günaydın canımm...benimkinin de nöbetleri coştu bu sıralar günde 10 dk ancak görüşebiliyoruz..başa döndükk sanki ilk günlerdeki gibi bi yogunluk.. görüşememek..cep telefonunuda dışarı çıkardı çok arama yapıyorlarmış..ankesörlüden konuşuyoruz ama hiç bişey anlaşılmıyo ondanda yaa
tek tesellimiz şafagın eriyip gitmesii...
25 erzurumm başka yokk
öff aynen daisybety bizde de çok arama war accık arıoo...onda da sen beni aldatıon zannımca muhabbetlerine giriomm :) AMA yapcak bişiy yok mecburen dayANCAAS....bitsiiin şafaaklar benimde 26 ...
bu aralar zaten çok kötü geçiyor her şey üst üste geliyor ya
iki tane gerizekalı yüzünden telefonlar toplandı
çocuğun biri, başkasının telefonundan kız arkadaşının numarasını almış,işletmiş, sonra kavga etmişler.. komutan zaten daha önce uyarmıştı, şimdi de topladı bütün telefonları
konuşamıcam artık, yine başa döndük ankesörlüden 2dk duyarım artık sesini
off sabrım sınanıyor kesin, nasıl geçicek 26 gün hiç bilmiyorum
canım benim kötü olmuş ama dua et bak az da olsa sesini duyacaksın..
beterin beteri var diye düşün bak benim aşkm pazar günü tatbikata gidicek ve 15 gün sesini duyamıcam,birbirimizden haber alamıcaz.26 gününüz var bu zamana geldik bundan sonrası da çabucak geçer inşallah
haklısın canım beterin beteri var ama çok zor geliyor artık
aşkımın da sesi kötü geliyordu, zaman bi tek seninle geçiyordu napıcam şimdi ben dedi
ona da üzüldüm.
zaman çabucak geçsin artık
artık onların da bizim de sabrımız kalmadı canım ama kahretsin ki yine sabretmek zorundayız
siz alıştınız sürekli iletişim halinde olmaya o yüzden zor gelir tabiki ama sık sık aramaya çalışır zaten o da seni :44:
günaydıın kızlarrr....güne kötü haberlerle başladım ama4 saattlik nöbeti sewgilimin 8 saate çıkarılmışşş...yazık ama yaa ( çocuk daha normal dik duramıo sekiz saat napar hiç insaf yook ya danışmaya koycakları normal adam yok die böle yapmışlarr...bende dediim sende deliiir:))
bu aralar zaten çok kötü geçiyor her şey üst üste geliyor ya
iki tane gerizekalı yüzünden telefonlar toplandı
çocuğun biri, başkasının telefonundan kız arkadaşının numarasını almış,işletmiş, sonra kavga etmişler.. komutan zaten daha önce uyarmıştı, şimdi de topladı bütün telefonları
konuşamıcam artık, yine başa döndük ankesörlüden 2dk duyarım artık sesini
off sabrım sınanıyor kesin, nasıl geçicek 26 gün hiç bilmiyorum
canım benim kötü olmuş ama dua et bak az da olsa sesini duyacaksın..
beterin beteri var diye düşün bak benim aşkm pazar günü tatbikata gidicek ve 15 gün sesini duyamıcam,birbirimizden haber alamıcaz.26 gününüz var bu zamana geldik bundan sonrası da çabucak geçer inşallah
ohh aradı bebeğimm2 saattir sesini duymuyodum iyi geldi
kızlar selam .nasılsınız? izin günümdeym ben bugün.evdeyim.akşam olsada aşkımın sesini duysam
bitsin şu kalan zamanda hayrlısıyla.allahım sen sabır ver bize
senin tatbikatta zor cnm allah yardım etsin askerine çabucak su gibi geçsin gitsin tatbikatta..
sabır cnm sabır bu sınamada geçecek..
işte böle dengesizler yüzünden bişi olunca insan çok sinir oluo ama napcan..
Geçecek şeker geçeck üzülme bak 160lardan 26 ya indik nerdeyse tekli rakamlara düşcez az kaldı az sabır ve dua etmek tek çare bence..
hadi gözünaydınn wakeupcallımm
iki tane gerizekalıya söyleniyorum, aşkımla bizim için dua ediyorum
elimden bişey gelmiyor başka napim, zaten ilk günleri düşünüp şükrediyorum
azcık kaldı azcıkkk
sağol jasminimmarar devamlı hiç dayanamaz zaten yavrum benim
ya burda biri üzüldümü artık bende üzülüyorum,mutlu oldumu acaip mutlu oluyorumm
çok sevindim gerçekten senin adına..
o iki şapşalıda şuan dövesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?