facede bana arkdşlık yollayan senmisinnnn ? :))
ettim kiii:)![]()
bernam kuzucukum tatlişkom sen nasılsın?bu askerlik bi iki ay daha sürecek olsaydı (allah korusun)sanırım hepimizin askerleri akıl sağlığını yitireceklerdi,ama şükür bitiyo inansalarda inanmasalarda bitiyooobenimki de böle bi iyi oluyo bi saat sora arıyo bunalıma girmiş,şaşırdılar artık orda napcklarını
huuuuuuuuuu uyanın kızçelerim ya ne uykusu artıkkkk kalkınnnn heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybizde barıştık anladı sucunuuu
![]()
hmm peki o zaman kuzummm mersi,ben kaçar öpüyom seni çok uykum geldi gidiim yatiiim iyi geceler tatlı rüyalarrrr:97::98:kocişini görürsün inşallah rüyanda hatta hepimis sevgililerimisi görürüs inşaallahhhh
![]()
bak ne güzel söylemişsin sevgilimi gördüm rüyamda
yanına gidiyordum ama sadece 1 saat görebiliyordum
olsun gördüm ya o da yeter![]()
teşekkürler canım :)) umarım dediğin gibi oluur ...duaa ediyoruum...şimdide surwiwor izleyerek moralimi düzeltiodum....