• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gelir giderrr,maksat gelmekse gelin..ama gideceksiniz:)))))))))))))

Son düzenleme:
:68:
teşekkürler canım :)) umarım dediğin gibi oluur ...duaa ediyoruum...şimdide surwiwor izleyerek moralimi düzeltiodum....
spookem cnm üzülme inşallah bişicik olmayacak tatlım ya,içini ferah tut emi dualarımız sizinlee
fulyaaa
herkes olumlu düşünüyor bak sinerji yarattık
bişeycik olmaz görürsün :)
bernam kuzucukum tatlişkom sen nasılsın?bu askerlik bi iki ay daha sürecek olsaydı (allah korusun)sanırım hepimizin askerleri akıl sağlığını yitireceklerdi,ama şükür bitiyo inansalarda inanmasalarda bitiyooo:16:benimki de böle bi iyi oluyo bi saat sora arıyo bunalıma girmiş,şaşırdılar artık orda napcklarını
SEN, SEN ve Yine SEN...
Ne çok SEN var yüreğimde...
Dur, susturma beni... Haykırayım seni sevdiğimi...
Dünyalar duymalı... Bir uçtan bir uca dağları delmeliyim Ferhat gibi...
Sen sus ben sana yüreğimi konuşturayım...
Anlatsın... Karanlığıma aydınlık katan seni!!!
kuzuuummmm,duygusala bağlamışsın yine canım,acıcık daha sabır canımcım :69:
savuluuunnnn!!! 339.dan destek kuvvet geldi :10: :10: :10:

bir şey olmaz inşaallh. az kalmış zaten göz korkutmak istemişlerdir. içini ferah tut. :70:
desteğiniz için çok teşekkürler canlar,bizde her zaman yanınızda olmaya çalışıcaz elimizden geldiğince:54::54::69::71:
dualarımız sizinle biran önce kavuşun sevdiceklerinize sıkı sıkı sarılın hiç bırakmayın birbirinizi inşallah ceza falan almadan gelicek sefgilin bak güzel günler sizi bekliyor.
oyy kuzum saol canım benim aminnnn inşallah hepimiz bi an önce kavuşalım sizde tez vakitte nine olduğunus günleri görün emi canlarr:69: :69::70::68::78:
selam kızlaaaar...şafak atarsa 19 yaa 19 bitiyo valla bitiyooo:52::52:
oceanım sendemi burdasın kuzum şükür kavuşturana ,ewet bitiyo artııkkk ama bizde bitiyoss demii ne sabır kaldı ne bişii ama dönüşleri muhteşem olucak:10::10::32::16::17::69::70::73:
İnan bizde aynı cümleleri kuruyoruz.Bugün msj atmış canım çok sıkkın diye ne oldu bişeymi oldu dedim.Psikolojim bozuldu artık diyor:(Zaten alıngandı şimdi dahada alıngan,gereksiz şeyleri takıyo kafasına.Gelince düzelir inşallah
:1::1::1:düzelicekler kuzum üzülme bi gelsinler bişicikleri kalmıcakk:66::46:
canım benim, yarimle konuştum şimdi. ona sordum. "Bu kadar az günü kalmış birine büyük ceza vermezler, hatta anlayışlı bir komutansa tutanak yok da edilebilir." dedi. Umarım sıkıntısız atlatırsınız ki ben böyle olacağına inanıyorum.

inşallah öle olur kuzu bende sanmıyorum spooke min askerciğinin ceza alacağını affederler yaaa:69::70::76:

vvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeee ŞAFAK CONİ MONİ

ŞAFAK ÇORUM​

Eklentiler

• $19-Corum-Plaka.webp
    $19-Corum-Plaka.webp
    926 bayt · Görüntüleme: 40
huuuuuuuuuu uyanın kızçelerim ya ne uykusu artıkkkk kalkınnnn heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:1::1::1::1::1::1:bizde barıştık anladı sucunuuu :1::1::1::1::1:

:68:
bernam kuzucukum tatlişkom sen nasılsın?bu askerlik bi iki ay daha sürecek olsaydı (allah korusun)sanırım hepimizin askerleri akıl sağlığını yitireceklerdi,ama şükür bitiyo inansalarda inanmasalarda bitiyooo:16:benimki de böle bi iyi oluyo bi saat sora arıyo bunalıma girmiş,şaşırdılar artık orda napcklarını

yeni gördüm tatlışkom bunu yaa
iyi olmaya çalışıyoruz napalım moral veriyoruz beyefendilere
pek asabi bu aralar, bunaldı iyice hak veriyorum yazık onlara da

azcık kaldı bitiyor bitiyorrr:64:
şafak sadece 20!!!:62:

huuuuuuuuuu uyanın kızçelerim ya ne uykusu artıkkkk kalkınnnn heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:1::1::1::1::1::1:bizde barıştık anladı sucunuuu :1::1::1::1::1:

güzellik uykusunda herkes herhalde :1:
sevindim canım barışmanıza, aferin suçunu anlamışş:1:

:1:hmm peki o zaman kuzummm mersi,ben kaçar öpüyom seni çok uykum geldi gidiim yatiiim iyi geceler tatlı rüyalarrrr:97::98:kocişini görürsün inşallah rüyanda hatta hepimis sevgililerimisi görürüs inşaallahhhh:54:

bak ne güzel söylemişsin sevgilimi gördüm rüyamda:16:
yanına gidiyordum ama sadece 1 saat görebiliyordum:50:
olsun gördüm ya o da yeter:69:

kızlar nabersinizz nasıl gidiyo şafak saymaca... :72:
20ler bile bitti plakalara geldiğimizde parti yapmıştık nasıl geçti :97:
giremedim bayadır,şehir dışındaydım.herşey yolundadır inşallah :79:

Back