günaydııııııınnnn.... çarşı için bu saatte nettesin galiba. yoksa sabah sabah o tatlı uykundan niye olasın![]()
yoooook yaa nerrrdee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııııııınnnn.... çarşı için bu saatte nettesin galiba. yoksa sabah sabah o tatlı uykundan niye olasın![]()
yoooook yaa nerrrdeeçarşımız yook
annneem dönceek adanaya onun için biraz erken kalktıım iştee....seeenin çarşı war ama zannımca:))
yasemincim napıyosun tek başına burda nöbetmi tutuyosunppppp
hey benim pamuğum öldüüüüüüüüüüüüüü![]()
selam arkadaşlar..nasılsınız..bugun kavga ettık sevdıcegımle hemde sudan sebeplerdençok mutsuzum askerlıkten nefret edıyorum artık
![]()
134 gn oldu gormeyelı yeter ama ya
![]()
![]()
cnm bnm çok üzüldüm çok tatlı bişeydi pamuğun,başın saolsun ne diyimm,yazık ona yaa![]()
neden be!! ne oldu?ne biçin bi gün yaagalibaa ayrılcaaas biiis
(
neden be!! ne oldu?
sinirlidir ondan dilememiştir,hemen tartışmadan sonra aramaması normalkawgaa ettik we hala özür dilemediii bendeennn...we haklıyıım ...we dayanamıyorum ya...
kawgaa ettik we hala özür dilemediii bendeennn...we haklıyıım ...we dayanamıyorum ya...
sinirlidir ondan dilememiştir,hemen tartışmadan sonra aramaması normal
relax ol bakalım hemen olmaz öyle saçmalama:=)keyfii biliir aramassa kendi kaybedecek ...bunu düzeltmeden gece uyumaması gerekiirr...uyuduysaa bilemioruum ne olcak....
aa yapmayın cnm ya özür diler senden belki düşünme böle ya..sonuna yaklaşınca artık sinirler gerilio heralde çoğunuz böle![]()
keyfii biliir aramassa kendi kaybedecek ...bunu düzeltmeden gece uyumaması gerekiirr...uyuduysaa bilemioruum ne olcak....
bilmiorum altı yıldır birlikteyiz biz az diil...ama belkii bu yaşananlar tanımam için sunulmuştur diye düşünmem lazım belki de...uuf ya da bilmioruum çook sinirliiyiiim....we üzgünnn....
şimdi olayın boyutunuda tam bilemediğim için tam yorum yapamıyorum ama sen bi duş al sakinleşuyumaya çalış cnm o anı düşünmemeye güzel olan anlarınızı düşünmeye çalış..