337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlarr şafak_20 amaa iyice kastı yanii atmamaya başladıı şafak sıkıştırıo offfffffff ooooffffffffffffff çookk özlediiiiiiiimmmmmmm : ((((((((((((

günaydın kızlarr şafak_20 amaa iyice kastı yanii atmamaya başladıı şafak sıkıştırıo offfffffff ooooffffffffffffff çookk özlediiiiiiiimmmmmmm : ((((((((((((

ooooo denizim hoşgeldin ya nereerdesin ya gmrüşemiyosssss ya faceden senide ekleyelim özeldenmsj atta cnm

ooooo denizim hoşgeldin ya nereerdesin ya gmrüşemiyosssss ya faceden senide ekleyelim özeldenmsj atta cnm

canım ben nişanlım askere giderken onun isteği üzerine kapattım geldiğinde açıcam face i ozaman atarım şekerim olurmu : ) ayy sorma işten güçten giremıyorum ama mutlu olmaya başladım artık aşkımıı görmeme çok az kaldıı ve düğünümüzede az kaldı heyecan 2 kat dorukta anlıcan canımm : ))

meraba canımm iyice boşlamıştın bizi :)) günler azılıyor çok şüküür azalırkende daha mı uzuyo ne ??

oo senin heyecan daha farklı tabii..hazrılıklar yogundur şimdi

tamam cnm ozmn görüşürz ya ewt sen heyacnlsıın sen bizde bozultuk ya kötü durum

öffff şu 10 gün geçsin hemen
aşkımııı çok özledim sesini bile özledimmmm

cnm ya kıyamam sana ben ne olur üzülme bak biz burdayıs dicem ama bende kaç gündür hiç konuşamıyom sizinle yoğunum biraz,az kaldı azıcık bişi kaldı soraaaaaaaa bitecek ve hiç ayrılmamak üzere kavuşacaksınız bçle düşünyıpratma kendini tatlişkomm

zaten 4.5 aydır hiç göremedim bide şimdi sesini bile duyamıyorum canım yaa çok ağır geliyo artık zaman geçmiyo..az kaldı ama zaman durdu sanki,sabrım da kalmadı

Hadi ya En fazla çarşısı yanar canım üzme kendini..

keşke sadece çarşısı yansa ...onnarın orası çok sıkı...hemen kaııt yazmışlar tel u yakalandı die tutanak tutulursa yandııkk 10 gün hapis 10 askerlik uzamasıı ( öööf yaa herşey bulmak zorunda sankii....

hemen sıkma canını ya bişey olmaz belki hem artık az kaldı diye önemsemezler belki

yaa yüzdük yüzdük kuyruuğuna geldikk...bi de uzarsaa şimdi askerliği bi de hapis yatarsa ( umarrııımm herşey düzeliiirrr...

valla son anda herşey daha da zorlaştı ama bunlar da geçecek inşallah..neler atlattık ta bu günlere geldik..ben son anda öyle bişey olacağını sanmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…