şanslıı yeşiliimsii :) sabah 9 u geçe ciwarlarındaa yeşilimsinin ewindee şenliik waar:))) been bırakıp okula gidemezdim zaten ii oldu diyim barii:))
yahu bu sinameki midir nedir çarşambaları yapıom... 4. oldu sıkılıorunm yaparkenyıkadım az önce
ne zaman sonuç alacaasz bundan
aynı şenlik bizimm evdede varr 8de benim eşimde binio uçağaa inş..
sende yapiondunnn yaaaaaa olyo dimi şeker ya uğraşmim boşa:)8.den sonra alınıyormuş sonuç o topicte öle okumuştum bırakınca birden uzuyormuş..
sabah dokuzdaaaa haa :))) s,iizz artıık hawaalanını daa süsleyiiin bencee :))
selam gençlerrr........ az önce aşkito aradı,,,,,,,,,,,,,,,,kötü bi haberim var dedi................... mayıs 18 de çıkısım listeler asıldı dedi.............. uçak biletini, iptal edermisin dedi ben arıyamıorum dedim................ püüüüüüüfffffffffffffff,hadi be dedim............. uyuz oldum ya,,,,,,,,,sonra baktıki sesim bozuldu şaka len dedi............ heheheheh
aynen bi an sesim düştü zaten öööööööö dedim.. hehe kandıırkçı aşkım benim ya ayy yerim onu:))))))))) aynen ödeşcez onla:)eniştede tam kalp krizlik şaka yapmış ama sende ona havaalanı kandırmacası yapıosun hadi ödeşmiş oldun şeker..
sende yapiondunnn yaaaaaa olyo dimi şeker ya uğraşmim boşa:)
ben zaten o fotodan sonra gaza geldim ya... evet çok etkileyici bi foto.. oda yaalan değildir die yaptımoluo cnm ben üç kere falan yaptım bayağı dipboyam geldi şöle yarım parmak attı..
ama ben kışın yapmıştım sinüzitimi coşturdu bıraktım ama yine başlıcam..
yap bence millet resimlerini koymuş ya kızın nası uzamış..
sabah dokuzdaaaa haa :))) s,iizz artıık hawaalanını daa süsleyiiin bencee :))
oluo cnm ben üç kere falan yaptım bayağı dipboyam geldi şöle yarım parmak attı..
ama ben kışın yapmıştım sinüzitimi coşturdu bıraktım ama yine başlıcam..
yap bence millet resimlerini koymuş ya kızın nası uzamış..
ikinizinde saçlarıı çoook uuuzuunnn niee yapıosuunuuzz kiii....
ben meraktan yapıom:))))))ikinizinde saçlarıı çoook uuuzuunnn niee yapıosuunuuzz kiii....
işte kadın doyumsuzluğu şeker rapunzel olcaz ya
az önce konuştuk işte,saçıma kür yaptım onu bekliom dedim.. niye yapıosun zaten iyi dedi ben olsun uzasın biraz dedim. sanki çok kısa aşkım yap tabş uzası ndie dalga geçti bebişimmmhıım güzeel ikinizindee saçlarrııı daha da güzeel olcak disenize :)) hadi bakalıım eşleriniz gelmedeeen yapın yapın uzasın :)
az önce konuştuk işte,saçıma kür yaptım onu bekliom dedim.. niye yapıosun zaten iyi dedi ben olsun uzasın biraz dedim. sanki çok kısa aşkım yap tabş uzası ndie dalga geçti bebişimmm
uykum geldi sanki gözünde acıo kızarık nıe oldu bılmıomhaha :)) iimiş :)) uzasıın gürlerşsiin parlaklaşsıın hepsine yarıosaa iidir :))
uykum geldi sanki gözünde acıo kızarık nıe oldu bılmıom00:00 olsada uyusam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?