337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yahu bu sinameki midir nedir çarşambaları yapıom... 4. oldu sıkılıorunm yaparken yıkadım az önce
ne zaman sonuç alacaasz bundan

eniştede tam kalp krizlik şaka yapmış ama sende ona havaalanı kandırmacası yapıosun hadi ödeşmiş oldun şeker..

eniştede tam kalp krizlik şaka yapmış ama sende ona havaalanı kandırmacası yapıosun hadi ödeşmiş oldun şeker..
aynen bi an sesim düştü zaten öööööööö dedim.. hehe kandıırkçı aşkım benim ya ayy yerim onu:))))))))) aynen ödeşcez onla:)

sende yapiondunnn yaaaaaa olyo dimi şeker ya uğraşmim boşa:)

oluo cnm ben üç kere falan yaptım bayağı dipboyam geldi şöle yarım parmak attı..
ama ben kışın yapmıştım sinüzitimi coşturdu bıraktım ama yine başlıcam..
yap bence millet resimlerini koymuş ya kızın nası uzamış..

ben zaten o fotodan sonra gaza geldim ya... evet çok etkileyici bi foto.. oda yaalan değildir die yaptımD

sabah dokuzdaaaa haa :))) s,iizz artıık hawaalanını daa süsleyiiin bencee :))

aslında aynı havalimanı olsaydı süslerdik ama yelizinki atatürke benimki sabiha gökçene incek..
atatürke inse ben apondan karşılardım valla.eşim orda çalışıyor arkadaşlarına yalvarır aprona girerdim

ikinizinde saçlarıı çoook uuuzuunnn niee yapıosuunuuzz kiii....

hıım güzeel ikinizindee saçlarrııı daha da güzeel olcak disenize :)) hadi bakalıım eşleriniz gelmedeeen yapın yapın uzasın :)
az önce konuştuk işte,saçıma kür yaptım onu bekliom dedim.. niye yapıosun zaten iyi dedi ben olsun uzasın biraz dedim. sanki çok kısa aşkım yap tabş uzası ndie dalga geçti bebişimmm

az önce konuştuk işte,saçıma kür yaptım onu bekliom dedim.. niye yapıosun zaten iyi dedi ben olsun uzasın biraz dedim. sanki çok kısa aşkım yap tabş uzası ndie dalga geçti bebişimmm

haha :)) iimiş :)) uzasıın gürlerşsiin parlaklaşsıın hepsine yarıosaa iidir :))

bende eşimle konuştumm canı sıkkın yaa
nöbetçi çavuş yaptılar akşam 7 sabah 7 nöbet tutuyor..sabahları uyuyor ama..
Bu nöbeti komutanlarla beraber tutuyor.Hergün başka komutan çok kıl olanlar varmış sinirllerini bozuyorlarmış..Bölük komutanı sölicem dedi yapamayorum die inşallah alırlar o görevden kızlar dua edin kocişim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…