• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

günaydııııııınnnn.... çarşı için bu saatte nettesin galiba. yoksa sabah sabah o tatlı uykundan niye olasın :1:

yoooook yaa nerrrdee :( çarşımız yook :( annneem dönceek adanaya onun için biraz erken kalktıım iştee....seeenin çarşı war ama zannımca:))

günaydıın
çarşımız var diye kalktım sabahın köründe, çook uykum varr
ama aşkım için her şeyyy:69:

yoooook yaa nerrrdee :( çarşımız yook :( annneem dönceek adanaya onun için biraz erken kalktıım iştee....seeenin çarşı war ama zannımca:))

yok canım benim çarşım dündü. hamilelik sebebiyle erken uyanıyorum. bebiş acıktı mı tekmelemeye başlıyor. :emir_bebek:

selam arkadaşlar..nasılsınız..bugun kavga ettık sevdıcegımle hemde sudan sebeplerden :59: çok mutsuzum askerlıkten nefret edıyorum artık :59: :59: 134 gn oldu gormeyelı yeter ama ya :59: :59:

selam arkadaşlar..nasılsınız..bugun kavga ettık sevdıcegımle hemde sudan sebeplerden :59: çok mutsuzum askerlıkten nefret edıyorum artık :59: :59: 134 gn oldu gormeyelı yeter ama ya :59: :59:

iidir safimucum,kıyamam sana kuzumm yaa..
msndemi kavga ettiniz.az kaldı cnm sabır sabır ya sabır

aa yapmayın cnm ya özür diler senden belki düşünme böle ya..sonuna yaklaşınca artık sinirler gerilio heralde çoğunuz böle:22:

bilmiorum altı yıldır birlikteyiz biz az diil...ama belkii bu yaşananlar tanımam için sunulmuştur diye düşünmem lazım belki de...uuf ya da bilmioruum çook sinirliiyiiim....we üzgünnn....

keyfii biliir aramassa kendi kaybedecek ...bunu düzeltmeden gece uyumaması gerekiirr...uyuduysaa bilemioruum ne olcak....

dur cnm ya öfkeyle kalkan zararla oturur..
Bu gece yastığa başınızı kyup sakin kafayla düşünün..Daha bilincine varamamıştır belki olayın ciddiyetinin..

bilmiorum altı yıldır birlikteyiz biz az diil...ama belkii bu yaşananlar tanımam için sunulmuştur diye düşünmem lazım belki de...uuf ya da bilmioruum çook sinirliiyiiim....we üzgünnn....

şimdi olayın boyutunuda tam bilemediğim için tam yorum yapamıyorum ama sen bi duş al sakinleşuyumaya çalış cnm o anı düşünmemeye güzel olan anlarınızı düşünmeye çalış..

şimdi olayın boyutunuda tam bilemediğim için tam yorum yapamıyorum ama sen bi duş al sakinleşuyumaya çalış cnm o anı düşünmemeye güzel olan anlarınızı düşünmeye çalış..

yaa çok büyük bi olaay yook ama kızdıım şey benim kırıldııımı bile bilee ölece durup bişiy yapmıo olmasııı...
sauluun kızllaaarrr bu aradaa ....iyiki warsınız :)

Back