• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

valla son anda herşey daha da zorlaştı ama bunlar da geçecek inşallah..neler atlattık ta bu günlere geldik..ben son anda öyle bişey olacağını sanmıyorum ya :69:

iyi düşüneyim iyi olsuun diyoruum ama ben bugün uyandıım çoook fazlaa mutluyduum herkese mutluyuuum been çoook derkeen aradı yakalandıını söledii....:( nazar değdirdimmm ...

fulyacımm üzülme ya inşallah bişey olmaz, az kaldı bişey yapmazlar.
dua et bol bol, iyi düşün iyi olsun..

benim de moralimi bozdu bu çocuk
bunaldım artık, her şey üstüme üstüme geliyor dedi
az kaldı diyorum az kalmadı çok var falan diyor
off içim çok sıkıldıı

fulyacımm üzülme ya inşallah bişey olmaz, az kaldı bişey yapmazlar.
dua et bol bol, iyi düşün iyi olsun..

benim de moralimi bozdu bu çocuk
bunaldım artık, her şey üstüme üstüme geliyor dedi
az kaldı diyorum az kalmadı çok var falan diyor
off içim çok sıkıldıı

umarıım ööylee olur yaaa :(((

canım inşallah ceza almaz hem az kaldı onlarda anlarlar herhalde senin için dua ediyorum inşallah bir sorun çıkarmazlar üzülme.

ooyy teşekküüürlerr canııım dua ediom beende yapcağım bişiy yook :(( umarım çıkarmazlarr soruun ameliyatlı olması durdursa keşke onnarııı.... bitirip gelsin diee beklerkeen başka şleeer yaşamak istemiyoruum yaa :(( duaaa ediin bizeee...

:( 3 hafta sonra bugün evinde olucaksın böyle düşün dedim
düşünemiyorum daha çok var dedi
bunalıma girmeden bitse şu askerlik:14:

girmez bunalımaa bernaa...günlük esio bize de öle oluyo ya bazen çok gibi görünen günler bazen ne kadar az kalmış görünüo....

savuluuunnnn!!! 339.dan destek kuvvet geldi :10: :10: :10:

bir şey olmaz inşaallh. az kalmış zaten göz korkutmak istemişlerdir. içini ferah tut. :70:

ooyy teşekküüürlerr canııım dua ediom beende yapcağım bişiy yook :(( umarım çıkarmazlarr soruun ameliyatlı olması durdursa keşke onnarııı.... bitirip gelsin diee beklerkeen başka şleeer yaşamak istemiyoruum yaa :(( duaaa ediin bizeee...

dualarımız sizinle biran önce kavuşun sevdiceklerinize sıkı sıkı sarılın hiç bırakmayın birbirinizi inşallah ceza falan almadan gelicek sefgilin bak güzel günler sizi bekliyor.

savuluuunnnn!!! 339.dan destek kuvvet geldi :10: :10: :10:

bir şey olmaz inşaallh. az kalmış zaten göz korkutmak istemişlerdir. içini ferah tut. :70:

:)) umarıım öylediir ama kaıtlarını yazmışlar wermişler tutanaak hazırlamayaa...inş yarın dönerler kararlarından ...dua et bize....

selam kızlaaaar...şafak atarsa 19 yaa 19 bitiyo valla bitiyooo:52::52:

aynı mesajı 2 kez yazmışım, heyecandan olsa gerenk :) selam kızlaaaar...şafak atarsa 19 yaa 19 bitiyo valla bitiyooo:52::52:

Son düzenleme:
:( 3 hafta sonra bugün evinde olucaksın böyle düşün dedim
düşünemiyorum daha çok var dedi
bunalıma girmeden bitse şu askerlik:14:

İnan bizde aynı cümleleri kuruyoruz.Bugün msj atmış canım çok sıkkın diye ne oldu bişeymi oldu dedim.Psikolojim bozuldu artık diyor:(Zaten alıngandı şimdi dahada alıngan,gereksiz şeyleri takıyo kafasına.Gelince düzelir inşallah

dualarımız sizinle biran önce kavuşun sevdiceklerinize sıkı sıkı sarılın hiç bırakmayın birbirinizi inşallah ceza falan almadan gelicek sefgilin bak güzel günler sizi bekliyor.

teşekkürler 339 yarenlerii :)) bize bu askerlik pek bi şanssız geldii orda ameliat olduu filaan şimdii de bölee bi olaaay...yeter kurtulalım bursadan sewmiom artık o şehrii:((

girmez bunalımaa bernaa...günlük esio bize de öle oluyo ya bazen çok gibi görünen günler bazen ne kadar az kalmış görünüo....

ona belli olmaz her şeyi takar kafasına, sıkıntı yapar kendine
telefonla da pek konuşamıyoruz son olaylardan sonra, onun da etkisi var
az kaldı gerçekten ama farkında değill
atarsa 20:72:

:((( telefonuu yakalandııı ceza yicek ;(((

canım benim, yarimle konuştum şimdi. ona sordum. "Bu kadar az günü kalmış birine büyük ceza vermezler, hatta anlayışlı bir komutansa tutanak yok da edilebilir." dedi. Umarım sıkıntısız atlatırsınız ki ben böyle olacağına inanıyorum.

canım benim, yarimle konuştum şimdi. ona sordum. "Bu kadar az günü kalmış birine büyük ceza vermezler, hatta anlayışlı bir komutansa tutanak yok da edilebilir." dedi. Umarım sıkıntısız atlatırsınız ki ben böyle olacağına inanıyorum.

umarıım canııım yaaa bende inanmaak istiyoruum ama içim içimi kemiriyor bi taraftan da :( i,nş olmazz inş bişi olmaaaz.....

Back