bozmasıınnnn...gelin bana yine neşe werinböhüüü sınıfım denemede 2. olmuşşş ( tembel oldu bu çocuklar yaa ...
ay çok thansk canım cım:))) yap yapp iyi oluyo valla.. izin işi tamamdır yasmiinim yaa y,hhhuu
canım sıkılıyooo:97:
niieee bernacıkk?
bilmiyorum çok sıkılıyoruum:26:
bugün patlıyodum evde, çıktım markete malzeme aldım, aşkım için bişeyler yapmayı öğrenicem
yarın mozaik pasta yapıcam ilk defa, inşallah güzel olurr
nie örtmenim ikincilikte iidirr sonunculuk daha kötü..
bilmiyorum çok sıkılıyoruum:26:
bugün patlıyodum evde, çıktım markete malzeme aldım, aşkım için bişeyler yapmayı öğrenicem
yarın mozaik pasta yapıcam ilk defa, inşallah güzel olurr
ohh arzuya yolladığım tarif mailini sanada atayım cnm bak oda yapıo ondan..
bernaaaa banaa daaa öğreeet ....
bernaaaa banaa daaa öğreeet ....
ayy yolla yolla
bişeyler öğrenmem lazım yoksa evlenince aç kalıcaz
ikinizde bana özelden mailinizi atın şekerler hemen göndereyim size işinize yarar ben hep kullanıyorum..
Eveettt bendende SON DAKİKA Haberleri!!!! 1.Haberimmm İşyerinden izin aldım 17 mayıs Salı izinliyim:))))))) 2.Haber Saçım sarımsak kokmadı bugun:)))) veeee saçların uzadı yeliz yaa diyenler oldu heheheh:))))) 2. hbr ne kadar da önemsiz olsada gelişme işte yapcak bişi yok
evet:)) bu gece daha çok kokuyo zaten:))) olsun kociş gelince bırakcam zaten:))))dikkat dikkat bu bir uyarı mesajıdır: sarımsaklı şampuan bir aydan sonra katlanılmaz oluyor. sadece kullanan için değil yanındakiler ve hatta sizden sonra banyo edecekler için de :)) tecrübeyle sabittir :)))
ben attıımmm
bendee attıım ...
evet:)) bu gece daha çok kokuyo zaten:))) olsun kociş gelince bırakcam zaten:))))
evet:)) bu gece daha çok kokuyo zaten:))) olsun kociş gelince bırakcam zaten:))))
ay tamam şekerler yapmıycaz sürekli biraz dolgunlaşsın bırakcam zaten bee:)uuuu yeliizzz valla çocuk ilk uçakla askeriyeye geri dönerr heee uyarıları dikkate al şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?