• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bilmiyorum çok sıkılıyoruum:26:

bugün patlıyodum evde, çıktım markete malzeme aldım, aşkım için bişeyler yapmayı öğrenicem

yarın mozaik pasta yapıcam ilk defa, inşallah güzel olurr:56:

ohh arzuya yolladığım tarif mailini sanada atayım cnm bak oda yapıo ondan..

nie örtmenim ikincilikte iidirr sonunculuk daha kötü..

ama biiz ilk iki denemede sınıfça birinci oldukkk...bunnar askere gittiğinden beri de iki deneme oldu hep 2. olduk :( böööfff ...neyseeem keyfiim yerindee dün gıcık olduum insan yani sewgiliim bugün pek bi hoşsohbettttiii :))) mutluyum pek bi mesudum çokbi mesudum :))

Eveettt bendende SON DAKİKA Haberleri!!!! 1.Haberimmm İşyerinden izin aldım 17 mayıs Salı izinliyim:))))))) 2.Haber Saçım sarımsak kokmadı bugun:)))) veeee saçların uzadı yeliz yaa diyenler oldu heheheh:))))) 2. hbr ne kadar da önemsiz olsada gelişme işte yapcak bişi yok:66::66::66:

dikkat dikkat bu bir uyarı mesajıdır: sarımsaklı şampuan bir aydan sonra katlanılmaz oluyor. sadece kullanan için değil yanındakiler ve hatta sizden sonra banyo edecekler için de :)) tecrübeyle sabittir :)))

dikkat dikkat bu bir uyarı mesajıdır: sarımsaklı şampuan bir aydan sonra katlanılmaz oluyor. sadece kullanan için değil yanındakiler ve hatta sizden sonra banyo edecekler için de :)) tecrübeyle sabittir :)))
evet:)) bu gece daha çok kokuyo zaten:))) olsun kociş gelince bırakcam zaten:))))

evet:)) bu gece daha çok kokuyo zaten:))) olsun kociş gelince bırakcam zaten:))))

ben faydasını gördüm daha dolgun duruyor saçlar. Katlanabildiğim kadar yıkadım şimdi katlanamıyorum bıraktım. yazık oldu şampuana. yapacak arkadaş varsa tavsiyemdir. 1 aylık kullanacakları kadar şampuanı sarımsaklasınlar.

Back