iyiyiz cnm sen nasılsın bakalım..
biteceekkkk biteceeeekkk dielim bitsin..
uff kimse yok, sevgilim de yok sıkıldımm
hava da çok güzel zaten sinir oldum!!!
ben burdayım kuzuuuuu,sinirlenme,ya ne oldu tlfnlr felan toplanmış bişiler olmuş bi iki saff yüzünden?
eveeet moralim bozukbundan sonra böyle olucakmış, akşam da azcık konuşucaz artık
şu 2 tane gerizekalıyı benim elime versinler nolur parçalamak istiyorum onları
sevgilimden ayırdılar beni, haber alamıyorum
ıyyy zaten her yerde çıkıyor bunlar gibiler..
ayrıca yaptıklarıda çok iğrenç bir davranış..başka birinin kız arkadaşının numarasını alıp aramak da ne demek??? dünyayı başına yıkarım..
selam kızlaar napıyosunuzz..sizi takipteyimm ama çok yazamıyorum bu aralar
havalar güzelleştikte beklemek daha da çekilmez oluyor..!
wakeupcall sıkma canını bizde aynı durumdayız bu aralar pek konuşamıyoruz..o çaldırıyordu ben arıyordumm benim dakikalar daa bitti cepten yiyorum bu aralar faturaa ne alemde allah biliir :))
ama onun sesini duymak paha biçilemezzz
aptal insan mı aramıyosun canım ya, dolu var bunun gibilerinden. bi kere de ordaki aptalın biri bi kadına sapıklık yapmış telefondan,sonra savcılığa başvurmuş kadın, bu çocuğun askerde olduğu falan çıktı. bu yüzden uyarı almışlardı, bi de şimdi bu olay olunca topladı telefonları.
sen napıyosun seeen
şafak doğan güneş olduuevine gitti mi sevgilin
selam kızlaar napıyosunuzz..sizi takipteyimm ama çok yazamıyorum bu aralar
havalar güzelleştikte beklemek daha da çekilmez oluyor..!
wakeupcall sıkma canını bizde aynı durumdayız bu aralar pek konuşamıyoruz..o çaldırıyordu ben arıyordumm benim dakikalar daa bitti cepten yiyorum bu aralar faturaa ne alemde allah biliir :))
ama onun sesini duymak paha biçilemezzz
minaaa o şafak ne öylee bizde görücekmiyiz o günlerri yaaasenin depük gecen ne zaman peki kaçırmayalımm
canım ya hatırladım o sapık pis herif de senin askerinin olduğu yerdeydi değil mi?
biz kızıyoruz falan ya hani hiçbirşeye izin vermiyorlar şöyleydi böyleydi diye böyleleri herşeyi hakediyor aslında askerde bile bunu yapan zihniyet...
bunları kapalı bir odaya bırakacaksın ömrünün sonuna kadar kaslın kendiyle başbaşa kimseye zararı dokunamasın
benim askerciğim aradı yoldaydı en son şimdi muhtemelen evceğizine gitmiştir...
ayy nasıl isterdim şimdi orada olmayııııı
canım benim bedava dakikalar vardı da işe yaramadı:)çünkü kıbrıs a geçerli değil:)
ben kaç aydın 120 150 arası fatura ödüyorum:)
ama gözümde mi??? hiçte değil bir 5 6 ay daha gitse yine ararım:)
ama doya doya telde konuşabilmeyi özledim :)
benim depük geceeeeemmm yeni çizelgeme göre mayıs'ın 1'inde canım:) inşallah tabii
ya daha neler neler var, abaza bi zihniyet çözemiyorum ben onları, şükürler olsun benim sevgilim insan gibi insan.
oh hadi bitmiş işte daha ne istiyosun, kurtuldu askerlikten, biraz zamaan sonra senin yanında olucak
yediniz bitirdiniz askerliğii
inşalaah canımm 1 mayıs hemen gelsinn o zamana bizim şafakta şahane oluyo :))
benimde hiç gözüme gelmiyor yeterki rahat rahat konuşabilelim ama ankesörlüden hiçte rahat olmuyo yaa !!!
senin askerin artık evindee rahat rahaat görüşürsünüz canımm inşalahh..
orada olmadıgını bilmek bile çok rahatlatır senii..
ayy bizimkiler de gelsin artıkk yaaa...!!!
onu düşünmekten hiç bişeye odaklanamıyorumm hep aklım onda nasıl acaba iyimi yoruluyormu oooy oyy az kaldı azz dayanalım birazcıık dahaa
uyumadan aramadı aşkımm, sesimi duymadan uyumazdı halbuki
sevmedim ben bu ankesör işini
belkii ararr halaa uyumamıştırr üzülmee hemen
yok uyumuştur bu saatlere kadar bekleyemez, aramadı işte
çok mu zor 2 dk sesimi duymak, kaç saattir telefonla bakışıp duruyorum
bazen çok düşüncesiz olabiliyor
yok uyumuştur bu saatlere kadar bekleyemez, aramadı işte
çok mu zor 2 dk sesimi duymak, kaç saattir telefonla bakışıp duruyorum
bazen çok düşüncesiz olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?