valla son anda herşey daha da zorlaştı ama bunlar da geçecek inşallah..neler atlattık ta bu günlere geldik..ben son anda öyle bişey olacağını sanmıyorum ya
iyi düşüneyim iyi olsuun diyoruum ama ben bugün uyandıım çoook fazlaa mutluyduum herkese mutluyuuum been çoook derkeen aradı yakalandıını söledii....nazar değdirdimmm ...
canım yaa kötü olmuş ama dua et bol bol
fulyacımm üzülme ya inşallah bişey olmaz, az kaldı bişey yapmazlar.
dua et bol bol, iyi düşün iyi olsun..
benim de moralimi bozdu bu çocuk
bunaldım artık, her şey üstüme üstüme geliyor dedi
az kaldı diyorum az kalmadı çok var falan diyor
off içim çok sıkıldıı
benim de moralimi bozdu bu çocuk
bunaldım artık, her şey üstüme üstüme geliyor dedi
az kaldı diyorum az kalmadı çok var falan diyor
off içim çok sıkıldıı
Benimkide aynı şeyleri söylüyor
(( telefonuu yakalandııı ceza yicek ;(((
canım inşallah ceza almaz hem az kaldı onlarda anlarlar herhalde senin için dua ediyorum inşallah bir sorun çıkarmazlar üzülme.
3 hafta sonra bugün evinde olucaksın böyle düşün dedim
düşünemiyorum daha çok var dedi
bunalıma girmeden bitse şu askerlik
ooyy teşekküüürlerr canııım dua ediom beende yapcağım bişiy yook( umarım çıkarmazlarr soruun ameliyatlı olması durdursa keşke onnarııı.... bitirip gelsin diee beklerkeen başka şleeer yaşamak istemiyoruum yaa ( duaaa ediin bizeee...
savuluuunnnn!!! 339.dan destek kuvvet geldi
bir şey olmaz inşaallh. az kalmış zaten göz korkutmak istemişlerdir. içini ferah tut.
3 hafta sonra bugün evinde olucaksın böyle düşün dedim
düşünemiyorum daha çok var dedi
bunalıma girmeden bitse şu askerlik
dualarımız sizinle biran önce kavuşun sevdiceklerinize sıkı sıkı sarılın hiç bırakmayın birbirinizi inşallah ceza falan almadan gelicek sefgilin bak güzel günler sizi bekliyor.
girmez bunalımaa bernaa...günlük esio bize de öle oluyo ya bazen çok gibi görünen günler bazen ne kadar az kalmış görünüo....
(( telefonuu yakalandııı ceza yicek ;(((
canım benim, yarimle konuştum şimdi. ona sordum. "Bu kadar az günü kalmış birine büyük ceza vermezler, hatta anlayışlı bir komutansa tutanak yok da edilebilir." dedi. Umarım sıkıntısız atlatırsınız ki ben böyle olacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?