amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmmm rahat etsin kocişşinnnbende eşimle konuştumm canı sıkkın yaa
nöbetçi çavuş yaptılar akşam 7 sabah 7 nöbet tutuyor..sabahları uyuyor ama..
Bu nöbeti komutanlarla beraber tutuyor.Hergün başka komutan çok kıl olanlar varmış sinirllerini bozuyorlarmış..Bölük komutanı sölicem dedi yapamayorum die inşallah alırlar o görevden kızlar dua edin kocişim için..
bende eşimle konuştumm canı sıkkın yaa
nöbetçi çavuş yaptılar akşam 7 sabah 7 nöbet tutuyor..sabahları uyuyor ama..
Bu nöbeti komutanlarla beraber tutuyor.Hergün başka komutan çok kıl olanlar varmış sinirllerini bozuyorlarmış..Bölük komutanı sölicem dedi yapamayorum die inşallah alırlar o görevden kızlar dua edin kocişim için..
uykum geldi sanki gözünde acıo kızarık nıe oldu bılmıom00:00 olsada uyusam :))
ııı--ııhhhh
sen yat cnm biz attırırız şafağı..
yasmiin umarrıım alırlarr çawuşluuuk zor zanaaat yaa....duaa ideriiiiz...
jasmincimm inşallah alırlar çavuşluktaan
benim aşkımı da santralden alsınlar lütfen lütfen ya, santraldeki 2 uzun dönem asker aşkımın arkasından iş çevriyor.
( geçer uyuuncaa yorulmuştur gözüün....bende uyuoruum ii geceler sizee şafaaaağımı 26 kabul edip yatarım been ...muaah öpüldünüüüz....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmmm rahat etsin kocişşinnn
inşallah cnm hem senin hem benimkini alsınlar..
gözü körolasacısalar ne iş çeviriolar eniştemizin arkasından..
biraz karışık canım ya, şimdi benimki önce kuryeydi, kuryelik kalkınca santrale verdiler ama resmi olarak değil. asayiş eri olarak gözüküyor şu an. santrale yardım ediyor sadece. santraldekiler normalde nöbet tutmaz, devriyeye çıkmaz, olaya gitmez. ama benim aşkım hepsini yapıyor, bi de santralde çalışıyor. bu 2 çocuk demiş komutana sekizer saat bölüşelim santrali, normalde o ikisi onikişer saat çalışıyor, aşkıto gündüz yardım ediyor.
şimdi bu çocuk hepsini nasıl yapsın. hem nöbet,hem devriye, hem olay,hem santral yazık değil mi ama.
hakkatten yazık yaa bitsinde kurtulsun canlarımız yapmadıkları iş kalmadı yaa.napalımm bizde moral verelim yardımcı olalımda çabuk geçsinnn şu 26 gün..
bitsin kurtulsun bitaneciklerimiz,
şafak atsın hadi yaa
Şafak ERZURUM
benim şafak 26
günaydıın kızlarrr....güne kötü haberlerle başladım ama4 saattlik nöbeti sewgilimin 8 saate çıkarılmışşş...yazık ama yaa ( çocuk daha normal dik duramıo sekiz saat napar hiç insaf yook ya danışmaya koycakları normal adam yok die böle yapmışlarr...bende dediim sende deliiir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?