337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:)) ahaha süperrr :)) bende bugüün 1 saat yüznü gördüüm keyfim yerinee geldiii :)) 2 saat wermişlerdi zaten çarşısını topu topu ...çocukların da denemeleri iyi geçtii...bi süre rahatım....oh miis:)

aa iyi görebildin yanii, sevindim canım bayadır göremiyodum diyodun
değmeyin bugün keyfimize o zaman :)

ohhh ne güzel olmuş dualarımız kabul olmuş demekki..hadi gözüaydın spookemm

ohhh ne güzel olmuş dualarımız kabul olmuş demekki..hadi gözüaydın spookemm

ayy ewet canıım çook saulll ::)) baya bi zaman daha da göremicektiim zaten ... bu haft gidemiom haftaya bi mayııs çarşıları kitlerler ...geç zaman geeç diyip dururum şimdii:)

ayy ewet canıım çook saulll ::)) baya bi zaman daha da göremicektiim zaten ... bu haft gidemiom haftaya bi mayııs çarşıları kitlerler ...geç zaman geeç diyip dururum şimdii:)

aa sen gtimicenmi 1 mayısta doru diosun kitleyebilirler..Ben 29da gidip evci çıkarcam bizi etkilemez inş..

aa sen gtimicenmi 1 mayısta doru diosun kitleyebilirler..Ben 29da gidip evci çıkarcam bizi etkilemez inş..

ben o hafta gitmeyi düşünüoduum sora bi baktıım bi mayııs ...umarım kitlemezler kitlemezlersee giderimmm kitlerlersee sorakine giderim 9 gün kalmış olcaak ama:)) ...napayım artık

selam gençlerrr........ az önce aşkito aradı,,,,,,,,,,,,,,,,kötü bi haberim var dedi................... mayıs 18 de çıkısım listeler asıldı dedi.............. uçak biletini, iptal edermisin dedi ben arıyamıorum dedim................ püüüüüüüfffffffffffffff,hadi be dedim............. uyuz oldum ya,,,,,,,,,sonra baktıki sesim bozuldu şaka len dedi............ heheheheh

:)) şaka yapmıış iştee allahtann :)) bizm daha asılmadıı amaa bursada alay birliğindekilerin asılmış 17si miş...bizimde öle oluurr di mii???

olur olur merak etme 17 si uygundurpp

olllsuun olsuuunnnn uygun olsuun emir wer yeşilimsii hatta tezkere belgelerini ben hazırlarım:))) zaten öğlene doru çıkarıomuuşlar oradaa...bize warana kadar akşamoluur...18ine uzamasını istemioom buyüsdeen

olllsuun olsuuunnnn uygun olsuun emir wer yeşilimsii hatta tezkere belgelerini ben hazırlarım:))) zaten öğlene doru çıkarıomuuşlar oradaa...bize warana kadar akşamoluur...18ine uzamasını istemioom buyüsdeen
benim aşko saat 8:00 uçağıyla gelicek inş. 1 saatte burda

şanslıı yeşiliimsii :) sabah 9 u geçe ciwarlarındaa yeşilimsinin ewindee şenliik waar:))) been bırakıp okula gidemezdim zaten ii oldu diyim barii:))
valla bende işe gidemiycem umrumdada değil:)) hohohohohohohohohoho

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…